Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz csiszta2 #12774 üzenetére
Hát, ha ilyen profi a kiszolgálásuk, és a tájékozottságuk, akkor ne ott vedd meg semmiképp...
Talán a dobozról el tudják mondani, hogy milyen füles van a képen. Annyira nagy ész nem kell hozzá. Ha nagy doboz fejhallgató, ha kicsi, akkor fülhallgató. Na meg biztos van valami illusztráció is a dobozon, az olvasni nem tudóknakEkkora a fejhallgatós doboz...
LinkXaels, én eddig úgy tudtam, hogy a szétszedést meg lehet oldani nyomtalanul.
-
LouiS22
veterán
válasz csiszta2 #12771 üzenetére
Valóban szükséged van a túlárazott piros zsinórra? (Úgy értem, hallgatsz olyan zenét, ahol valóban ki is jön a különbség, illetve hallgatsz annyit zenét, hogy megérje a ráfizetés?).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
-
pingwin011
aktív tag
-
rígel
őstag
válasz csiszta2 #12997 üzenetére
Egy a lényeg, ne hagyd magad lerázni,javításba ne menj bele. Azonnali csere ( 3 munkanapon belül, hibás készülék esetén), vagy elállás a szerződéstől (8 munkanapon belül, indoklás nélkül), pénzt vissza. Mindkettőre jogod van. (a bolti garancia miatt az elsőre nem vennék mérget, végig kellene böngészni a jogi tájékoztatót a honlapjukon)A másodikra biztos!
-
lcee79
őstag
válasz csiszta2 #13509 üzenetére
Ha jól tudom az S3 nem csak nfc-t használ ehhez, (egy video átküldése amúgy sokkal lassabb lenne). Az a módszer 2 db SIII közt műxik jól
HOX-al akkor müxik jól ha olyn eszközt használsz ami simán nfc-vel dolgozik
pl egy másik HOX[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
őstag
válasz csiszta2 #13514 üzenetére
Igen van pár érdekes dolog amit kitalálnak, és megmarad érdekességnek és sosem lesz belőle igazi funkció
NFC-t mondjuk lehet jó dolgokra használni MAJD, most mág nem sokmindenre lehet használni....
De mondjuk a live wallpaper is olyan, hogy ha használod valami "értelmes" dologra a telefont, akkor nem látod a hátteret, ha meg nem használod akkor meg azért nem látod, viszont jobban meríti az akksit, és lassíthatja is a telefont feleslegesen
És van még pár dolog....https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
LouiS22
veterán
válasz csiszta2 #14711 üzenetére
Valaki más is küzdött ezzel a problemmel, de neki pár óra után ment. Ez mondjuk ellentmondana a kártyás használatnak. Egy ötlet: kérdezz rá a netes fizetésre, nekem úgy rémlik, hogy Juniornál külön szerződés kell rá. Plusz egy javaslat: ha már OTP-ben jársz, akkor kérdezz rá a Simple nevű szolgáltatásra, lehet, hogy sokkal jobban jársz vele (PayPass kártya, ingyenes számlavezetés).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
twine
veterán
válasz csiszta2 #14711 üzenetére
baromi egyszerű...kártya regisztrációnál ott vannak a használható kártyák képei,,,az attól eltérő kártyákat nem lehet használni....POnt..
Mikor a Bankom a Visa Electronomat leváltotta Maestro-ra..rengeteget szívtam vele,,mert a bankom erőltette, hogy a Maestro alkalmas internetes vásárlásra....De mint kiderült,sajnos a PLay-en mégsem...
mndtam is a bankomnak hogy kapják be tövig,,,annyira használható az uj álltaluk "önkényesen" leváltott kártyám,,hogy a világ egyik legnagyobb cégénél nem tudok interneten fizetni,,,,"ők ezt nagyon sajnálják"....köszi
Szóval nézd meg a zsugád, és a regisztrációnál a képeket,,,ha közöttük van tudod használni ,,,ha nem,,,nem![ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz csiszta2 #14722 üzenetére
Az zsír...akkor az nem lehet baj, hogy a kártyádat "nem szereti" a google...
Akkor viszont, érdemes a bankodnál érdeklődni, vagy ahogy mások is mondták, egyszerűen holnap ismét megpróbálni....
Én asszony Mastercard-ját regisztráltam be az lecserélt Visa Electronom helyett... első szóra elfogadta...("elsőre" nem figyeltem hogy MasterCard-od van bocs)[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz csiszta2 #14722 üzenetére
Van egy Junior master cardom, ugye OTP, meg van egy otp classic hk, az is MC, mindkettőt külön engedélyezés nélkül elfogadta. Ügyelj a cvv/cvc számra, hogy jól add meg, ès csak azt a részét, amit kér, valamint a lejárat datumára.. egy karakter eltérés bármelyik sorban, és visszadobja...
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest