- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
kb. 2-3 hete gondolkodom, milyen telefont kellene vennem.
one-om volt, jó telefon, de már újítanék...
ti mit vennétek? -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
migabi24 #24182 üzenetére
szerintem, meg jóval jobb!
eddig az élet hiányzott az M7 képekből, most szerintem ezen a téren számomra nagy a javulás.
élénkebbek, teltebbek a színek.
a dupla kamera előnyét is kezdem látni, az adott pontra történő fókuszálással készített képek igen meggyőzőek voltak nekem. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kdennis #23861 üzenetére
én nem tudom, nekem az volt a tapasztalatom amit írtam az előbb.
még van egy játék, ami a one-on szintén gyengébb volt: valami vonatokon (vagy metrón?) kellett ugrálni, aztán ha nem jól csináltam egy dagadt biztonsági őr elkapott.
nem tudom mi a neve, egy graffiti-s "jelenettel" indult ha jól emlékszem. -
HUTCHDB
nagyúr
játék téren sajnos a one nem az igazi.
mikor még volt one és one x is a családban egyszerre, már akkor jött a fiam (aki elég keményen játszik), hogy a régi one x sokkal simábban, akadásmentesebben viszi a játékokat.
nem tudom mi lehet az oka, vélhetően itt jött ki a hox előny, ami amúgy a hátránya, vagyis a tegra...
szóval én is kipróbáltam (mondjuk angry birds-ön) és tényleg látható akadások voltak a one-on, míg a hox-on semmi.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Steve1207 #23848 üzenetére
megnéztem a videót.
elég bénán fog mutatni a one-on az a plusz kezelő sáv alul (már ha így portolják át egyáltalán)....de ettől még bajosabb, hogy az M8-nál látjuk, hogy mekkora lesz alul a kihasználatlan hely...ráadásul hiába lesz nagyobb a kijelző.
ezen a videón is látszik, hogy a mini "hasznos" képe kb. ugyanakkora.az 5"-is zavaró lesz szerintem.
most butterfly-om van, amibe 5 colos a kijelző, és kijelző úgy van elhelyezve, hogy a kijelző alja és a ház között max 1 cm van, de már így is nagyon nehézkes a kezelés.
hatványozottan lesz ez igaz az M8-ra, mivel alulról (ahol fogjuk a telefont, ahol beleül a kezünkbe) nagyon messze lesz a felső rész...
sajnálom hogy ezt nem veszik figyelembe, és azt sem, hogy önmagában nem a kijelző méretet kellene növelni, hanem a "hasznos" felületet. -
-
HUTCHDB
nagyúr
Citromail beállításában tud valaki segíteni?
-
HUTCHDB
nagyúr
most akadtam rá egy dologra...lehet ismeritek, de akik nem, azoknak jól jöhet.
névjegyekben, ha egy ujjal görgetünk, akkor szépen lassan egyenként névről, névre megy a le-fel mozgás.
viszont ha 2 ujjunkkal csináljuk ugyanezt, akkor gyors, és betűnkénti görgetést érhetünk el.
nekem ez a funkció nagyon bejön, mert nem kell a kijelző szélén a vékony kis sávon "eltalálni" a kis fekete csúszkát. -
-
HUTCHDB
nagyúr
Az M8 videó vége felé (11:25) tesz egy megjegyzést a kamerával kapcsolatban, amikor is a samsunghoz hasonlítja.
Ti mit értetek ki belőle, mert már meghallgattam egy párszor, de nekem nem tiszta....olyan, mintha a lumiát is említené. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #22808 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
Itt kezdődik majd a baj ha a jővőbe nézünk...biztos, hogy az M8 lesz a következő telefonunk?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #22587 üzenetére
annyira nem oreg...kb. 3-4 honapos a video, es ha o tudja, akkor lehet itthon is van aki meg tudja csinalni...
dns86!
megneztem, root nelkul nem megy.
viszont tedd alapertelmezette a masik lejatszot, es ugy elvileg azzal kellene mukodnie mindig, ha zenei fajlt akarsz inditani. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #22569 üzenetére
az unlocked tampered-bol mire gondolsz?
de mondom, a lanyom hox-a mikor megvettuk mar az elozo tulaj altal nyitva volt a htcdev-en keresztul.
errol tajekoztatott is.
ez utan az egyik baratom email cimere kertunk ujat, majd aztan en is regisztraltam es en is kertem ujbol, es utana meg vagy 2x.
szoval nekem mas tapasztalatom van e teren! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #22564 üzenetére
Sajnos nem osztom a velemenyed.
1.
Korabbi one-omat revone-vel nyitottam.
Semmilyen frissites nem jott, mig vissza nem zartam a telefont, akkor viszont azonnal.2.
Most jottem haza a forumtars one-jat ugykodtuk meg.
Csak kivancsisagbol lekertuk ismet arra a telefonra a sajat e-mail cimemre a bin kodot.
Minden tovabbi nelkul kaptunk ujat!(#22566) KBP !
Igen, de a 2.6.3.3-as recovery feltetlenul kell! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #22557 üzenetére
ezt nem értem.
ha vissza zár, akkor mi van?
a lányom hox-ához kb. 6x kértem már a bin kódot le...."Semmi köze a bootoader záráshoz a frissitésnek."
no, ezt gondold át ismét!
azt akarod mondani, hogy a gyári frissítés megy akkor, ha nyitva van a bootloader?(#22556) Shokkolo!
debreceni vagy ugye?
fussunk össze, felteszem neked!
kb. 5 perc!(#22560) csacsi67!
a bin kód bármennyiszer, bárki által lekérhető!
nem kell más általi megerősítés, én már csináltam!
többször kértem le más más telefonhoz is, ami már korábban is le volt kérve a korábbi tulaj által is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #22553 üzenetére
a telefonja nyitva van, így újból nem kell nyitnia.
miért kellene a hboot-ot frissítenie?
bármely rom működik vele, főleg az arhd.
s-off pedig csak a külön kernel csere miatt lenne szükséges, amire itt, ahogy olvasom nincs igény....én egyelőre tartom magam, hogy semmit nem kell csinálnia, csak egy nandroid mentés után a megadott twrp-t kell telepíteni, majd installálnia az arhd-t.
(#22552) Shokkolo!
a gyári update nem fog elindulni, mert nem zárt a telefonod, és főzött romod van! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Shokkolo #22548 üzenetére
A telefonod nyitott.
Felteheted a teljesen gyari romot, amit mike tett recovery-ből telepithetővé.
Ekkor egy teljesen gyari allapotú telefonod lesz, annyi különbséggel, hogy csak te tudod, hogy nincs a hosszu procedura (zaras, gyari recovery, ruu) megcsinálva, igy ha bootloaderben indítod, akkor nem az lesz kiírva, hogy relockked, hanem unlocked. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Shokkolo #22539 üzenetére
Fuuuu... ezt jól elszúrták!
1.44-es hboot, és ki lett nyitva hTc dev-en keresztül...no mindegy, ez már így történt.A pdafanclub.com-on lévő leírás tökéletes, az alapján meg tudod csinálni úgy, hogy teljesen gyári legyen, amit továbbra sem értek, mert a gyári rom igen is rosszabb, mint egy új arhd rom.
Ne hidd azt, hogy az ún. főzött romok csak instabilitást hoznak, és egy idő után akadozóssá válnak. Sőt ....!
De te tudod, tied a telefon! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Shokkolo #22526 üzenetére
2 megoldas van:
zarod a bootloadert, gyari recovery-t teszel fel, majd ruu-t. ez lenne a teljes gyari rendszer!
masik, hogy innen letoltot a stock verziot.[link]mondjuk tovabbra sem ertem, miert nem valasztasz egy felhasznalobaratabb, gyorsabb mukodesű, egyeni preferenciak szerinti kinezetre teheto custom rom+custom kernelt?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #22283 üzenetére
Hát a windows-os rendszer mókolása már elég régi eset...
Ez a telefon is (bármennyire is állítod) itt-ott akadozik, laggol.
Igen laggol és vannak röccenések bőven.
Főképp az veszi észre, aki használt már custom rendszert, és tudja, hogy sok kis aprósággal sokkal jobbá (észrevehetően lagmentesebbé), szebbé tehető!
Én meg azt mondom, hogy ne bántsd azokat, akik jobbá szeretnék tenni a telefonukat! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #22251 üzenetére
Neked volt már custom rom a one-odon?
Akkor tudod, hogy mennyivel simabb, röccenésmentesebb az egész működés!
Ugye így nyitottan szabadon tudod a lehetőségek tárát használni, ami mind a kinézetet, átlátszóságokat, mind a kernelek adta kezeléskönnyítési lehetőségeket jelenti.
Akkor miért írod, hogy felesleges?
Vagy rosszul gondolom, és azt sem tudod, hogy milyen lehetőségek rejlenek ebben az általad erőlködésnek titulált dologban?
Ha van összehasonlítási alapod, akkor kérlek vonj már párhuzamot a két használat között, hogy lássuk, hogy neked mi az, ami nem jó egy főzött rom+főzött kerneles kombóban, a gyári állapothoz képest. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Papi1988 #22224 üzenetére
Jó telefon, megbízható működéssel, esztétikus külso és belső (sense) megjelenéssel.
Az M8 jóval drágább lesz, lehet egy - két javítással, kérdés, hogy ez érni fog-e kb. dupla annyit...illetve hogy vagy anyagilag elengedve.
Szóval ez egy bonyolult kérdés, melyhez igazi tanácsot nehéz adni. -
HUTCHDB
nagyúr
itt írtam egy általam vélt helyzetet.
ha a hboot-od 1.56, akkor nem fog működni a temproot.
ennél az lenne a lényeg, hogy itt a firewater és a temproot egy egymást követő folyamat, amivel nyílik a bootloader és közben s-off is lesz a telefon, hogy egyszerűen fogalmazzak.tehát ha ez nem működik és nem 1.44-es hboot-od van, akkor minden képpen 2 lépéssel jutsz el az s-off-ig.
1.) htc dev-en kód lekérés, nyitás
2.) s-off rumrunner-rela döntés a te kezedben van!
-
HUTCHDB
nagyúr
A helyzet bonyolultabb.
1.) temproot-tal nem fog menni, idáig nem sikerült senkinek a 4.4-es kitkat-os készüléknél.
1/a.) megpróbálhatod, attól a telefonodnak nem lesz semmi baja
2.) nyitni, s-off-olni minden hboot-ot tudsz, leírás a pda-n.
2/a.) garancia ELVILEG ugrik, mivel a nyitást csak a hTc tudtával tudod megcsinálni.
2/b.) viszont s-off miatt, minden féle nyom nélkül eredeti állapotra visszaállítható, így csak akkor leszel bajban, ha a hTc szerviz azt mondja, hogy te ekkor és ekkor lekérted a nyitó kódot a hTc dev-ről.
Erről vita van, hogy a lekérés az önmagában jár-e már garancia vesztéssel, vagy sem.
Szerintük igen, szerintem meg nem, mert igazolniuk kellene, hogy igen is a bootloader kinyitása meg is történt, amit a készülékről nem lehet majd kimutatni, ezért saját nyilvántartásaira fognak esetleg hivatkozni.
Ez viszont egy bírósági peres eljárásban szerintem igen kevés lenne, kérdés az, hogy ezt a pert be meri -e vállalni bárki... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #22082 üzenetére
No, ez jó hír.
Kezd megdőlni "a hTc szerviz sz@r" beidegződés!(#22086) centaurium!
A 4.4-et kizárt, hogy hTc dev nélkül kinyítsd.
Viszont igazából a hboot száma a lényeges.
Ha 1.44-ed van, akkor király, minden nyom nélkül nyílik, illetve záródik....
Ha 1.55, vagy 1.56, akkor meg lehet próbálni a temproot-tal, vagy összejön, vagy nem.
Jelenleg ez a helyzet! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #22061 üzenetére
Számolj már be arról, hogy milyen minőségű javítást végeztek!
-
HUTCHDB
nagyúr
Napokban beszéltünk a hTc marketing hibájáról....
[link] -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
pixelblondie #21954 üzenetére
az a baj, hogy annyira hozzászokik a samsung használatakor az ember az apro akadásokhoz, hogy észre sem veszi, míg egy one-t a kezébe nem vesz.
van akit nem zavar, mert az még a belefér kategoria.
minap a note3 volt a kezemben, ami a tesztek alapján veri az összes telefont...hát pl. a one-t nem, (az én szempontomból, mert ugyanúgy akad a kritikus helyeket, mint a többi samsung. -
HUTCHDB
nagyúr
Az M8 bemutatásáról/megjelenéséről van már autentikus hír?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #21883 üzenetére
most samsung c650-en próbáltam, de az es7000-esen sem ment.
én ilyen megosztási lehetőséget még nem láttam samsungon.de itt valami nekem nem tiszta.
a tartalom megosztása a tv nélkül elkezdődik minden más alkalmazásban (zene, video, fénykép, sőt a telefonom lévő filmek lejátszója is így viselkedik) és csak aztán kell "összekapcsolni" a kiválasztottal.
honnan tudja a youtube, hogy nincs olyan tv-m amihez csatlakoztatnám, mikor a csatlakozási lehetőség meg sem jelenik?
ha pedig megjelenik, akkor már valahogyan összepárosítottad, és ez a kapcsolat állandó jelleggel fennáll. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #21858 üzenetére
Külső eszköz kell hozzá pl.:
[link]NandorHUN!
Szerintem csak leírva 4K.... valóságban meg.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #21856 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
BenHans #21824 üzenetére
A baj az, hogy itt nem "pofátlanságról" + "gusztustalan üzletpolitikáról" van szó, hanem ez a való világ.
Ha valakinek van tőkéje reklámra, és azt akkor és ott teszi, ahol kell, akkor azzal nagyot arathat.
Ez nem technikai kérdés, hanem gazdasági.
Mondhatnám, hogy haza is beszéljek, hogy tessenek a hTc-t is megfelelően tőkésíteni, és / vagy a marketing dolgokat átgondolni.
Csak halkan jegyzem meg, hogy én spec. még a tv-ben iPhone (telefon) reklámot nem láttam.....és mégis fut a szekér.
A baj ezzel az egésszel az, hogy aki minőségi(bb) telefonra vágyik, az lassan nem tud mit vásárolni, mert a hTc-n kívül a sony maradt, ami viszont más szempontból nem biztos, hogy jó választás... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Viktor0610 #21782 üzenetére
Köszönöm.
A lányom siel Szlovákiában és most jelezte, hogy este eltünt a telefonja.
A baj az, hogy nincs net, mivel külföldön van, hiaba van előfizetése rá.
Wifi talán, ha a szálloda környékén keveredett el.
De az is lehet, hogy már le is merült.....
Próbálkozunk! -
HUTCHDB
nagyúr
Segítséget kérnék!
Hogyan lehet megtalálni a telefont, ha elveszett?
Elméletileg be van kapcsolva, van net rajta. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #21568 üzenetére
Félreértetted.
Az a baj, hogy nagyon sok usernél a root sikerül, de az s-off nem.
Egy ötletként gondoltam, hogy lehet működne, ha kevernénk a temproot-ot a rumrunner-rel, vagyis amikor lefut a root (addig általában működik) azután valahogy a rumrunnrrel pedig s-off-olni kellene a készüléket... -
HUTCHDB
nagyúr
Rumrunner s-off leírás részlet a pdafanclub.com-ról:
S-OFF:
A készülék legyen BEBOOTOLVA (tehát NEM bootloader-módban...), a pc-vel ÖSSZEKÖTVE!
-Klikk a soju.exe-re!
-Kövesd a program utasításait...írd be a két "Yes"-t oda, ahová kell...várj, amíg lefut (a készülék közben többször újraindul) és kikapcsol. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #21559 üzenetére
No én is ugyanúgy járok, mint te.
Az s-off-nál "akad meg" 12 próbálkozás után adja be a kulcsot...Nem tudom, hogy nem lehet valahogy keverni a root után egy rumrunner-rel?
(#21563) grunge!
Itt nézz szét!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest