Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GyureX

tag

válasz Juliuska #33683 üzenetére

Sziasztok!

Az én m7-em kamerája is lilásodik, de eddig nem nagyon foglalkoztam vele, mert a telefont napi szinten használtam, nem akartam megválni tőle hosszabb időre. Viszont áprilisban lejár a 2 év gari, nem húznám tovább.
    Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogy tudnám teljesen gyárira visszaállítani? Mert most s-off, supercid, meg custom rom van rajta. xda-n nekiugrottam az ezzel foglalkozó topicnak, de az én kevés angolomnak az már sok.
    Na meg még az, hogyha látszanak ütéskopások a házon (egyszer esett betonra, sarkán kis benyomódás, meg karcok a hátlapon), de nem vészesek, simán mondhatni, hogy a két év használat eredménye, e miatt elutasíthatják a garanciális javítást? Van még egyébként készülékbiztosítás is rajta. Lehet jobban járnék, ha valahogy azt érvényesíteném, és esetleg 25-ből lenne egy új készülékem?
    Kicsit tanácstalan vagyok, mert szeretem a kis drágámat, de a kamera szar, a külsejét megette az idő vasfoga, jó lenne ha kapna egy új házat, de szívesen bepróbálnék egy lumia 930-at is. :)
    Jöhet válasz akár ide vagy priviben is. Nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés