Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeka
tag
Sziasztok.
Vásároltam egy használt Honor 6-ost és olyan gondolm lenne hogy nem tudom a billentyűzetet magyarra állÍtani, ugyanis kÍnai az alaprtelmezett. Van erre valami app-os megoldás?
Fear the future !
-
leeka
tag
oké, megoldódott.
Most névjegy poblémám van, mert nem kell neki google account.
Van akinek ilyen tapasztalatai vannak?
Gondolom akkor sikerült egy nem Magyarországra szánt készüléket vennem.Fear the future !
-
JoeCockBill
senior tag
Üdv. Páran kérték anno fórumon és privátban hogy hogy írjak néhány tapasztalatot a honor 6 plus-ról, úgyhogy akit érdekel: Honor 6 Plus - A becsületes nagytesó
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
A témákból kiszedték különböző színű értesítések hátteret??
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Pystyke
tag
A gyaloglo chat-re az istennek se tudok belépni...
A laptopomon kellett neki egy firefox, azóta mükszik,
De itt ez a trükk nem jött be...
"A bővítmény nem támogatot"Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
koxminator
senior tag
Az mitől van, hogy húgi névjegyet akar felvenni, de totál fehér a háttér és a betűk színe is, így ugye abszolút nem látszik, mit ír be. Erre létezik valami megoldás? Másnál is ilyen?
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
gulyasa
őstag
válasz Pystyke #2557 üzenetére
A telefon saját böngészőjét amúgy is nem árt leváltani valami jobbra.
Én pl. Chrome-ot telepítettem, azután megszűntek azok a problémák, amelyek néhány oldalnál ezelőtt jelentkeztek.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-
gulyasa
őstag
Az az igazság, annak ellenére, hogy kínain kívül más nyelvek - köztük a magyar - is belekerültek a szoftverbe, az edigital-ban kapható H60-L04 változaton kívül a többiekből egyiket sem szánták Kínán kívülre...
Pl. ezért kell ügyeskedni az email kliens kínai karakteres probléma megszüntetéséhez is (amit az összefoglalóban is olvashatsz)..Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
theooracy
aktív tag
Nos, mint ahogyan tegnap írtam, legnagyobb meglepetésemre, a nap folyamán, egyik wifi bekapcsolás után azonnal elkezdte letölteni a B313-as EMUI 3.0-ás frissítést. Ez azért is ért meglepetésként, mert a jó múltkor valaki írta itt a fórumban, hogy 2.3-ról nem frissít OTA -n 3.0-ra, csak manuálisan.. (Bár találtam most már egy-két hozzászólást, hogy mégis..) Nos, sokáig gondolkodtam, hogy így merjem-e engedni neki. Végül is ilyen "lesz, ami lesz" alapon hagytam, hogy tegye a dolgát. Nos, a frissítés legnagyobb örömömre problémamentesen befejeződött, egy-két alap beállítás és a Google Play letöltése után tökéletesen működik minden funkció. Az előző beállításaim is megmaradtak. Plusz még tetszik is a 3.0.....
-
gulyasa
őstag
válasz theooracy #2564 üzenetére
Szerintem túl sok frissítés keresési próbálkozás lehetett az utóbbi hetekben és ez már feltűnt a Huawei-nek is, és rájöttek, itt az ideje felrakni a frissítő szerverekre a cuccot...
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
leeka
tag
válasz gulyasa #2562 üzenetére
L12-es a modell számom, a gombkiosztás problémám megoldódott.
Viszont ez a névjegyesel még szenvedek, valamiért a lementett Vcard-okat se akarja bemásolni, ő csak 0-t lát és kész is.
ha jól olvastam XDA-n a root segÍt ezen.
Az meg hogy ő csak a Huawei acountot ismeri..... és még csak nem is működik.[ Szerkesztve ]
Fear the future !
-
rafis83
tag
válasz JoeCockBill #2553 üzenetére
Jó teszt lett, köszi!
-
koxminator
senior tag
válasz koxminator #2559 üzenetére
Köszönöm, megoldódott, a kiválasztott téma volt a ludas, visszaállítottam alapra és meggyógyult
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
gulyasa
őstag
Újra felteszem - és kiegészítem - a kérdésemet, amire még nem kaptam kielégítő választ.
Adott a telefon saját email kliense. Ezt használom a munkahelyi fiókom kezelésére.
El tudom olvasni a leveleimet, írni/küldeni is tudok, de az vele a problémám, hogy habár az ikonján jelzi a beérkezett olvasatlan levelek számát, de nem jelez hanggal, és az értesítési sorba sem írja ki a levelek érkezését.
(Nem értem, miért nem működik ez a funkció, hiszen minden be van állítva hozzá és pl. a gmail kliens is rendesen jelez hanggal és az értesítési sorban is a gmail fiókomról...)Valaki azt javasolta, hogy a gmail kliensbe tegyem be külön fiókként a munkahelyi levelezésemet.
Sajnos ez az út nem járható.
Exchange szervert használnak nálunk, amit a gmail kliens nem tud kezelni (csak POP3-at, vagy IMAP-ot tud), ráadásul a felhasználónév mellett tartománynevet is meg kell adni a bejelentkezéshez és ez utóbbit már abszolút nem lehet a Gmail kliensben megadni a fiók beállításoknál.Szóval valaki, aki szintén exchange levelezést használ, találkozott-e már ilyen hiányossággal és meg tudta-e oldani valahogyan?
Vagy tudnátok-e olyan ingyenes email klienst/widget-et ajánlani a telefon gyári email kliensének kiváltására, ami excange szervert is tud kezelni, valamint hanggal is tud jelezni új levelek érkezésekor?
(és persze jó lenne, ha nem tolna állandóan reklámokat az arcomba...)[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Janije24
csendes tag
Üdv!
Ismét felteszem a kérdésem , mégpedig ugyan azt amit tegnap,
lassított felvétel készítésére van lehetőség?
Nem nagyon találtam rá semmi konkrétat, valahol azt írják tudja valahol meg azt, hogy nem.Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Eladó új Zuk Z2 pro tok: http://hardverapro.hu/apro/zuk_z2_pro_armor_hibryd_tok
-
bogabi
senior tag
válasz gulyasa #2574 üzenetére
Szia! Nem ingyenes a program, amit javaslok, de - talán - a legjobb ActiveSync megoldás már régóta: Touchdown. Nem sokkal több, mint 4000 HUF, szerintem ennyit bőven megér - én évek óta használom. Itt a link, nézd meg, hátha bejön: [link]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
válasz Pickit3 #2573 üzenetére
Sajna nem. Totalcommander, csomagolgatás és xlm szerkesztés. Amit linkeltem témát tedd fel, iszonyat jó h sok helyen a háttérrel változik a fülek háttere is. Remélem több dolgot is el lehet majd lopni a nagy tesótól.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Szevi
tag
Üdv mindenkinek, szeretném megosztani mindenkivel, hogy elérhető a Horizon Go frissítése a Play-en.
Megoldották a hibát! -
doongoo
addikt
-
gulyasa
őstag
Na a következő a helyzet...
Mégis sikerült megoldani az értesítés funkció működésre bírását.
Senki ki nem találná, hogyan - ha mégis lenne valaki, akkor az olyat tud, amit én nem...Szóval végül bementem a szinkronizálási beállításokhoz, ahol eddig mindhárom lehetőség (emailek, névjegyek és naptárbejegyzések is) be volt kapcsolva, ott az emailek szinkronizálása kivételével a másik kettőt kikapcsoltam.
És láss csodát, működik a hanggal értesítés, meg a szöveges az értesítési sorban.
De azt akkor sem értem, miért ez kellett, hogy működjön...Mondjuk jó lenne meghekkelni valahogy azt is, hogy 5 percnél sűrűbbre is lehessen állítani a szinkronizálási időközöket...
-
gulyasa
őstag
válasz doongoo #2583 üzenetére
Áááá nem igaz.
Egy kis ideig tényleg működött a fenti megoldással, de most újra visszaált a régi módira, nem jelez hanggal. Megint csak akkor értesülök a levelek érkezéséről, ha ránézek - amikor eszembe jut - a telefonra...Biztos valami bug lehet.
-
koxminator
senior tag
-
civli74
csendes tag
Sziasztok
hogyan lehet vissza állítani a véletlenszerű kezdő képernyőt a segítséget előre is köszönöm
-
-
mofiba
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok egy jó zenelejátszót ajánlani a készülékhez?
A beépített is megfelelne, de sajnos ha egy albumot szeretnék meghallgatni folyamatában, akkor nem úgy teszi, a sorrendet rendesen felcseréli, még akkor is, ha sorszámozva van a lista.
De lehet, hogy csak én vagyok ügyetlen, s csak beállítás kérdése, de megvallom, nem találtam még meg.
A Vlcvel próbálkoztam, az jó is lenne, sokkal több beállítási lehetőség van, de itt is elszúrja a sorrendet.
A Musixmatchot kipróbálva végre megvolt a sorrendiség, de olyan, mintha a budiból szólna.Esetleg valami ötlet?
Balázs
-
-
mofiba
csendes tag
-
Nagyfejű
aktív tag
sziasztok!miért nincs navi a készülékemen emui 3.0 óta?melyik a legjobb navi ami ingyenes és magyar?
-
Lagabor11
csendes tag
válasz gulyasa #2574 üzenetére
Szia, ezzel én is szenvedtem, nekem a kínai írásjelek is bejöttek ékezetes betűk esetében, nagyon mókés volt így a fejléc....
A MyMail volt olyan kedves, hogy ez ezt kiváltotta, ez egész jó, majdnem olyan mint a Gmail, valamint ide lehet mindent bevinni. Nézd meg, lehet neked is megoldja a kérdést. -
Lagabor11
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, H60-L02-es, feltelepítések után egy darabig szépen megy, majd a telefon a tárcsázásoknál elkezd lassulni, utána a készenléti idő is rohamosan csökken. Ezt már másodjára játszom el, kicsit aggaszt, mert egy teljes telepítés a használatra sok-sok idő... az sw nálam H60-L02V100 és itt sok adat még, végén: B307SP03 gondolom ez lenne a lényeg. Az összefoglaló alapján tudtam meg (köszönöm, hogy ez teljesen belpiacos verzió WO jelzés jön a bekapcsolás után némi kínai szöveggel, nagyon mókás...
Nagyon ódzkodom, hogy teljesen nulláról húzzam fel 3 gombossal, mert ha nem jön össze akkor nagy baj van, két kártya erősen használat alatt van, nem tudok hirtelen új telcsit beaktiválni... szóval van valakinek használható tippje?
Még valami, a témák közt előző telepítésnél egy nagyon jót találtam, de ez most nincs fent, de nem is tudom, honnan lehet letölteni, abban volt a három irányú megoldás is, felvétel, elutasítás és SMS elutasítás, de ezt most nem érem el, hogyan lehet letölteni?
Előre is köszönöm. Gábor[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest