Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
HUTCHDB
üzenetére
ahogy elnéztem a képeket, a rekesz mindig f2, szvsz ezt nem lehet állítani, vagy a gyári program nem képes rá
emellé néha eszetlen záridő társul mint pld 1/19200
Annyira nem érint a fényképezzős dolog ,sokadik htc-met gyűröm és mindig mindnek sz@r volt a kamerája a konkurenciához képest. Ha tudom, hogy fényképezni fogok, akkor viszek magammal gépet, de az nevetséges, ha látok az utcán egy szép autót mondjuk, akkor csak 5 méteren belülről tudok róla éles képet csinálni. -
Balinov
titán
válasz
HUTCHDB
üzenetére
HUTCHDB: ugyanez a kerdes feszegetett engem is, utanakeresten, talan az xda-n lattam par postot, ahol irtak, hogy a google nem engedi a droid alatt az appfejlesztoknek ilyen szinten vezerelni a kamerat(zarido es rekesz)
Arra lennek viszont rohadtul kivancsi, hogy a droidos Nikon es Canon kompaktoknal hogy oldjak ezt meg
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest