- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
smc2
csendes tag
Igazad van, elnézést. Csak már a képzeletbeli mutatóm erősen pirosban van...
Win 7 64bit. a win frissítések automatikusak, nincsenek kikapcsolva. A sync manager-t most telepítettem, eddig nem használtam. Gond nélkül felment. A telefonomat is felismerte a gép. Néhány drivert frissített, de ez sem igényelt semmilyen beavatkozást. -
smc2
csendes tag
Sziasztok!
HTC Sync Manager-rel készítettem teljes biztonsági mentést a telefonról, majd a telefont (e9+) visszaállítottam gyári beállításokra. A mentést nem tudom visszatölteni, mert a HTC Sync 60%-nál C++ Runtime Error üzenettel kilép. Microsoft és HTC hibaelhárító oldalakon azt írták, hogy iTunes ütközés az oka... A számítógépem sosem látott semmilyen almás környezetet, szóval iTunesnek még csak híre sincs a gépemen.
Találtam más infót, hogy Adobe Air ütközés, és hogy abból a 2.6-ossal nem akad. Adobe AIr sem volt fent, de biztos, ami biztos, feltettem a 2.6-osat. De a program továbbra sem megy.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest