Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3v0Lut10n
senior tag
sztem hagyhatod. ha bajod van valamivel próbálkozhatsz. volt akinek bugzott volt akinek nem. nekem spec megy minden, és semmi gond nem volt
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
r3v0Lut10n
senior tag
-
N4ri87
senior tag
válasz r3v0Lut10n #5556 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy a szar ne kerüljön vissza válogatás nélkül. Contactokat még régebben synceltem. Most kíváncsi vagyok, hogy HTC Sync-el sikerült-e vissza rakni őket.
C805
-
delbarta
senior tag
válasz Dinamiq #5548 üzenetére
Akkor valószínűleg nem ugyanazt az oldalt nézzük. Én ezt néztem és itt nekem nem megy egyik link sem. 404-es oldalak jönnek be. De valóban nem számít, mert a másikkal kezdek megbarátkozni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
N4ri87
senior tag
Na megvolt a reset. Nagyjából hamar amit tudtam, vissza configoltam és azt kell mondanom, hogy ez a reset vérfrissítésként hatott a desire. Eddig észre vehetően kezelhetőbb. De majd holnap kiderül a lényeg.
Persze h.264 és 720p még mindig nem fér össze.[ Szerkesztve ]
C805
-
petibacsi06
tag
Ma lefrissítettem a Desire-t, a 2.2-re. A system panel lite CPU-ja eddig nyugalmi állapotban max. 300 Mhz-et produkált, viszont most 800 Mhz-en teker, pedig semmi nem hajtja! Valakinek ezzel tapasztalat?
-
delbarta
senior tag
válasz petibacsi06 #5566 üzenetére
Mindenkinek ezt mutatja.
-
sparks
senior tag
válasz petibacsi06 #5568 üzenetére
Valószínűleg csak a program hülyült meg Froyo alatt. Android system info mindemellett azt mondja, hogy az idő 27%-ában 245 MHz-en megy a proci és skálázva a többin is jó pár százalékban, és 55 %-ban megy 998.4MHz-en. Pedig nekem is azt írja az említett app, hogy teper a proci folyamatosan.
-
19_OsY_81
aktív tag
Nekem sem magyar regio kodos a telom, hanem UK. Valami otlet arra, ha majd frissitek froyora, akkor legyen magyar szotaram? Nekem nagyon fontos volna, de egy elottem levo forumozo mar lelohasztott, hofy nekunk ez nem muxik.
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
Pele bácsi
csendes tag
Ma este sikeresen frissítettem én is!
Elég sokat hezitáltam a frissítésen m mindenféle képpen meg akartam várni előtte a véleményeket! Mivel sok tulajdonosnak elég sok bug lett az update-tel csomagolva félve kezdtem el.
Mikor felment egyből az említett bugokat kezdtem el keresélni de 1-2 kivételével nem találtam semmit! A sebességel a 2.1nél sem volt gondol de ez a Froyo nagyon gyors!! Örömmel láttam hogy az sms/karaktermennyiség jelentősen megnőtt, amit eddig 3 smsben küldtem az most belefér 1be. A giroskopon is lett egy kisebb módosítás az eddigi 2 irány helyett mostmár 3 irányba tudjuk elforgatni a képernyőnket (a hiányzó irány értelem szerűen a fejjel lefelé való fordítás) ennek én nagyon örülök!! GPSt bekapcsoltam egyenlőre 2 próbálkozás után sem talál szatelitet nem tudom h most ez csak azért van m nem egy világvárosban lakok ( a 2.1 is 1-2 perc keresgélés után talált szatelitet) vagy m tényleg vmi nem tökéletes vele, madj igyekszem kideríteni. Nagyon tetszik benne a zseblámpa ráadásul 3 "fokozatú", ami volt flash led progim le is töröltem róla A widgetek frissítési ideje sztem csökkent és a kikapcsolás is elég sietős lett, a bekapcsolás sajna azért még hagy némi kívánnivalót, legalábbis nálam. A flash alapú tartalmak is tökéletes működnek. A Wifi-hotspot-ot még nem volt lehetőségem tesztelni de kíváncsi vagyok rá. Amit még észrevettem h a beállítások menüpontban sok opció szét lett választva egymástól ez sztem +.A 720p-s felbontást nekem is csak MPEG4ben engedélyezi de számomra ez vhol érthető is m a kamerák legtöbbje is ebben a formátumban rögzít és ott megszokott a komoly részletgazdag felbontás.
Ezek voltak az első tapasztalatok, igyekszem minél többmindent én is kipróbálni rajta és publikálom, már csak azért is m nem működik egységesen a felhasználók kezében a 2.2.
u.i.: gyári romról frissítettem és nálam jóval kevesebb a bug. Az észrevételem az lenne h nem lehet h azoknak van több problémája a 2.2vel, akik már előtte főzött romot használtak? ezt alátámasztani még nem tudom de igyekszem magyarázatot találni arra h miért van ez a kétarcúság a frissítéssel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
patakidr
aktív tag
válasz patakidr #5542 üzenetére
Na jó, akkor megpróbálom még 1x kiírni, hátha most valaki segít: Segítene nekem valaki (privátban), hogy hol találok navigációt rá?
Más: Ha a maps-et elindítom, akkor a GPS is indul, vagy csak a GSM alapú meghatározás? Mert 800 méteres sugarú körnél pontosabban percek múlva sem pozicionált még eddig. (persze szabad térről beszélek)Köszi!
-
delbarta
senior tag
válasz Dinamiq #5517 üzenetére
Kijött a LeeDrOid 1.7. Na, lehet ez így már kipróbálom. Ez alatt már a gyári 2.2 van.
Egy negatív dolgot viszont észrevettem: nem működik a jól megszokott calendar pad pro programom. Pedig ennek olyan jól áttekinthető felülete volt. Illetve működik, csak teljesen üres.
-
Dinamiq
tag
válasz delbarta #5573 üzenetére
A napokban eléggé felpörögtek az események, ahogy ez várható is volt. Azt hiszem én is frissítek majd az új LeeDroidra. Azonban már most is vannak érdekes rom-ok. Azt hiszem 1-2 hónap és jobbnál jobb romokból válogathatunk. Így durván két nappal a hivatalos rom után itt is egy érdekes jelölt:
[ROM] RoufianosV3 Official 2.2 Rooted|A2SD|EXT4| SUPERB [3/aug/10]
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=742075
Ha valakinek van tapasztalata és megosztaná velünk annak hálás lennék!
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz patakidr #5572 üzenetére
google :
sygic mobile maps
navigon
ndriveezek mennek mind, van aminek van próbaverziója is marketen, majd megvásárolható ha tetszik. eddigiek alapján nekem sygic jött be
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
delbarta
senior tag
Én most a Pinky Desire 0.2 ROM-ot használom. Kb. 90 app. van telepítve. Ilyen eredményeket kaptam a Quadrant és a Linpack mérőkkel:
Quadrant: 1280
Linpack: 40,398 Volt már 41 is, de általában 38 körül van.(Ide hogy lehet átméretezett képet betenni, hogy rákattintva látható legyen a valós méretben?)
[ Szerkesztve ]
-
kokler
aktív tag
Reggel elindultam otthonról és neteztem egy laza 10 percet. Az akku 100-ról 98%-ra ment le. Eltelt 2 óra és már csak 83%-ot láttam. Mint kiderült a saját Internet böngésző 5 percenként hajtotta a procit rövid ideig, mint állat. Így elég gyorsan lemerülhet a motyó
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
fogi
tag
Sziasztok!
Vasárnap frissítettem magam is 2.2-re. Telcsimen minden gyári volt. Frissítés után pár dolog gyorsabb lett, pl. Asphalt folyamatosabb, az eddigi 1-2 másodperces megállások 0,5 másodpercesre csökkentek. A listagörgetések továbbra is döccennek néha, nem lett iphone.
Hibákat, force close-okat nem tapasztaltam, az apró újítások tetszenek. A legérdekesebb a fogyasztás, ezért is kezdtem bele, eddig csak a bevezető volt.Az upgrade után újraindítottam, kicsit nézegettem még, majd f12-kor elaludtam, a telefon melletem volt és az akksija 80%-on volt. Reggel 7-kor arra ébredtem, hogy 15% és pittyen, h ogy merül. Gyanús volt, mert este még sok kakaó volt benne, nem kellene még pittyegnie. A "Battery Graph" alkalmazással megnéztem és láttam, amiket fent leírtam. Ekkor benéztem ide a fórumba és láttam, hogy másoknál is ez a helyzet. Az én esetemben kb. 10%/óra, ami 9-10 óra készenléti időt jelent. Valamit elszúrtak a fiúk, nyílván lázasan dolgoznak a javításon, de addig hogy bírom ki?
Vagy titokban jött a javítás, vagy csak lefordította kilencszer a kernelt upgrade után, de tegnap nem éreztem túlzott fogyasztás. Este éjfél körül feküdtem 93%-al, nyolckor ébredtem 85%-al, ami kb. 1% csökkenés egy óra alatt, tizede a tegnapinak és majdnem 4 napos készenléti időt jelent, megfelel vagy kicsivel jobb mint a frissítés előtti éjszakai merülések üteme.
Azért éjszakai merüléseket vizsgálok, mert alvás közben nem használom a telefont, nem torzulnak a mérések.
A processzor 245-998 MHz között skálázik, 245 MHz az idő 62%-ában, 998 MHz az idő 26%-ában, a maradék a köztes értékek, mindegyik 1% körül, kivéve a 384-et, ami 4%. Ez normálisnak tűnik. Ha a aktív a képernyő, mindig 998 MHz-en megy a CPU, ez félrevezető lehet.
A lényeg: frissítéskor volt valami disznóság, ami kb. tízszeres készenléti fogyasztást okozott, de ez magától elmúlt és korábbi vagy kicsivel jobb készenléti időkre számíthatunk. -
patakidr
aktív tag
Más kérdeztem, de most ismét megreszkírozom ezt is: a MAPS alkalmazás automatikusan nem indítja a GPS-? Mert én nem láttam jelét, nem pozicionált pontosan és a GPS antenna ikonja sem jelent meg.
Ezek szerint a készülék alapból nem rendelkezik GPS-t használó alkalmazással?Köszi!
-
james008bond
őstag
Érdekes Tegnap este még felkinalta a frissitest most meg nem. Lehet h visszavontak a hibak miatt? Masnal aki nem frissitett mi a helyzet? Mas: ha felteszem a bt file transport progit akkor meghulyul a kijelzo? Mas tapasztalt ilyet?
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz james008bond #5582 üzenetére
Jaja, visszavontak...
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
BenHans
addikt
Ez most mit jelent h visszavonták? javítani fogják és pár héten belül jön vmi froyo refresh?
vagy nem a végleges verziót kaptuk meg Vasárnap?
(ami azt illeti nem lenne rossz 5let szoval én spec nagyon örülnék a javításnak)️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz 19_OsY_81 #5583 üzenetére
honnan veszed h visszavonták ?
-
N4ri87
senior tag
válasz 19_OsY_81 #5583 üzenetére
Ezt miből gondolod? Én is utána akartam nézni, de htc.com nem túl informatív az userekkel. Nade miért vonták vissza? Mégiscsak voltak létező és bosszantó hibák? (Én tapasztaltam párat, volt is factrory reset. De nekem az üzemidő még mindig rosszabb, mint volt)
Elképzelhető, hogy kidobnak egy javított változatot?
más:
fentebb írta valaki, hogy a beépített böngésző tekerte a prociját. Hogy lőte le és hogy jött rá, hogy a böngésző a ludas?szerk.: Örülnék, ha nem kéne mindenféle app ahhoz, hogy lássam mi mennyit fogyaszt a CPUból.
[ Szerkesztve ]
C805
-
gofry
senior tag
Paul O'brian most írta, hogy kint hamarosan a htc sync 3, ami ugye már tudja az itunes syncet ha valakit érdekelne...bár engem jobban izgat az update visszavonása vagy nem visszavonása
-
patakidr
aktív tag
Most tényleg ne haragudjatok meg rám: nem vagyok egy geek típus, nem értek annyira ezekhez a kütyükhöz, mint itt legtöbben, ezért is kérdezek, s sok segítséget kapok.
De annyit még én is tudok, hogy ha AZONNAL letöltitek az új oprendszert, akkor még tuti, hogy tele van bugokkal, hibákkal, min csodálkoztok? Ebben az átlagosnál is több volt... van ez így, még így is innovatívabb, mint pl. a nokia valaha.
A legtöbben vasárnap óta sopánkodtok, hogy ez nem jó, meg az nem jó. Miért nem lehet 1-2 hetet még várni, mire tényleg működőképes lesz a progi?
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz patakidr #5589 üzenetére
Szerintem két esélyes a dolog ,akár lehetett volna hibátlan is /amennyit vártunk rá/ és azért sok áttörtést hozott főleg ,hogy sok mindenkinek tartogatott olyan lehetőségeket amiket nagyon várt már. Az hogy milyen lett az egy dolog ,az se tartom kizártnak hogy szándékos ,nem akarnak 2-3 tesztelő szavára adni ,hanem a népet kérik meg hogy teszteljék és amire sok panasz érkezik akkor az biztos javításra szorul.
God save us from the arrows of the Hungarians.
-
BenHans
addikt
válasz patakidr #5589 üzenetére
"A legtöbben vasárnap óta sopánkodtok, hogy ez nem jó, meg az nem jó. Miért nem lehet 1-2 hetet még várni, mire tényleg működőképes lesz a progi?"
Miért lenne 1-2 hét után működőképes a megjelenés után? ha meg pár héten belül kiadják a javítottat akkor ugyanúgy fel tudjuk tenni(vagy nem?)
mondjuk nekem kb. csak a képeknél van macera +egy-két idegesítő dolog, de továbbra is az a kérdés h kapunk-e javítást + szerintem is előfordulhat ilyen h tesztverzió volt a vasárnapi.ha vki tudja akk pls írja le h a softhibákról hogyan lehet írni az illetékeseknek! THX
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
patakidr
aktív tag
válasz HUN]Repa #5590 üzenetére
Mindazonáltal én is sajnálom, hogy nem jó, mert azt olvastam, hogy sokkal gyorsabb lesz tőle a rendszer.
Azonban sokkal jobban szeretném, hogy az üzemidőt megnyújtsa egy kicsit... Mert így 1 nap.
Navigáció közben normális, hogy eléggé melegszik az akksi, ill. forró a hátlap? -
code1005
senior tag
Nekem a térerő ugrott vissza két pálcikával...
plata o plomo
-
Mappa
addikt
mi volt az az alkalmazás ..amikor telefonkönyvből hívok valakit és a hívás befejezése után az alap oldalra lép ki nem pedig vissza a telefonkönyvbe?...ez is mekkora marhaság már
nem kötelező megadni
-
Integra
titán
válasz 19_OsY_81 #5570 üzenetére
ez is egy akkora marhaság amúgy..
már a mikroszoft is rájött, hogy felrakja az összes nyelvezetet és mindenki azt tölti le a win7-hez amire szüksége van. érthetetlen hogy a gúgöl még mit pöcsöl ezzel. hát kit zavar, hogy melyik karakter/szótár készletet tölti fel az ugyanolyan telefonjára???...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
r4z
nagyúr
Kicsit elvonatkoztatva a Froyo-s témától, nem tud valaki egy olyan műanyag pöcökről, amivel be lehet dugaszolni a MicroUSB csatit, hogy ne porosodjon? Létezik egyáltalán ilyen?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség