Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rígel
őstag
válasz lcee79 #17551 üzenetére
Nem értem a Nokiát. Nekem úgy tűnik hogy kapkodnak, és ez nem jó. Ha már kizárták magukat az androidos piacról (meggyőződésem hogy Nokia+Android sok régi Nokia usert megmozgatott volna) akkor legalább olyan telefont gyártsanak, amibe nem lehet belekötni. Ehhez egyelőre meglenne minden adottságuk, de az új Lumia tömegét pl. nagyon elszúrták, és a design-on is lehetne csiszolni, bár ez szubjektív. Én szurkolok nekik!
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
nem játék volt, csak filmet néztem róla.
illetve néztem volna, 50 perces sorozatrészből 35 percet sikerült megnézni, és lemerült. 48%-on volt induláskor...nyáron izraeli nyaraláson ez volt a navi, a kocsiban, meleg is volt, a nap is sütötte, ott "mindig" túlmelegedett
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
pixta78
senior tag
Sziasztok!
Kössz mindenkinek, 3 lépésben sikerült frissítenem a legújabb 4.0.4.-re:-)
Viszont nem tom mi az a 3 ikon (116, Cek bonus, Cek pulsa)? Ha rányomok azt írja csatlakozási probléma!Tudja vki?
Miért van még midig 3pötty némely alkalmazásnál?Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
twine
veterán
Remélhetőleg Nexus4
(#17553) WiZARD:
Hiszek neked nem mondom hogy valótlanságot állítasz, hiszen egy-két embertől olvastam ilyesmit,,,csak jeleztem, hogy nekem még nem "sikerült" ezt a fajta "túlmelegedős" töltésleállítást "létrehoznom"....
Pedig úgy gondolom, lett volna rá lehetősége[ Szerkesztve ]
-
simico
tag
válasz Hegasus #17544 üzenetére
Androidra nincsenek vírusok Csak trójai falovak, amiket a hülye júzerek önként telepítenek fel. A józan ész (nem telepítgetsz mindenféle szart totál ismeretlen és megbízhatatlan weboldalakról) többet ér mindennél. Például aki olyan idióta, hogy a totál ingyenes Opera Minit nem a Play-ről vagy az Opera saját weboldaláról tölti le, hanem valami egzotikus ruszki oldalról, az szerintem meg is érdemli, hogy beszopjon egy méretes trójait
twine: váltasz Blade-re?
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Nincs valami tippetek, hogy mitől akadozik a zenehallgatás? (Stock ROM, eredeti PowerAMP)
Ma reggel szinte elviselhetetlenül akadozott...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
válasz pixta78 #17555 üzenetére
Csak nem valami sufnigsmes brandelt telefon? Amúgy a 3 pötty eltüntetésére ott a beállítások display, gestures & buttons menüben a recent apps button beállítása.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
lcee79
őstag
A NOKIA dizájnja nekem tetszik, a súlyát élőben kellene megnézni, azt látatlanban nem tudom eldönteni,
de az ahogy beharangozta engadget a kameráját, meg csinálták a "fake" összehasonlító videókat pl a htc one x-el (azoknak a videónak fórumjában a nokia fanok még engem néztek hülyének, hogy htc milyen szart csinál, a digitális zoom-al elrontott videóval, a nokia 920 meg isten) és a mobilarena tesztképei alapján szerintem a napsütésben kb. 100x rosszabbak a képek mint ahogy várná az ember...Szerintem a microsoft még élvezi is hogy egyre lejjebb megy a nokia a lejtőn...
olcsóbban hozzájut.[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
twine
veterán
Nnnna...még egy OFF Ráadásul Samsungos...
De sokszor előjött a téma hol vásároljunk...a gari miatt stb.
Tegnap vártam a feleségemre a Nyugatinál,,,gondoltam megnézem az aluljárós GSM boltok kínálatait "heccből"...
(Mindig is h@nytam tőlük...elnézést mindenkitől de még egy szimpatikus aluljárós Gsm-essel sem találkoztam...)-Segíthetek?
-köszönöm csak a számat tátom!
-höhöh,,ja,,megnézed milyen telefonod NEM lesz?
-mhm,,,,/miközben a zsebemben a HOX,kultúráltan felöltözve, némi diszkrét "smukkal" felvértezve,,tehát azért nem csövesként néztem ki / S3-at mennyiért árulod?
-130..de ha nagyon kell 125-ért oaadom..
-Garancia?
-két év Samsung....
-Gyári garival? az jó,,,,
-Igen..úgy két év hogy egy évig "hozzánk" hozod be,,a második évben a Samsunghoz
-De ha én egyből a Samuhoz viszem?
-Áááá az nem jó ők sokáig ülnek rajta,,stb..mi sokkal hamarabb megcsináljuk...Hozzánk kell előbb hozni...
-De figyelj már..itt a Westendben beviszem és azonnal megcsinálják...Vagy egyszerűen kirendelem házhoz, és ott helyben
-Ja igen,,,őőő,,hááát igen,,persze ha a Samsungnál veszed és ők pecsételik le a garancialevelet....
-Ok köszönöm szevaszNem akarok egy aluljárós sufnit egy nagyobb kereskedőhöz hasonlítani, és általánosítani sem...
De beszélgetésen nagyon jót röhögtem miután kifordultam az "üzletből"[ Szerkesztve ]
-
pixta78
senior tag
Még egy gondom van...
A SIM-ről és a google fiókomból is beolvassa a kapcsolatokat.
Az emberek fülön tudom törölni őket, viszont a Telefon fülőn NEM.:-(
Mi a megoldás?Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
pixta78
senior tag
válasz istnag #17579 üzenetére
Valamiért a google fiókomat látja csak de így is a telefon fülön többször jelenik meg egy kapcsolat és a sim-et mutatja mellette. Viszont a Telefon könyvben nincs bepipálva!
A google fiókot tudom módosítani?A telefon könyvben jelölés nem vonatkozik a Telefon fülre!
[ Szerkesztve ]
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
Lazika
senior tag
Ennyit a JB-ről... "Főleg a Project Butter tudatában fájó dolog egyébként , hogy nem mindig folyamatos a rendszer sebessége, amelyen a Sense 4+ (és az "optimalizáltság") sem segít számottevően."
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Agony
aktív tag
Jómagam is csatlakoztam a boldog HOX tulajok táborába. Dicker remek guideja alapján át is néztem a telefont és szerencsére egyik hibát se produkálta.
Délután megyek a szolgáltatóhoz microsimért, akkor még kipróbálom az ahhoz kapcsolódó funkciókat is, aztán bízom benne, hogy örök élet + 2 nap.Nézegettem itt a sorozatszámos leírásokat, de az én sorozatszámom megint valami új verzió lehet.
S/N: SH293W103836 ... minden esetre a dobozon 2012. september a date of manufacture.Halkan hozzátenném, hogy Part Nero GSM-től van a készülék, ahol a megrendeléskor europai cid-est ígértek.. ennek ellenére 038-as azaz indiai, de ettől függetlenül minden tökéletes, bontatlan volt, minden tartozékával, makulátlan állapotban 102k-ért.
Start with a whisper, end with a scream!
-
WiZARD
addikt
amit talán legjobban utálok a HOX-ban (vagy androidban?), hogy 7 napból 3 nap van valami fos program ami beragad, és pörgeti a procit.
ezáltal persze akku is merül.asztalra le van téve, kikapcsolt kijelzővel, és meleg, úgy hogy elvileg semmi se fut.
restart után jó.kéne felrakni megint valami figyelő cuccot, de csak nyűg. mit ajánlotok, mi a legjobb, ami megmutatja hogy mi az ami miatt nincs nyugton?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Agony
aktív tag
Az a baj, hogy erre telefonon kérdeztem rá, sajnos nem levélben, így kb. mindenki azt mond amit akar, szóval szerintem hagyom, elvégre a készülék jól működik garancia terén pedig úgy olvasgattam, hogy korrektek, úgyhogy ennyi benne volt a pakliban.
Start with a whisper, end with a scream!
-
Hegasus
senior tag
válasz simico #17557 üzenetére
Ohh, akkor mégse akkora a veszély, főleg hogy a warezt megvetem. Igen arról én is olvastam, hogy a warezzal letöltött alkalmazások kb 80%-a fertőzött(kár hogy nem 100%, csak mert megérdemlik ), de azt is írja, hogy még egy weboldal meglátogatásával is meglehet fertőződni, és van benne ilyen védelem is. Jó persze, aki rákattint minden spam linkre, meg egyéb hasznos linkekre meg is érdemli, de mégis csak nyugodtabb leszek
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
kirkri
addikt
Ma felhívtam a Telemax-ot, és megtudtam, hogy az EU-ban vásárolt telefonokat átveszik garanciális javításra, ha megvan a garancia papír, vagy legalább a számla.
Aztán lehet, hogy ez csak nekem volt új infó.
Tehát érdemes az angol eBay-en szétnézni olcsó HTC telók után.
21 éve a Prohardveren! ™
-
simico
tag
Ha már gyári JB és ázsiai telefonok. Tegnap beszélgettem cseh kollégával, valahogy szóba került a HOX is. Mondta, hogy egy ismerőse pont most adta neki az övét, hogy a gyári JB-t tüntesse el róla és rakjon fel neki valami custom rom-ot, mert nagyon nem tetszik neki a gyári. Tajvani CID-es készülék. Ezek szerint a szürkeimportos sufnigsm ott sem ismeretlen , másrészt érdekes, hogy gyári JB ennyire nem tetszett neki Remélem, hogy csak valami júzer finnyásságról van szó.
H3gam: én nem félek az ördögtől, viszont az is igaz, hogy másfél évtizede ez (is) a munkám és bár szeretem a hülyét játszani, azért a józan paraszti észt szükség esetén használom Egyébként csak nem te is dezertálsz, mint twine? Láttalak a ZTE Grand X IN topikban
WiZARD: én az ilyeneket mindig a GSam Battery Monitorral csíptem nyakon. App Usage, majd a fejlécen kattintva a menüből a View Time Held Awake és a View Num Times Waking Device egyértelműen megmondja, hogy melyik app mennyi ideig nem engedte aludni a telefont, illetve hányszor ébresztette fel alvásból. Például vannak ilyen csoda jól megírt progik, amik folyamatosan ébresztgetik a telefont alvó állapotból:
Illetve az is előfordul néha, hogy valamelyik szenzor használata beragad egy appnál, azaz folyamatosan megy a szenzor. Ezt A View Sensor Time Used mutatja, nálam most például a gyári böngésző és a Pocket vezet 7 óra 20 perccel, mindkettő a gyorsulásmérővel ragadt be.
twine én szó szerint messze elkerülöm az aluljáróban azokat a részeket, pedig minden nap ott kell járkálnom. Ránézésre öt év fegyház az eladóknak, doboz gyufát nem vennék tőlük, nem hogy telefont A Váci úton a "nem kell ájfón negyvenért?" csávóval nem találkoztál?
kirkri az EU-ban vásárolt tartós fogyasztási cikkekre az EU minden tagállamában kötelező 2 év garancia van, mindegyik tagállamban kötelesek javítani a cuccot. Sajnos UK-ben nem igazán olcsóbbak a dolgok, persze ki lehet fogni jó boltokat...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest