Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz koxminator #162 üzenetére
unroot nem kellett volna...Az nem zavar be a frissítésekben
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #162 üzenetére
Itt is buli volt, bár nekem a haldokló laptopom is megnehezítette a dolgom. Szóval azzal indult a művelet, hogy nekem se akarta visszaállítani a gyári appok felét. Gondoltam sebaj, kiszedem a romból. Jól le is töltöttem, majd kitömörítésnél dobott egy errort. Gondoltam akkor letöltöm az emui.com-ról. Jött is vagy 4 órán keresztül, vagy 6szor újraindult a letöltés. Nem meglepő módon szintén errort dobott. Gondoltam pihentetem a témát picit, addig visszateszem a gyári recoveryt. Elindítottam a multitoolt, kiválasztottam ami kell, enter, majd kilép a multitoolból. Ellenőriztem, még mindig TWRP volt a telefonon. Megpróbáltam újra, megintcsak nem történt semmi. Mondom anyád, oké, akkor letöltöm telefonnal a romot needromról, lementettem a zenéket képeket uccw widgeteket aztán hadd szóljon a 3 gombos. Így is történt, és minden oké. Titaniumot nem használok, láttam már olyat hogy bekavart, nem kockáztatok, 10 perc alatt újra telepítettem playből azt a 30-40 alkalmazást ami kell.
Jut eszembe: multitoolban most csak CWM-et láttam TL10-hez, ez legutóbb is így volt? Csak mert én legutóbb tökre TWRP-t raktam fel, vajon félrenyomtam csak vagy kiszedték azóta? Működött meg minden
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest