Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milkup
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap folyamán én is egy KÉK Honor 8 büszke tulajdonosa lettem. Nagy váltás, mert eddig egy i4s-el kínlódtam, ezért olyan, mintha egy szekérből egy ferrariba ültem volna. Van esetleg néhány hasznos tanácsodtok, appok, hasonlók egy magamfajta újdonsült androidos számára?
Köszi előre is mindenkinek -
Milkup
csendes tag
Egyelőre még nem tudom, hogy mire lesz szükségem az i4s után, viszont ami kérdésem felmerült, hogy a nougat-tot gyári frissítésként kiadták már vagy csak romokkal szórakozva lehet telepíteni? és mennyire stabilan működik, ha romolva van?
-
Milkup
csendes tag
Milyen anomláliák lépnek fel? Én még csak ma fogok bemenni a telekomba a microsimről nanóra váltás miatt (ez régi fajta, teljes felületén van az értinkező felület, ezért nem szívesen vágnám körbe). Azt olvastam feljebb, hogy majd a sim behelyezés után fogom tudni nougatra frissíteni. Akkor frissítés után rögtön reset?
-
Milkup
csendes tag
nekem folyamatosan 4g-n van. vagy a 4g+ az máshogy jelölné?
-
Milkup
csendes tag
En most ertem haza es bárhogyan próbálom, sehol egy ota frissítés. Still b360. Na de ami késik nem múlik. (Remélem)
-
Milkup
csendes tag
szerdán hozzám is megérkezett a b381 OTA-n. (független készülék)
Még nem próbálgattam komolyabban, de érdemi változást nem vettem eddig észre. -
Milkup
csendes tag
Sziasztok!
kicsit lemaradtam a fórum követésével, így nem tudom ki hol tart. Nekem tegnap este érkezett a 389 OTA-n.
FR-t nyomtam, szépen visszaköltöztem, sok változást nem vettem észre, mondjuk el sem olvastam, mit hozott az új. 381-en az elején nekem is gyengélkedett az akksiidő, de szépen lassan beállt, mondjuk én minden este töltőre teszem. megszokás.másrészt a Nillkin TPU tokot és a h9-es fóliát csak ajánlani tudom. nagyon jó.
mondjuk az tényleg zavaró, hogy a telefon méretéhez képest XS-es lett a fólia, de így is teszi a dolgát prímán. -
Milkup
csendes tag
Sziasztok!
Ma estére nekem is megérkezett a frissítés OTA-n (L09)
Nem néztem pontosan útánna, pontosan mit is hozott a frissítés? A chromeos dolog nálam is van.
Ezen kívül a kamera appban találtam néhány plusz funkciót amik a 9 es 'becsületben' is megvan (a 3d modell létrehozást hiányolom). Köszi a válaszokat! -
Milkup
csendes tag
válasz MFalcon #23045 üzenetére
Az király.. Nekem is előfordult már nem egyszer, hogy mondjuk valahol a belvárosban egy téren olyan pontatlan volt a GPS- hogy csillagok alapján (nappal) jobban behatárolom magam....
Ezek szerint nem csak nekem szórakozik a GPS-rész.Tud valaki valami megoldást, hogy értelmesen lehessen használni a telefont VR-környezetben. Nálam az a probléma áll fent, hogy amint elindítanék mondjuk egy youtube videót vr-ban, megülyül a gyro a telefonban és össze vissza forog a kép. Rosszabb mint egy stroboszkóp... Párom honor9-esén hibátlan a dolog.
Egyedül egy programon belül tapasztaltam hibátlan működést, az pedig az e-drawings, ami CAD fileok megjelenítésére való... -
Milkup
csendes tag
Sziasztok!
Lemaradtam egy ideje a fórum olvasgatásában mert mint sokan mások, idő hiányában szenvedek én is.
A telefonom B394-en van (nekem ez a legfrissebb amit enged) és az a probléma áll fent, hogy ha a legördülő értesítéses fülön hosszan nyomom a Ne Zavarj üzemmódot, hogy a beállításaiba lépjek, a képernyő villan, mintha megnyitna valamit majd a főképernyőn kötök ki. Ugyan ez a helyzet, ha rendesen a beállítások menüből szeretnék belépni ennek az üzemmódnak a beállításaiba. Újraindítás sem segít, újrarakni nem próbáltam, bár szeretném is elkerülni, amennyire csak lehet.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest