- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
adodaniel #5953 üzenetére
Enyem is FA-val kezdödik es rajt is van a dobozon, hogy made in taiwan. Egyebkent 4. ho 11-i gyartas es szerencsere hibatlan, raadasul ez meg biztosan a hdr mikrofonos szeria, ugyhogy - nem akarom elszolni magam, de - ugy nez ki szerencsesen kifogtam..
Egyebkent ausztriaban vettem, de ahogy nezem ez a nemet o2-nek szant szallitmanybol lehetett, mivel rajta van egy beatses matrica, hogy regisztraljak az o2 oldalan es kapok egy beats fülest. Kar, hogy aprilis 30-ig volt az akcio..#5966: Az eleg baj, remelem a frissitesben ezzel is kezdenek valamit. Nem is lenne gond, ha lenne a galeriaban egy facebook mappa, amiben vannak a kepek, de igy, hogy megnyitom a galeriat aztan egyböl az arcomba tolja öket, nem annyira baratsagos..
#5967 N4ri87: En is kapasbol azt probaltam, de az sajnos nem a galeriara vonatkozik, hanem ugy altalanossagban a szinkronizaciora, attol függetlenül, hogy ott hozza be..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest