- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
enginev3.0 #26 üzenetére
Mer az nem alátámasztás?
Mindegy hagyjuk! Most rózsaszín felhő van az új telefonod körül. De majd, ha érintőhibás lesz, mint a topikjában jó pár, akkor majd elmúlik. -
Varoz
addikt
válasz
enginev3.0 #24 üzenetére
Alátámasztottam te!
-
Varoz
addikt
válasz
enginev3.0 #22 üzenetére
Egyre jobb.
-
Varoz
addikt
válasz
enginev3.0 #20 üzenetére
Konkrét eredményekkel támasztottam alá, hogy éppen, egy p.nahajszállal erősebb a O+O az M8-tól! Nem az M9-től, az M8-tól!
Ennyit erről! -
Varoz
addikt
válasz
enginev3.0 #18 üzenetére
Hagyjuk, menthetetlen vagy!
-
Varoz
addikt
válasz
enginev3.0 #16 üzenetére
Ami féligazság! Olcsóbb, de nem erősebb. Főleg, hogy te az M9-el hasonlítottad és közben az M8-al egyezik, de igazán attól sem erősebb.
-
Varoz
addikt
válasz
enginev3.0 #14 üzenetére
De akkor miért beszélsz hülyeségeket?
-
Varoz
addikt
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
Nem, de a teszt kézzel fogható eredmény. Amúgy is gyorsabb az M8, mert tesztben sem marad el, de szoftvert kegyetlenül tudnak írni.
-
Varoz
addikt
válasz
enginev3.0 #9 üzenetére
Nézzél már tesztet is te állat!
Hol érdekel engem az órajel, ha tesztben annyit tud, mint az M8? Legjobb esetben is tud AnTuTu-ban a O+O 49k-t. Az M8 meg tud 46k-t, az M9, meg simán tud 56-ot. Akkor meg?
(Sőt! Láttam jóval rosszabb eredményt is a O+O-tól, simán az M8 alatt.)
Szóval felejtsd csak el, hogy erősebb az M9-től, max a mesékben! -
Varoz
addikt
válasz
enginev3.0 #3 üzenetére
Ácsi! A O+O az M8-al van egy ligában, sőt inkább az M8 az erősebb! Szóval értem én, hogy tetszik, de azért fellegekben ne járjunk!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Találtam néhány ügyes megoldást, így aki szeretne egy érzéki készüléket varázsolni telefonjából, annak most itt a...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest