- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
válasz
Juliuska #33683 üzenetére
Sziasztok!
Az én m7-em kamerája is lilásodik, de eddig nem nagyon foglalkoztam vele, mert a telefont napi szinten használtam, nem akartam megválni tőle hosszabb időre. Viszont áprilisban lejár a 2 év gari, nem húznám tovább.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogy tudnám teljesen gyárira visszaállítani? Mert most s-off, supercid, meg custom rom van rajta. xda-n nekiugrottam az ezzel foglalkozó topicnak, de az én kevés angolomnak az már sok.
Na meg még az, hogyha látszanak ütéskopások a házon (egyszer esett betonra, sarkán kis benyomódás, meg karcok a hátlapon), de nem vészesek, simán mondhatni, hogy a két év használat eredménye, e miatt elutasíthatják a garanciális javítást? Van még egyébként készülékbiztosítás is rajta. Lehet jobban járnék, ha valahogy azt érvényesíteném, és esetleg 25-ből lenne egy új készülékem?
Kicsit tanácstalan vagyok, mert szeretem a kis drágámat, de a kamera szar, a külsejét megette az idő vasfoga, jó lenne ha kapna egy új házat, de szívesen bepróbálnék egy lumia 930-at is.
Jöhet válasz akár ide vagy priviben is. Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- EAFC 25
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Autós topik
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged