Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz peanar #20545 üzenetére
Köszi, már írtam több helyre, majd most tesztelem még, addig nem írok a fejlesztőnek. Megnézem, hogy legközelebb ugyanannál a kasszánál rossz-e, majd visszamegyek egy másikhoz, hogy mi a helyzet, emlékszem, hogy melyiknél volt korábban biztosan jó, és a rosszra is (szemben az ajtóval, gyorsan ki tudtam szaladni a kocsihoz a kártyámért ).
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Quqesz
nagyúr
Ma voltam a parlamentnél és 4g volt, plusz nem(voda). Mondjuk nekem ezze sincs bajom, elég...
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Lessmessino
csendes tag
Videó rögzítésénél hol tudom beállítani, hogy a hangot ne rögzítse?
A memória kezeléssel kapcsolatban sokan panaszkodtak, így leteszteltem én is (semmi bajom nem volt vele), megnyitottam 20 alkalmazást, ebből 10 játék, a többi nba, steam, tvgo, szótárak stb.. és 2.18 gb szabad memóriát mutatott, mindegyik alkalmazás be volt töltve a memóriába, azonnal indult mind ha megnyitottam az alkalmazás választóban. Majd kiléptem mindegyikből és kiírta, hogy 700+ mb felszabadítva, 2.9gb szabad, de ez csak egy felugró kis buborék volt, alul 2.3 - 2.4gb közötti értéket ír általában ha nincs megnyitva egy alkalmazás se. Eléggé fura.
AMD Ryzen 7 7800x3d; AMD Powercolor RX 6700XT Hellhound; MSI Mag B650 Tomahawk Wifi; G.Skill 32gb DDR5 6000Mhz; Corsair HX750; LG 24GN650-B 144Hz; Redragon Kumara; Razer Deathadder V3; Steelseries Arctis 3; Meta Quest 3
-
dave0825
őstag
válasz Lessmessino #20557 üzenetére
Az a baj, hogy (nekem legalábbis biztos) hiába kapcsolod ki a mikrofont a videó beállításaiban (Kamera megnyit, képernyő balra húz, ott a beállításokban Némítás bekapcs.), akkor is fölveszi a hangot. 2x próbáltam, mindkét videót hanggal vette föl ugyanúgy.Most mondjuk megnéztem, nem vett föl hangot, érdekes. 1-2 hónapja még nem működött, hiába volt bekapcsolva a némítás.
Tehát Kamera megnyit, képernyő balra húz, Némítás bekapcs.(#20559) Quqesz: Megnéztem, tényleg, olyan szürkés-világosfehéresen jön be a Beállítások és az Audió feljavítása, de nem reagál egyikre sem.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Quqesz
nagyúr
válasz dave0825 #20558 üzenetére
Én a lejátszóban találtam hibát: mikor galériában visszanézel egy videót a jobb felső sarokban van 3 pötty, amire ha rányomsz lesz egy beáll és egy audió menüpont....na ezeket bárhogy nyomkodtam soha nem reagáltak.....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Fecogame
veterán
Két kérdésem van, mint esélyes leendő tulajdonos
Nektek lötyög a feloldó gomb oldalt? Ahol ma néztem, a tesztkészüléken nem volt túlzottan a helyén.
Más: Érdemes megvárni, míg befut a Honor 9, és lenyomja a 8-as árát, vagy nem mostanában várható?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne a kedves Honor 8 userekhez.
Csupaszon a telefon belső tárhelyéből mennyi marad üresen?
Nagyon-nagyon érik a telefon csere, megvártam a OP5-öt, Honor 9-et, P10-et, és hát egyiktől sem estem hasra... Ekkora felárért egyik sem lenne nagy előrelépés a H8-os képest (szerintem), viszont tartok nagyon a 32GB belső tárhelytől
Jelenleg Redmi Note 3 Pro-m van és hetente törölgetek, vagy mentem le a képeim+videóim.• Honor Magic5 Pro •
-
Snike
aktív tag
Tisztelt H8 tulajok,
Melyik most a legfrisebb szotver verzió a telóhoz?
Köszi!PS5, mert az jó! :)
-
zzola
titán
Azt hol tudom megnézni, hogy hány órája fut a készülék?
-
zzola
titán
Köszi srácok!
Itt is egész jó, 389-et mutat. Néztem minap és nem csináltak újabb romot mostanában...[ Szerkesztve ]
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy a Cafele-féle folyadékot vajon más típusú üveggel is lehet- használni (pl.: Nillkin). Előre is köszi.
-
Lessmessino
csendes tag
válasz dave0825 #20558 üzenetére
A némítás nekem csak a kamera exponáló és pittyegő hangját némítja, a videót hanggal rögzíti, próbáltam már, hogy ki-be kapcsolom a némítást, hátha csak bebugolt, de nem. B131 van rajta és nem is szeretnék frissíteni
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 7 7800x3d; AMD Powercolor RX 6700XT Hellhound; MSI Mag B650 Tomahawk Wifi; G.Skill 32gb DDR5 6000Mhz; Corsair HX750; LG 24GN650-B 144Hz; Redragon Kumara; Razer Deathadder V3; Steelseries Arctis 3; Meta Quest 3
-
-
glacious
addikt
válasz Lessmessino #20583 üzenetére
Csak útómunkával lehet leszedni a hangot.
-
Samus
addikt
Amúgy hogy sikerült a Cafele üvegre egy egész tubust rányomni? Nekem negyede fogyott, de így is úszott a telefon a folyadékban. Négyszer próbáltam kezelni, mivel nem sebészi pontossággal rakta fel, az az oldala, ami jobban túllóg, mint kellene, levegős. Mindegy, mennyit nyomok rá. Felül a hangszóró körül is az, amit nem értek, mert picit lejebb is van, mint kellene. Lent meg jó, ahol elvileg túllóg... Ha megunom, veszek egy Nillkin-t...kár érte, mert tapintásra nagyon jónak érződik.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Lessmessino
csendes tag
válasz glacious #20585 üzenetére
Akkor ez nem csak nálam lévő probléma? Nem is lehet néma videót felvenni?
Utólag felesleges leszednem a hangot, azért kellet volna, hogy kevesebbet foglaljanak a videók.[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz fpatrik17 #20567 üzenetére
Esetleg az OTG kihasználása?
nrg_52
Ezt komolyan gondolod, vagy csak vicc? A WD40 nagyon híg olajos folyadék. Az a lényege, hogy minél jobban szétfusson a felületen, a legkisebb résekbe behatolva, és jól kenjen. Biztos nem sokáig maradna benne. Nem hinném, hogy örülnél neki, ha azzal lenne összemaszatolva a teleód.[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Üdv! Valahogy ki lehet iktatni, hogy ne dobja fel állandóan, hogy frissiteni akar? Letiltani nem lehet a frissítőt, engedélyeket megvontam, de még mindig zaklat.
-
mantequilla
aktív tag
válasz FrankMonzano #20590 üzenetére
Szia, nem, szokj hozza. Nekem is mindig feldobja hogy kerdeees! de b131-rol nem fogok valtani.
-
törölt tag
válasz FrankMonzano #20590 üzenetére
frissítések automatikus keresését kapcsold ki, majd az alkalmazásbeállításokban a rendszerfrissítőnél adatok törlése
-
spider80
őstag
válasz FrankMonzano #20595 üzenetére
Érdemes,de a frissités értesitést nem fogod tudni kikapcsolni teljesen. Az előbb leirt módszerrel annyit érsz el, hogy már csak akkor jelez, ha megváltozik a net elérésed: pl wifiről mobilnetre váltasz,vagy forditva,vagy hivnak,addig 2g-re áll,mikor lerakják,visszaáll a mobilnet,és megint zaklat. Én ezt untam meg. B389 bevált. Tény,hogy a b131 valamiért szerethetőbb,csak idegesitő ez a frissités zaklatás.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Cunaja
addikt
Akinek van root, Xposed Nougat alá.
Mentés legyen.
[Itt írtam a telepítését, a tiétekre is jó.]A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. A magazine unlock mostanában nem frissíti a képeket senkinél, vagy csak valami hiba van nálam a rendszerben? Korábban (bár lehet, hogy az a P7 volt) elég sokszor jelentek meg új képek. Nem gond igazából, csak érdekel a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...