Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saky1
csendes tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Én már vásárlásnál észre vettem a jelenséget, több készüléket is megnéztem de mindegyiknél látható volt fehér háttérnél vízszintes szürke halvány csíkok. Engem zavar, mert néha még böngészésnél, filmeknél is látszik halványan, nemcsak napsütésben, sötétben is.
Lehet megpróbálom garanciáztatni.
Egyébként itt írnak róla, elvileg ilyenek ezek a panelek, csak az a bajom, hogy nekem normál használat mellett is látszik kicsit.
http://forums.androidcentral.com/htc-one/287248-horizontal-lines-across-display.htmlhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25411024&postcount=3517
Megnéznétek egy LCD-test progi segítségével, hogy nálatok is látszanak a csíkok?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - 30 nap garancia - ÁFÁ-s +Ajándék Torras TOK és Pro + Fólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest