Új hozzászólás Aktív témák
-
snecizero
senior tag
Csak egy jó tanács. Akinek nem huawei vagy honor telefonja van, és még nem tette meg. Rakja fel az huawei app galerit. Utána meg frissítse le a programon az appokat.
Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
snecizero
senior tag
Amúgy ha nem a huawei healt használnám. Akkor van olyan alternatív megoldás ahol számlapot lehet felrakni? Link vagy videó hogy hogyan kell csinálbi.
-
snecizero
senior tag
Köszönöm szépen!
-
snecizero
senior tag
Ennek a számlapnak mi a neve? - - - - > [link]
[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
Ez az edzés közbeni némítás nem megy. Milyen felső gombot nyomjak ?
Oké megvan ! Amikor talál jelet akkor tudom állítani.
[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
50000 ft ért hirdetik magánszemélyek az órát. Találtam a facebook marketplace en mindjárt kettőt is. Ezeket nem értem.
Hirdetések ----> [Budapesten] [Szászváron]Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
-
snecizero
senior tag
Szevasztok csináltam egy gyors videót. Azok részére akiknél a hívásnál az óra csak számot ír ki. Beállítási segítség ! Hátha segít ez a videó és orvosolja a hibát !
A videó-------> [link]
-
snecizero
senior tag
Xiaomi redmi note 8 pro val használom az órát. Miért nem írja ki a hívó fél nevét ? Minden engedélyt megadok. Volt hogy működött és ki írta szépen a neveket. Még azokat is amik nincsenek bent az órán. Egyszer csak gondol egyet és már csak a számot írja ki. Nagyon bosszantó hihetetlen hogy egy vacak 10 e ft aktivitásmérő mindig ki írta. Ez meg nem. Na erre valami megoldást tud valaki ?
-
snecizero
senior tag
Beállítások/alkalmazások/alkalmazáskezelés/Huawei Mobile service/alkalmazásengedélyek vagy engedélyezés vagy hasonló és ott.
Viszont sajnos hívásnál nekem is csak a számot írja ki. Amikor először csatlakoztattam akkor ki írta a nevet is. Viszont most már csak a számot. Na ez miért van ki tudja rá a megoldást ?
Samsung galaxy watch órámon ilyen gond nem volt.A hét napos üzemidő teljesen rendben van ha minden be van kapcsolva.
-
snecizero
senior tag
Minden számot amit a telefon tartalmaz. Ki kell hogy jelezze az óra. A Huawei Mobile Service 4.0 is kell a healt alkalmazáshoz.
-
snecizero
senior tag
Ha lenne egy két jó számlap akkor adnék érte egy pár százast !
Egy észrevételt közölnék, de lehet hogy már át lett rágva. Viszont azért megosztanám a tapasztalataimat. Olyan problémába ütköztem, hogy nem írta ki a hívó fél nevét az óra. (Csak a számot)
Gondoltam eladom a mobilom és veszek egy honort vagy huaweit. Hiába engedélyeztem mindent a huawei healt alkalmazásban csak nem akart működni. Azt ma meg világosodtam. A huawei mobile service alkalmazásban is megadtam minden engedélyt a telefon számára. Lás csodát most már ki írja a hívó fél nevét.[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
Vannak fizetős számlapok is ? Ha igen azok hol érhetőek el ?
-
snecizero
senior tag
Sziasztok !
Xiaomi redmi note 8 pro telefonnal használnám az órát. Android 10 es van rajta. Mit gondoltok menni fog az óra a telefonnal ? Most 60 ezer az extreme be.Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest