Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
válasz Integra #5851 üzenetére
Nem ökörség a régiós kiosztás. Így próbálja védeni a helyi kereskedőjét pl.
Értik a kereskedők, hogy az EU-ban szabad áru áramlás van, meg miszösz, de leszarják mert ők meg éhenhalnak, mert pl. mostanság pont a brit webshopok teszik tönkre az € alapú piacokatSarcasm: just one of the many services I offer.
-
sbazsi
veterán
hát kicsit kötekednék.
1. amikor én vettem, akkor kb 35eft-tal olcsobban vettem egy olyan boltban, ami fent van a htc.com oldalon, a where to buy szekcióban. ennyivel drágább lenne az "itthoni polc"
2. kit kell védeni, a kereskedőt, vagy a vevőt?lassan már bármit veszek, körbenézek, hogy mit, hol, mennyiért lehet megvenni.
rengeteget lehet így spórolni. -
gofry
senior tag
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
A Youtube ripper nálatok is csak wifin hajlandó "dolgozni"?
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
gofry
senior tag
na srácok ennyi idő után bennem is felmerült egy láma kérdés update all hogy a fenében működik?
-
racerx
őstag
Háát nálam is van valami a battery használattal, este 10 től reggel 6 ig esett 30% idle-ben...
Partial wake csak az android systemet és maps -ot hozta jelentősnek.
Azt hiszem tesztelek még párat (kinyomok minden lényegtelen alkalmazást, meg esetleg egy ujraindítást csinálok, ) és utánna is vizslatom majd , mert ez így kurva sok!
Rádásul a setting profiles-el éjszakára minden radiot es frissítést lekapcsolok. -
james008bond
őstag
Nálam éjjel 1-->reggel 7 között 3%-ot ment le battery...és semmit sem lövök le vagy trükközök, feltöltés után egyszerűen bekapcsoltam a telefont és úgy hagytam...:-), ja és 6:30-kor volt benne egy ébresztés is..:-) / Egyelőre Eclair /
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
racerx
őstag
válasz patakidr #5864 üzenetére
Az apn kurva sokat számít. Tegnap osztrákoknál volta, kilőttem mindent (apn csak gsmen) csak BT ment, és szinte semmit sem merült...
Most engem valószínűleg az szivat, hogy vannak profiljaim (pl ha usb töltés akkor bt on, ha bt-n kapcsolódik a kocsi kihangosítóhoz akkor wifi off, este wifi, bt, frissítés off), és azok közül próbaképp beállítottam, hogy ha az itthoni kordinátákon vagyok akkor wifi on. És szerintem ez nézegette éjszaka is 5 percenként hogy hol vagyok...
No mindegy kikapcsolom, jó lesz a wifi manuálisan is. (15 perc után ugyis kikapcsol ).Szóval tesztelgetek, de van egy olyan érzésem, hogy ígyse lesz sokkal kevesebb, jöhet majd a factory reset.
[ Szerkesztve ]
-
Dinamiq
tag
Ez egy nagyon jó hír!!! Köszi az infót!
Már én is érdeklődtem, kosturica segített nekem és megkérdezte az árát, illetve a cserét. Cserélni is cserélik, de természetesen megnézik előtte. Egyébként ~2800Ft körül van az akkufedél. Ezt a fogkrémes megoldást kipróbálom én is, mert nagyon idegesít, hogy homályos a hátlap. Mellesleg nekem van polírpasztám is és gravírozóm, amire van pici polírfejem. Mikor eladom a régi telefonom, mindig ezzel polírozom fel. Aztán mindenki csodálkozik, hogy olyan mint az új.
-
kokler
aktív tag
Az optimális elméletileg a gyári. Nálam az autós töltő is a gyári (persze messzi távolról rendelve 600 HUF-ért) és nem tölti semmi sem gyorsabban annál. Ha lassabban töltöd az nem gáz, csak pl. ha használod is közben, akkor nem fogja tudni tölteni. Spec én is próbálkoztam noname 1A-es töltővel, de navigálás és BT+GPS kombót már nem bírta és merült.
Egyébként jelentem, megoldódott az akku merülési gond!
Minden, de minden paramétert átnéztem a settingsben, az összes alkalmazásban - elsősorban News, News and Weather, Flicker, stb - és óránként már csak 1% a fogyás bekapcsolt wifi mellett!''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Mappa
addikt
tegnap feltettem ezt xyplayer.apk appot ....ugy ahogy van kilőtte a billentyűfeloldást ..tehát szimplán desktopot adott be ...a billzár le csuszka helyett ....kitud borítani mennyi gyökér program milyen galibákat okoz már.
Gameloftos Assassin Creed és HawX játékokat felettem ...főképernyőnél kiírja
"This is not an original copy of Assassin" ..ok ok virágbolti ....de froyo előtt 2.1 ment gond nélkül ..itt miért nem megy ?
nem kötelező megadni
-
duffbeer
őstag
Sziasztok!
Játszadozom a gondolattal, hogy lecserélném a meglévő készülékemet egy Desire-re.
Olyan kérdéseim lennének, hogy:
Navigációk milyen stabilan futnak rajta? (iGo, Sygic, Copilot, Ndrive stb. Hallottam olyat, hogy az iGo pl Nexus-on nem fut... )
Akku kb mennyit bír? Tudom ez szubjektív, de úgy mégis (Jelenleg egy Samu Spicám van, az használattól függően 1-2-3 nap.)
Van valami széria bugja?
Ja és van benne hardveres 3D gyorsítás igaz?[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Valaki, aki felrakta az OTA frissítést, megnézné nekem a Facebook for HTC Sense verziószámát? A menu/settings/applications/manage applications/all/facebook for htc sense about gombjára bökve lehet kiolvasni, egy kellemesen hosszú számsor lesz, némi ponttal megbolondítva
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
Köszi, akkor mindenképpen módosítottak rajta a két kiszivárgott ROM után is (nekem jelenleg a második kiszivárgott van fent, abban már jól működik a FB sync, de ezek szerint még csiszoltak rajta).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Dinamiq
tag
Nekem noname (Mediamarkt-os 700Ft-os) 1A-os töltőm van és megy minden rendesen. Navi, zene max hangerőn és nem merül jobban, mint ahogy tölt. Kábelből a gyári nokiás kábel jó hozzá. Azt sok helyen lehet kapni és általában nem vészes az ára. Noname kábellel nem érdemes próbálkozni, mert azzal vagy nem tölt rendesen, vagy egyáltalán nem tölt.
[ Szerkesztve ]
-
Attila04
tag
Pár kérdés:
1. Billentyűzetet lehet-e "magyarabbra" állítani? Értem ezalatt, hogy ékezeteket ne csak hosszú gombnyomásra lehessen írni.
2. Nekem nem adja ki, hogy lehetne frissíteni 2.2-re
3. Valamiért 2-szer jelez minden e-mailt és naptárbejegyzést. Egyszer G-mailként, egyszer meg Exchange-fiókosként. Természetesen a kettő ugyan az.Köszi szépen a válaszokat!
-
Dinamiq
tag
Valaki tudja mi az az .android_secure mappa? Az SD kártyán van. Olyan mint ha az appok lennének benne.
-
LouiS22
veterán
válasz Dinamiq #5881 üzenetére
Oda települnek azok a programok, amiknek azt mondod, hogy az SD kártyán legyenek (és persze a fejlesztője engedélyezte). Ami fontos: nem TE választod ki, hogy mik ezek a programok
[ Szerkesztve ]
-
mumk
tag
válasz Attila04 #5880 üzenetére
Itt egy magyar billentyűzet, de van még. Szerintem a Marketen is lehet találni. Akiknek nem magyar régiós a készüléke (nekem sem ) azok is nézzenek körül a marketen, mert volt nem egy magyar billentyűzet magyar predektív bevitellel. Aztán hogy mennyit is tudnak az már másik történet.
MIUI 0.12.24.
-
Dinamiq
tag
válasz LouiS22 #5882 üzenetére
Azannya. Akkor ezééé szívok itt. Feltettem a LeeDroid 1.7b-t. Elméletileg van benne a2sd+. Ki is választom, hogy SD-re mehet a telepítés. Erre egyszer csak üzenet, hogy megtelt a memória, nem tud több programot telepíteni. Pedig van ext3 partícióm is. Most akkor hogy van ez???
-
Dinamiq
tag
válasz LouiS22 #5886 üzenetére
Szó szerint mindent wipe-oltam. Még a rotation-t is. Aztán most megcsináltam újra az sd formázást. Swap=0 ez után meg ext2 to ext3.
Feltettem az ASTRO-t, de belerámolta ebbe a mappába. Tehát gondolom nem az ext3-mat használja hozzá, ha ebben a mappában is látom. Vagy mindkét helyre pakol? Most elveszítettem a fonalat!
-
duffbeer
őstag
Erre valaki?
-
patakidr
aktív tag
A settings-ben a sync beállításoknál a backround data eddig engedélyezve volt, most tiltottam. Lehet, hogy ez szívta az akksit eddig?
Mire van kihatással, ha tiltom ezt a funkciót? (kivettem a pipát) -
N4ri87
senior tag
válasz duffbeer #5889 üzenetére
Na akkor utoljára:
1. Motonav (IGO android), megy rajta, Sygic-et gyárliag adják pár példányhoz, vagyis megy rajta. Ndrive megint-csak az ajánlott navikhoz tartozik, tehát ok. Navigon szintén zenész.
2. Használattól függően akár naponta 2x is lehet tölteni. Nekem már 2 napot elmegy töltés nélkül
3. Messagesben a görgetés tud döcögni. Ezt többen is tapasztalták. Annak könyveled el, aminek akarod.
4. 3D gyorsítás van is, meg nincs is. Elvileg benne van, de a licenc-et nem fizette ki a HTC, ezért nem használható.Nekem is többen ajánlották már a fentebb található "keresés" opciót. Néha hasznos tud lenni. Próbáld ki.
Puszi
C805
-
LouiS22
veterán
válasz Dinamiq #5891 üzenetére
Valahogy úgy tűnt logikusnak, hogy miután csináltál egy full wipe-ot, meg felraktál egy vadiúj ROM-ot, így a rendszer nem tud hivatkozni az SD kártya, pontosabban a partíció tartalmára - ami meg tele van tömve a régi "telepítés" maradványaival.
-
delbarta
senior tag
válasz Attila04 #5880 üzenetére
1. Tedd fel az anysoftkeyboard appot és a magyar billentyűzetet. Ebben van magyar, ékezetes billentyűzet. Nagyon jól használható, főleg fektetett módban. Az összes ékezetes karakter ott van a billentyűzeten.
2. Most éppen romot pakolok a készülékre, nem tudom pontosan megmondani, de menu, settings, utolsó menüpont, első menüpont ha jól emlékszem, és ott ráböksz az alsó gombra.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Dinamiq
tag
Köszi az ötleteket. Próbálkozom. Ha lesz eredmény megírom.
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz duffbeer #5873 üzenetére
Olvass pár oldalt szerintem
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Társasjáték topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás