Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz Avicularia #12549 üzenetére
Te saját magadból és Magyarországból indulsz ki. Tőlünk nyugatabbra teljesen evidens a rendes szélessáv és a hotspot. Innentől kezdve tényleg simán ki lehet használni a cloud előnyeit.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
keIdor
titán
-
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
válasz kosturica #12560 üzenetére
Még valamit ehhez. Elég sokat utazom (külföldre is), útközben ígyis-úgyis rádugom a 9600 mAh-es külső akksira a telefont, ezzel a kábellel meg nyerek még plussz 32GB-ot, ha rákötöm a pendrájvot, így telepakolhatom filmmel, zenével stb.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Youri
veterán
-
Avicularia
veterán
Na ugye,hogy van másnak is igénye az OTG-re
Ne legyünk már olyanok,hogy csak az a jó,amire nekünk van szükségünk.
Főleg úgy,hogy a gyártónak nem kerül semmibe megoldani,csak valamiért nem tették meg.
Az a szép ha lehet választani,ha nincs szükséged a feature-re,akkor nem használod,de legyen meg a választás szabadsága. -
pingwin011
aktív tag
válasz Avicularia #12564 üzenetére
Így van...
-
attis321
csendes tag
sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg hogy lehet e a sense 4 helyett 3-at rárakni? -
r4z
nagyúr
Valaki találkozott már azzal hibával, hogy filmnézés közben megszakad a lejátszás? Mármint kidob a player főmenüjébe. Többet is megpróbáltam (MX, Mobo), minddel ez a probléma. Arra gondoltam, hogy egy codec pack segíthet, a kérdés csak az, hogy ARMv7 NEON vagy sima ARMv7 kodeket használjak. A fájl biztosan nem sérült, mert második nekifutásra lejátssza ugyanazt a részt gond nélkül. Csak sokszor akad meg, teljesen random időközönként.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz philoxenia #12569 üzenetére
Lehetetlen. Az előbbi kísérletnél 9(!) másodperc után lépett ki.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
pingwin011
aktív tag
Én is ezzel küzdök, és nem találtam rá magyarázatot. Illetve az egyik fórumtárs az ac3 hangra gyanakszik. Én rengeteget kísérleteztem, különböző filmek, különböző releasek, de mindnél ezt csinálta. Öcsém HOX-a is. SIII nem... Konvertálás megoldja. Az az érdekes, hogy bármekkora nagyságúra konvertálhatod a filmet, bármilyen kódolással, akkor is jó lesz. Lehet hd, xvid, mp4, bármi. Szóval valószínű a hanggal lesz baj. Én már beletörődtem, hogy konvertálgatnom kell.
-
falijja
őstag
full hd mkv alatt nekem sem megy a hang ....pedig jelly bean van fent.....
-
válasz pingwin011 #12571 üzenetére
Nekem VLC-vel csinálja(igaz még mindig BETA) de DICE player eddig egyszer sem lépett ki. Sensationre vettem meg anno és azóta is ez a #1 lejátszó filmek tekintetében.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Loboda
senior tag
-
pingwin011
aktív tag
válasz Loboda #12581 üzenetére
Én teszteltem a filmeket alappal, amivel el sem indultak, mobo playerrel, mx playerrel, dice playerrel, letöltött kodek nélkül, és kodek pakkal is, mindegyik megfeküdt. Azért kiváncsi lennék milyen filmeket tesznek fel azok, akiknek nem, mert mint korábban is említettem, konvertálás után no problem, ezért egy fórumtárs által említett ac3-as hangot okolok a dolgok miatt. Mondjuk mindegyik film, amivel tesztelteltem, 1gb felett colt, pedig nem hd, és még csak nem is nagy bitrátájú filmek, kb 1600as, így a nagyfile méret miatt gondolom a hang, ami dob rajta. Szerintem egy sima 700mb-s avi simán menne, gondolom ott a hang sem valami komolyabb kódolású... Mert a 700m-s filemknek sem kisebb a bitrátájuk. Holnap teszt, ha megy, akkor eztán olyanokat pakolok ráx vagy marad a konvertálás, ami nem baj, ügyis csak utazások elött teszek rá, abból meg nincs olyan sok.
-
Hegasus
senior tag
Az lehetséges, hogy nem tudok belépni a bootloader-be? (Teljesen érintetlen gyári szoft, lassan 3 hónapos tmobile-os) A frissítés után akartam factory resetet, de a bootloaderből nem tudtam előhozni, mert ugye nem indult el, csak a telefonból, és hiába nyomom a hangerő le + power kombót kikapcsolt állapotban, villannak 3-at a fizikai gombok és utána elindul simán a hox, próbáltam hogy a villanások előtt, közben, után engedem fel a gombokat, de mindig csak a hox indul el. Ilyenkor mi a teendő?
Igazából ez csak azért zavar, mert írták valahol, hogyha szervizbe kerülne, akkor ha nem tudják elindítani a bl-t akkor azt úgy veszik, hogy nyitva és ugrott a garancia.
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
pingwin011
aktív tag
-
Loboda
senior tag
válasz pingwin011 #12584 üzenetére
Keress egy filmet ami nálad nem megy, találkozunk valamelyik nap és kipróbáljuk nálam megy e!
-
Jamesch
tag
válasz pingwin011 #12584 üzenetére
Én Dice playerrel simán lejátszottam 80 perces 3,2gigás 720p filmet.
Amúgy az új verzióban van pop-up ablakos videólejátszás, az viszont nekem is gyorsan kilép, mert sztem bezárja a memoriakezelés. Írtam is a készítőknek hogy kéne egy service a notification barba és akkor nem lenne ez.
Viszont ez a popup téma nagy jól működik a SuperVideo Floating player vagy mi a nevébe, ami szintén korrekt kis lejátszó kinézetre meg minden, csak az mkv-t nem szereti.Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
válasz Hegasus #12593 üzenetére
Gyorsboot egy amolyan agrárproletár látáscsökkentő funkció. Érdemes kikapcsolni, mert egyes alkalmazások sem szeretik és nem indulnak automatikusan újra, ha gyorsboot-al indítod újra a készüléket.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
pingwin011
aktív tag
válasz Jamesch #12592 üzenetére
Nem a file mérettel vam baj, konvertáltam fel 3,9re, nem volt baj. A file méretét 2 dolog határozza meg ugye. Az audio bitrátája, és fajtája, és maga a video bitrátája. Mivel a video bizmtráták megegyeznek egy 700megás, és egy 1,4gigás film esetében, ezért nyilván utóbbinál a hang az, ami dob a dolgon, és valószinű az akasztja meg. Plusz konvertálásnál ugyanazt a video tömörítést használtam, mint az eredeti, a bitrátát is hagyta, egyedül a hang változott és jó volt...
Loboda rendben, de ezt most nehéz lesz összehozni, mert úgy néz ki én már Baján leszek és Pakson. Hiába, növekszik a család :-) De valahogy valamit összeegyeztetünk. De másik hoxon már meg lett nézve, és ugyanez. Nem baj, minél több telóval van tesztelve, annál közelebb juthatunk a megoldáshoz :-)
-
Barnee88
tag
lehet, hogy engem is elért a wifi probléma!!
eddig minden tökéletesen működött a telefonon, de most valamiért már a routertől 10 centire sem mutat max jelerősséget, ha elmegyek 5-6 méterre akkor pedig eldobja a wifit.
ha odateszem a kezem a kamera mellé, egyből nullára zuhan a jelerősség...
szervíz lesz ebből?
még jó, hogy nem nyitottam a bootloadert, pedig már nagyon úgy voltam, hogy ha eddig jó volt akkor ezután is az lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest