Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Nem kell ezt bánni, mikor szervizbe küldtem nem frissitettem csak visszaállítottam, a telonak nem volt softwares problémája, irtam nekik levelet, hogy nehogy frissitsenek , de persze jusztis feltették nekem az 4.3-at. Szóval ez garinál kb. elkerülhetetlen.
A másik, hogy amiatt nem érdemes nyitni, hogy a 4.4-et feltedd, mert nem kell sokat várni rá max 2 hónapot. Szerintem más megfontolásból érdemes nyitni, sokkal több extra van a Custum romokban, arról nem beszélve, hogy én pl. Google edictiont használnék, ezen meg már csak a Sense fut... Igazából egyetlen problémám hogy az uj hbootokrol semmit nem nyilatkoztak, hogy egyáltalán várható e hogy lesz garivesztés nélküli nyitás... mert ha tudom hogy nem lesz már soha, akkor 1,5 hónapja már nyitva lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vírusirtó topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Autós topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő