Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
mint hogy számomra is most derült ki "kell még hozzá" a no lock progi is...(én eddig ezt is állandóan használtam ezért nem tűnt fel
tehát sorrendben:
-No lockal kikapcsolod a képernyőzárad
-Screen filtert engedélyezed(kihuzod a csuszkát 100%-ra, mert azt mondtad a képernyő fényerejéhez nem akarsz nyúlni)
-kiveszed a pipát az "enable sotf-key backlight" elől
-kikapcsolod a kijlzőt a power gombal, majd vissza.....
és eltűnt a gombok világítása....Egészségedre...
[ Szerkesztve ]
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Engem karpánt érdekelne sporthoz,amibe belemegy a HOX.
Mr.Brightside
-
nyxor
aktív tag
Mit tudtok a HTC által bejelentett árcsökkentésről? Vajon ha kijön az X+, a sima HOX ára lentebb megy?
Mert én már véglegesen eldöntöttem, One X-et veszek végül. Úgyis ki fognak jönni újabb, jobb telefonok, szóval emiatt kár várni a vásárlással, ennyi erőből soha ne vegyünk semmit, mert úgyis lesz jobb
Csak attól félek kicsit, ha kint lesz az X+, akkor a sima X egyszerűen "le lesz szarva", nem kap majd olyan támogatást mint a nagytesó. Vagy ez a félelmem alaptalan?LG G2
-
rígel
őstag
Gyakorlatilag ugyan az a 2 telefon. A helyzet olyan, mint amikor megjelent a Sensation XE, mint évközi menetrendszerinti ráncfelvarrás. Abból a szituból tudsz következtetést levonni...
Szvsz. a HOX-ra még egy komolyabb frissítés lesz, a JB. Amit elcsúsztatva fog megkapni hogy a HOX+ egyáltalán eladható legyen. Ezután már a következő generációra fognak összpontosítani, a HOX és a HOX+ már csak az apróbb javításokat kapja majd, egyidőben. -
rígel
őstag
Nem ismerem a részleteket, de van egy olyan érzésem hogy már áttértek HOX+ gyártására (ami annyit jelent hogy egy módosított?/felhúzott T3 kerül bele), HOX-ot addig lehet majd kapni, míg elfogynak a készletek. Nem hiszem hogy párhuzamosan menne a gyártás. Ezért nem hiszem hogy ettől a HOX számottevően olcsóbb lenne, pláne ha gyengélkedik a Forint.
Persze ez csak feltételezés részemről, ha valaki többet tud majd megcáfol.[ Szerkesztve ]
-
nyxor
aktív tag
-
Petyb00
aktív tag
Valaki tudja esetleg az új szerviz elérhetőségeit? A HTC Facebook oldalán csak egy közvetitő cég adatai vannak kiírva, aminek a telefonszámát felhívva, csak felmérgeltem magam, mert ilyen szar menüt még életemben nem halottam! (e-carenél legalább felvette valaki (amikor sikerült), de itt csak az autómata )
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
Sőt, ázsiai marketing. Ezt mi európaiak úgyse fogjuk megérteni. Egyébként az Sensation XE megjelenése óta a "sima" Sensationt sem hagyták a vízben, megkapta az ICS-t is, és még utána is kapott kisebb frissítéseket.
Egyszerűen a HOX ráncfelvarrott verziója az X+, de más néven könnyebb eladni. Gyártani nem fogják a kettőt párhuzamosan, gondolom, az a cél, hogy akkor is el tudjanak még adni HOX-ot (HOX+ néven frissítve), amikor az eredetit már nem nagyon lehetne, és ez ne kerüljön sokba. Nyilván egy csomó gyártási hibát javítanak ilyenkor, és igyekeznek olyan frissítést bevezetni, ami nem jár újabb gyártási problémák kockázatával (pl. azonos kijelző). Maximum abba tudnak belebukni, ha más gyártó közben nagyobbat ugrik, mint most az LG az Optimus G-vel, ha igaz, hogy az novemberben már nálunk is elérhető lesz. Tavaly az XE megjelenésekor nem volt ilyen ellenfél, viszont ott is volt egy csomó javítani való az eredeti verzióban.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Youri
veterán
Akkor már tuti, hogy a HOX+ ide is jön, nem csak usankás?
RTX ON
-
twine
veterán
ha viszont mégsem,,és növeltek pöppet a kapacitáson,legalább a "bátrabbak" cserélhetnek "battery"-t....
bár nem olvastam semmit a készülékről igy csak a levegőbe beszélek,,de a ház ahogy látom ugyanaz,,,igy gondolom a fizikai méretek miatt sem tudnak "nagyobb" aksit bele passzírozni....mert kétlem hogy ugyanabba a fizikai méretbe nagyobb kapacitást tudnának zsúfolni "valóban",,,(és nem csak nagyobb számot rászitázni)[ Szerkesztve ]
-
Petyb00
aktív tag
válasz Dicker #13078 üzenetére
Remélem ez a pár karc még belefér a képernyő hullámzásos hibába!
Majd azt mondom mióta ilyen az üveg azóta nem is hullámosodik!
Kéretem árajánlatot, meglátjuk mi lesz.HD2 hasonlóképpen a sarkára esett csak magasabbról, annak csak kb. 2 mm-es pötty lett a dologból, nem Iphone-os pókhálózás.
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Hát a másik oldalon azért nem csak annyit írnak, hogy felhúzzák az órajelet...
"A legfontosabb változás, hogy a korábbi AP33 típusjelzésű Tegra 3 chipset átadja a helyét az AP37-es típusszámú Tegra 3+ chipsetnek. A változatlanul 4+1 magos okosság immár nem 1,5 GHz-es, hanem 1,6 GHz-es órajelen ketyeg, de egymagos üzemmódban akár 1,7 GHz-ig is felpöröghet. Ezenkívül nem elhanyagolható szempont, hogy az új chipset grafikus teljesítménye mintegy 25 százalékkal nagyobb az elődjénél."
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Petyb00
aktív tag
válasz Dicker #13128 üzenetére
Nem tudom, egy sráctól vettem itt a PH-n, de ha normális áron cserélik a kijelzőt akkor szerzek valami jobbat, bár nem tudom a belecsúsztatós bőrtokon kívül megvédte-e volna bármi is.
Annak a cégnek írtam akiknek meg van adva az elérhetősége (HTC facebook). Meglátjuk mennyi idő alatt és mit válaszolnak, legalább megtudjuk milyen az új szolgáltatás.
-
rígel
őstag
válasz Acheron #13132 üzenetére
Azt én is láttam, vagy elírás vagy a T3+ miatt. Mert ugyanez az oldal 1800mAh-s akksit ír.
Hamarosan kiderül.Stilo18:
Szerinted történik bármilyen architectúrális változtatás? Leválogatják a jobb magokat, és magasabb órajelen járatják. Adnak valami hangzatos kiegészítő nevet (plus, + ,extreme, super, etc.)jelen esetben Tegra3+. Ez bevett szokás a chipgyártóknál.
A T3 SoC grafikus magja se hiszem hogy változik, legfeljebb az órajel nő. Bár erről nem olvastam semmit. Ha nem így van, mea culpa.[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Petyb00 #13126 üzenetére
Úgy úgy,,, szépen tokban, vigyázz nehogy megkarcold a hátlapot
Bocsesz nem tudtam kihagyni,,,sajnálom hogy így jártál... én két PDA-mat "vesztettem" el annó az egyik egy Acer N311-volt mikor bejött,,,640*480-as felbontással le is cumiztam magam...főleg mikor kiesett az ingzsebből....azt hittem nyakon szúrom magam hogy ilyen amatőr hibát vétettem(tudatosan) a másikba egy fém elakadásjelző háromszög állt bele... azt nem sajnáltam annyira,, Ez volt az,,mellesleg az első PDA-m
OFF vége mára[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz rgeorge #13117 üzenetére
Azért lehet fikázni a Samsung-ot, de azt szeretem bennük, hogy a csúcstelefon 1 évig az is marad, soha nem jött egyik Galaxy S-nek sem év közben ráncfelvarrása, pláne nem fél év után.
Az egy évig ott marad a toppon, ehhez képest a HTC meg a Sony szereti már hónapok után kiadni a tuningolt vast, mert miért ne. Samsung is Ázsiai, de ezt mégsem csinálja.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
stilo18
addikt
Hát ha a JB-nek alacsonyabb fogyasztása lesz és esetleg felhúzzák az órajelet (vagy cserélnek, fejlesztenek valamit...) , amivel elérnek a gafikus teljesítményben 25%-os teljesítménynövekedést azonos üzedimdő mellett, akkor...szerintem az már nem rossz!
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
rígel
őstag
válasz keIdor #13138 üzenetére
A szarszung értékállósága a fasorban sincs egy HTC-hez képest. Arról nem is beszélve, hogy ott az aktuális flagshipről szól minden, amint megjelenik a következő, totálisan le van szarva a "régi". Többek között ez is közrejátszott abban, hogy otthagytam őket, és a fröccsöntött játéktelefonjaikat.
-
Land
veterán
Srácok! Úgy néz ki ma veszek HOX-ot (remélhetőleg). Mit kell nézni a vásárlásnál?
Screen Test progi fent lesz (pixelhiba miatt), GPS-t és Wifit nézek. Hullámzás hol szokott jelentkezni? Körben a széleken?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
nistv4n
tag
válasz keIdor #13138 üzenetére
Ennek akkor lenne jelentősége, ha ezt követően a régi készülék teljesen support nélkül maradna (most sem túl nagy a support, de azért van). Remélhetőleg nem így fog történni, és akkor mindegy, hogy van-e testvére gyártón belül vagy sincs.
Persze az gáz, ha haver megkérdezi, "na ez egy X+ nálad"? Te meg leszegett fejjel, szégyenkezve csak annyit mondhatsz: "nem, ez a régi sima...". -
Dicker
őstag
Hibák:
- Pontatlan GPS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704126
- nagyon nagy mértékű LCD "fodrozódás" a legkisebb érintésre is, ez a rossz kijelző rétegelés eredménye
- benyomható kijelző ujjal történő nyomás esetén
- használat közbeni kijelző hibák, mint például egy kijelző újraméretezés
- a kijelző belső felén található karc
- a kijelző érintés érzékelésének, vagy a gombok érintés érzékelésének a hibája
- a burkolat, vagy a poli karbonát felület kezelésének hibái
- Sim kártya vagy wifi kezelési problémák
- extrém túlmelegedés
- porszem, szennyeződés, vagy pixel hiba a kijelző alatt
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25612660&postcount=307Nem hibának minősülő dolgok:
- LCD túl erős nyomás hatására elszineződik, ha a rétegezés tökéletes ez egy idő után elmúlik
- látható szemcsék a sarkokban fehér részeken nem hiba, ilyenkor csak a ragasztó ragasztó anyaga látható, a későbbi One X-ek erősebb kijelző ragasztójának, erősebb nyoma van.
- csörgő hang a kamera környékén, ha megrázzuk, ez az összes One X esetén előfordul, és a többi telefon esetén is, nem befolyásolja a működést
- vibrálás néhány alkalmazás esetén, mint a böngésző, youtube, egy frissítésre váró probléma
- A Tegra 3 driverekkel problémák vannak, frissítésre várunk
- Az 1.26-os firmware esetén akkumlátor problémák tapasztalhatóak, még túl korai hogy akkumlátor hibára gyanakodjunk, frissítésre és akkumlátor kalibrációra várunk
- Minden One X-ben közös a melegedés, ez nem hiba, úgy tűnik valamelyik jobban melegszik mint a másik, talán a Tegra 3 driver problémákhoz köthető
- A sárga pöttyök a kijelzőn, talán nem tekinthetők hibának, hiszen az iPhone 4 esetén is előfordult ez és eltűnt egy hét, vagy akörüli használat után, ha nem tűnik el, akkor hibának tekinthető
- A kijelző sárgás színe, a rétegelési eljárásnak köszönhető, egy hét után csökken a mértéke és a rootolt telefonoknál megvan a lehetőség a kijelző újra kalibrálására.
Ha software problémád adódna megpróbálhatsz pár megoldást innen:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24645496#post24645496
- A legtöbb hibát a HT23 és a HT242 -es kiadások alatt jelentették, bármi ami a HT24D (április közepétől) felett található, újabb kell hogy legyen, azt, hogy hogyan állapíthatod meg a gyártási dátumot itt találod:Hamdir írta Xda-n itt:
Sziasztok,
itt van némi információ akár érdekel akár nem!
HTC megváltoztatja a széria szám formátumát a klasszikus HT[év][hét] formátumról, egy kissé ... precízebbre.
Az új formátumot hasonlóan kell majd értelmezni HT[év][hónap][nap] Gyanítom, hogy a garancia miatt akarnak ilyen precízek lenni
A hónap formátuma 1-12-ig terjed, de a nap egy picit máshogy néz ki.
A napok 1-től, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, A, B, C, D, E, F, G, H, J, K, L, M, N, P, R, S, T, V, W, X, Y, Z.-ig változnak ahol a Z jelenti a 31. napot.
Példa:
HT23J, Hsinchu, Taiwan, March 18
HT23N, Hsinchu, Taiwan, March 22
HT23W, Hsinchu, Taiwan, Mach 28
SH248, Shanghai, China, April 8
HT242, Hsinchu, Taiwan, April 2
HT243, Hsinchu, Taiwan, April 3
A One X gyártási minőségét és a széria számot itt beszélhetitek meg:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601535Mielőtt bekapcsolnád:
- Vizsgáld meg, hogy a kijelzőn lévő Gorilla Glass túl nyúlik-e, vagy van-e illesztési probléma, nézd végig az üveg élei mentén, és bizonyosodj meg róla, hogy mindenhol érintkezik, nem áll el, vagy nem feszül bármilyek oldalon, vagy nem ad ki "nyikorgó" hangot. Nem szabad nagy résnek lennie a fém karima és az üveg között, az egyik oldalon a törés lehet nagyobb, mint a másikon, de bármi komolyabb már aggasztó lehet, ha a sarkok közül valamelyikben ad nyikorgó hangot az még jó, neked kell megítélned, hogy megfelel-e, a kiejelzőnek körben végig ridegnek (merevnek) kell lennie, hibátlannak kell tűnnie mint itt és itt
- Nézd végig a fém keretet, a kijelző körül, és vizsgáld meg találsz e hézagokat a fém keret és a Unibody ház között
- vizsgáld meg, hogy a fém keret a kijelző körül tiszta fényes felülettel rendelkezik, néha elég érdes kezelést kap, jobb ha megvizsgálod a tükröződéseket, elég igénytelennek néz ki itt.
- Vizsgáld meg a unibody vázat és a matt bevonatot, hogy megfelel-e neked a minősége, az egyenes vonal a csillogós felületen normális, körülbelül 90%-nál előfordul.
- nézd meg, hogy a kamera középen helyeszkedik-e el, a kamera rázása esetén normális a csörgő hang.
- vizsgáld meg, hogy látható-e porszem a kijelző alatt kikapcsolt állapotbanMiután bekapcsoltad:
- Futtasd körbe az ujjad a kijelző szélén, az LCD-nek nem kellen elszíneződnie, egészen addig míg erősen nem nyomod, a széleken, a kijelző közepén jelentkező elszíneződés, vagy kijelző szélén vagy a sarkokban könnyen előidézhető elszíneződés hibát jelent
- Menj egy fekete oldalra és győződj meg róla, hogy nincs halott pixel a sötét részeken
- Menj egy fehér odalra és vizsgáld meg, hogy látsz-e fekete halott pixeleket, vagy karcolásokat a kijelző alatt, most nézd a sarkokat és bizonyosodj meg róla, hogy nincs fehér világító pixel vagy rész, kétszer is bizonyosodj meg róla, hogy később ne bánd meg példa itt és itt.
- Vizsgáld meg, hogy találsz-e sárga foltokat, jusson eszedbe, hogy ezek eltűnhetnek vagy visszatérhetnek!, a nagyon nagy sárga foltok a kijelző rétegelés hibái
- Keress nem egyenletes sárgát a fehér részeken, ezek is eltűnhetnek egy hét használat után
- Sok készüléknél előfordul látható szennyeződés a fehér részeknél bizonyos szögből nézve, még nem tudjuk hogy ezek eltűnnek-e, kétszer is ellenőrizd, hogy megbarátkozol-e vele, plda itt:
frissítés: rengeteg rétegzett eszköznél láthatunk ilyet, mint az iPhone4 szerintem ez normális
- Menj a galériába és nézd meg a hó és nap képet ("snow plus sun" talán ez a neve?), hagyd a kijelzőn pár másodpercig és nézd meg, hogy látsz-e ismétlődő fényerő vibrálást, vizsgáld teljes fényerőn, alacsony fényerőn és autómatikus fényerőn, figyelem a Tegra 3 esetén egy egyszeri fényerő korrigálás normális
- a korai eszközöknél előfordult az ugráló kép, jobb kétszer is ellenőrizniHa már végeztél a kijelzővel
- Menj a telefonba és tárcsázd a *#*#3424#*#* és futtasd a HTC test alkalmazást
- Futtasd a LED tesztet, és nézd meg, hogy jól működik-e, hogy megfelelő helyen van-e, a lyukban kell világítania és nem valahol máshol.
- Futtasd a gravitációs szenzor, fény érzékelő és p érzékelő (?) tesztet
- futass annyi tesztet amennyit csak szeretnél, mint a vibrálás, fény és kamera tesztek
- jusson eszedbe, hogy a zöld kép hibák a videó, kamera és böngésző alkalmazásokban az 1.26 softwareben található meghajtó programok hibája, az 1.29-es frissítés megoldotta, így ne ess kétségbe ha ezekkel találkozol
- helyezd be a simkártyádat és ellenőrizd egy hívás indításával, hogy megfelelően működik-e, kapcsold be a wifit, bluetooth-t hogy kipróbáld őket, 3g majd GPS
Ennyi, remélhetőleg egy hibátlan One X[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Miért, a Sensation szerinted ma nincs leszarva? A Desire HD mikor kijött a Desire nem volt leszarva? 2.3 update, remember?
Desire HD kap 4.0-át? Nem.Értékállóság? 1 éve olcsóbb a Sensation a Galaxy S II-nél. Ma a One X is olcsóbb mint az SGS3 és ez a különbség majd 2 év múlva is meglesz, ugyanaz a 10-20k-s difi ott lesz.
Legalább valótlant ne állítsunk, a régi modelleket ugyanúgy leszarja mindkettő, értékállóság is ugyanaz.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest