Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz szmorocz #16750 üzenetére
vannak olcsóbb féle Kínai tag koppintások de azzal elég sokan megszívták már így nem ajánlom.
Itt 1csomagban 4db van. A progi mindet kezeli.
Prsze ha Ebay-ezel ott olcsóbban is beszerezheted őket. Tökéletesen működnek OneX-el. A tag-ek meg a program is. Érdekes hogy a gyártók nem álltak még rá a gyártásukra a Sonyn kívül.update:
Tévedtem van LG és Samsung is bár utóbbi még nem kapható de eleganciája a Sonysnak van szerintem. Valamint a Samus még csak előrendelhető. De ezeket nem próbáltam a HOX-al.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
rento
őstag
Bluetooth headsetből milyet ajánlotok a telóhoz? A lényeg, hogy kényelmes legyen, olcsó és természetesen jó minőségű.
-
FeRRaR1
őstag
Jabra termékeket ajánlom, bár nem a legolcsóbbak.
Magamnak az előbbit, faternak az utóbbit vettem, mindegyik remekül működik, akár fülpánt nélkül is használhatóak, mivel nagyon könnyűek.
Mivel több méretet is adnak hozzá testreszabható. Minőségi termékek, gondom nem volt velük, teszik a dolgukat.
Bár a te háromszögedből
-Olcsóság
-Minőség
-KényelemInkább az utóbbi kettőnek felel meg. Bár ez elég relatív, hogy "olcsó"
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz hurrikan #16753 üzenetére
Azért a Sony ezen marha sokat keres, lévén nagyobb tételben kb. 1 dollár Kínából rendelve egy darab NFC ID. De az nem néz ki ilyen szépen Sajnos itt is igaz az ami Sony, az túl van árazva mondás. Bocs, tudom, hogy Sony alkalmazott vagy, de ez akkor is tény.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Rascally81
aktív tag
Srácok!
Az én kijelzőm is foltozódik,ha oldalt nyomogatom.
A GTAIII-nál vettem észre,,,
Gariban cserélik a kijelzőt,,ill ha cserélik,jó lesz utána?
tapasztalat?
üdvEngem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
Rascally81
aktív tag
Rámférne egy kis segítség!!
Felhasználói alkalmazások és adatok mentése/visszaállítása root nélkül!!!
[link]Minden úgy van ahogy leírták,,szóval el kezdi menteni,de 2mp múlva,kiírja a telefon,hogy biztonsági mentés befejeződött.
nemhogy 300mb,de még 1mb sincs,,,nem ment semit!
Mit rontok el?
üdv[ Szerkesztve ]
Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
LouiS22
veterán
válasz Rascally81 #16765 üzenetére
Én azt mondom, hogy nincs az a felhasználói alkalmazás vagy adat, ami megér ennyi vesződést. SMS-t, névjegyeket tudsz menteni a gmail-be, a többi meg egyszerűen nem ér ennyit, ráadásul kétesélyes, hogy a visszaállításnál működni fog-e.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
patoga
tag
Nálam ugyanez volt, igaz az én fájlom 6.7 mb lett, én nyertem. :-)
-
patoga
tag
-
bullapo
tag
Kicsit megkritizálom a one x anyagminőségét.
Ma elestem melegítő nadrágom zsebéből kiesett a telefon.
kb 40 cm a földtől voltam mikor kicsúszott "betonra esett"
Jobb felső sarka 3 mm² 2 mm mélyen benyomódott. Hátul az egyik éle 1.5 cm olyan mintha valami nagyon durva csiszolópapírral megcsiszolták volna. Hiába anyagába fehér akkor is ott sötétebb a színe.
Voltam bent gsm boltba eladónak one x volt, semmi extrém helyzet nélkül leejtette, tele volt a repedéssel a kijelzője a telefonjának.
Volt egy galaxy ace 2 már eladtam, futás közben esett ki a kezemből járólapra, kb 2 métert repült és még egyszer ennyit csúszott , azon kívül hogy leesett a hátlap meg kiesett az aksi belőle semmi baja nem lett neki.
Ezt a második részt csak azért írtam mert mindenki annak a műanyagját kritizálja. -
Dicker
őstag
válasz bullapo #16769 üzenetére
Ez egyszerű fizika, és nem anyagminőség.
Benyomódott? Hát szedd szét, nyomd ki.
Ha kijelzőre esik, akkor meg a telefonok 90%-a betörik.
Én is ejtettem már le, és semmi baja sem lett, mondjuk én reflexből alátettem a lábamat, hogy csökkentse az esés sebességét, de úgyis földet ért. -
Rascally81
aktív tag
Ismét megkérdezem!!
Az én kijelzőm is foltozódik,ha oldalt nyomogatom.
A GTAIII-nál vettem észre,,,
Gariban cserélik a kijelzőt,,ill ha cserélik,jó lesz utána?
tapasztalat?
üdvEngem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
kosturica
őstag
válasz Rascally81 #16776 üzenetére
Oldalt ne nyomogasd, felesleges. Egyébként, ha nagyon erősködsz, lehet, hogy kicserélik egy olyanra, ami nem fodrozódik. Az majd sárgulni fog!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
-
g0n21
senior tag
válasz Dicker #16770 üzenetére
Erről engem leszoktattak mikor szakácsnak tanultam még a filmezés előtt... Volt gyakorlaton, hogy esett le a japán bárd, a hülye meg levette lábbal...
Más: sms backup & restore...nekem hibátlan..[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
FeRRaR1
őstag
Én is szakács vagyok, és bizony a kés alá teszem a lábamat reflexből, de aztán gyorsan kapcsolok, hogy ezt mégsem lenne célszírű így kivitelezni.....
bullapo: A járólap az teljesen más tészta mint az aszfalt vagy beton, mivel annak nincs súroló hatása, ezért nem lesz karcos tőle, csúszik rajta a telefon, így az esési sebesség nagyobb fékutat megtéve fékezi le, még a beton & aszfalt belemar, hirtelen megállítja, így jóval nagyobb a sérülés is. És ha már a samsung műanyagot hozod fel, munkatársam sgs2 repedt hátul, másik munkatársam sgs3 és repedt a kijelző illetve a műanyag is.
Viszont mostmár 5 munkatársamnak is van HOX, és nem nagyon látsz rajta külsérelmi nyomot....
(Ezt nem kötekedésből írom, ez konkrét tapasztalat)
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
őstag
Nálam működött a mentés,
segítettem a leírás kibővítésében is
De kb 5 hónapja csináltam...https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
vkp
aktív tag
Akit érint, ezzel [link] megy az ntfs mount is pendrive-on/külső disken.
-
aAron_
őstag
Valaki ezt a screen protectort ismeri/használja?
What is your ikigai?
-
vatoteam
tag
Football Twitter:
New JB OTA for Asian users might be released tomorrow. No ETAs for other countries yet.
Úgylátszik Ázsiában megy a bétateszt, aztán kapjuk mi -
lcee79
őstag
válasz Rascally81 #16788 üzenetére
Fenn van a gépeden a legújabb java? (64 bites windowsnál előbb kérte a 32bites javat) Android SDK?
Igazából mindent úgy csináltam ahogy le volt írva, és az alapján ment...
Nekem rendes méretű lett a mentés, és vissza is tudtam tölteni...(Nekem egy beállítás inaktiválódott az egyik menüben, aminek nem kellett volna, azért csináltam hard resetet, de megérte, mert megjavult a beállítás is, és a telefon is kicsit pörgősebb lett utána)
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
LouiS22
veterán
Bocs, de most nincs igazad. Football minden tweetje igaz, illetve ő az, aki rendszeresen közzéteszi a leak-eket is. Az biztos, hogy a belső kör tagja, vagy legalábbis olyan teszter, aki mindenhez hozzáfér. És most is mit ír? New JB OTA. Nem azt írja, hogy a végleges, hanem új.
-
LouiS22
veterán
Van arra esély, hogy JB alatt normális módon lássam Total Commanderrel a telefon belső tárolóját? Az ajánlott plugin részben működik csak, rakat mappát nem listáz le, illetve nem tudok a mappákba belépni. Az meg nem járható út, hogy navigálok a windows-ban ide-oda (7, 64bit). Francnak kell elbaszni egy működő csatolási lehetőséget :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Revolut
- Ukrajnai háború
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy 24 Ultra 12/256GB Silver
- iPhone 13 Pro 128GB, sierra blue, független, Face ID off
- Honor 200 Lite fekete 8/256GB bontatlan, független, Garancia 2026.11.
- ÚJ! Aktiválatlan! iPhone 13 128GB - kártyafüggetlen, 1 év Apple garancia
- MOTOROLA EDGE 50 FUSION 5G 512/12+12 ÚJ ÁLLAPOTBAN PÁR NAPOS TELEFON
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest