Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

válasz HUTCHDB #26042 üzenetére

De alkalmazasokban nincs fagyasztas, csak kenyszeritett leallitas, attol meg elindul legközelebb.. :) Viszont azt hittem, titaniumban a marketröl letiltas permanens megoldas, ugy lenne logikus legalabbis, igy nem latom mi ertelme lenne.

De mindegy is, többet nem kivanok ezzel foglalkozni, azt hittem, egyszerüen meg lehet oldani egy ilyen apro problemat, de ugy nez ki nem akarja az igazsagot. :N Remelhetöleg a következö rom frissitesben orvosoljak, addig meg elleszek vele.

toeki: Keresgeltem ott is, de nem igazan talaltam ezzel kapcsolatban semmi hasznalhatot, aztan elfogytak az ötleteim a keresessel kapcsolatban. Egyebkent sokszor ezt a topikot meg ugy a ph-t is alig van idöm követni, nem allok neki meg xda-n is forumozgatni meg többezer hsz-t atbogaraszni. :B

silver-pda: Custom recovery utan tudod lementeni, de akor meg mar szvsz fölösleges, mentes nelkül is vissza tudod allitani barmikor gyarira.

ON

A töltes bug, amit tegnap emlitettem: Korabban mindig ugy volt, hogy ha föltöltödött 100%-ra es lehuztam, majd visszadugtam, megint 99%-ot mutatott, aztan par perc mulva ismet 100%. Ezt ugy gondoltam, teljesen normalis. Most viszont tegnap 8x%-nal raneztem, aztan nem sokkal kesöbb (15-20 perc) 100% volt. Lehuztam majd visszadugtam kivancsisagbol es mar csak 86%-ot irt. Aztan relative gyorsan megint fölment 100-ra, lehuztam, visszadugtam, 91%, satöbbi, satöbbi..
    Kerdes, hogy mas is tapasztalt ilyent? Ez mitöl lehet?
    Igaz hozzatartozik, hogy korabban kb 11% körül instant kikapcsolt a telefon, most tegnap 3%-nal meg nyomkodtam, majd fel ora mulva, mikor hazaertem, 1%-kal dugtam ra töltöre, tehat eleg jol kibirta..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés