Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
2 GB elég, ha viszont fontos a kamera, akkor ne a Honort válaszd... a másik kettő ebből a szempontból jobb lesz, hardverileg pedig azok is ott vannak a toppon. Benchmarkokat most nem vadászok telón keresztül, de azokban tippre mindkettő veri a Honort. Más kérdés, hogy a pontok nem mindig számítanak, ezért is mondtam, hogy kamera oldalról közelítsd meg inkább a dolgot.
-
Pystyke
tag
Netezésre melyik a legalkalmasabb?
gondolok itt a multitaskingra...
8-10 oldalon párhuzamosan netezni-facebook-skype-viber-face-messenger,
esetleg melléküldök egy kis navigálást is,
csak az íze kedvéért...
Ilyenkor el tud fogyni a 2 Gb RAM?
főleg, ha megjön rá az 5.0-ás android...
nem fog bedadogni-kifagyni egy Z3c, vagy egy Alpha?Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
Skynet258
veterán
-
Garadow
csendes tag
A navigációs sáv a képernyő ajján levő vezérlőgombok (kezdőképernyő, vissza, alkalmazás váltó). És értelemszerűen minden telefonon megvan, csak van amelyik a képernyőböl foglal el helyet, es van amelyiken közvetlen a kepernyő alatt vannak.
Most rendeltem meg én is egy ilyen készüléket! Csatlakozok a táborba[ Szerkesztve ]
Honor 6, H60-L04, EMUI 3.0
-
sajo13
senior tag
Áruljátok el, miért vannak olyan sokan ráindulva az NFC-re (vagyis a hiányára a Honor 6-ban), mikor itthon Magyarországon gyakorlati haszna nem nagyon van és nem is lesz belátható időn belül. Kiváncsi lennék, hogy a "sírók" közül ki mire használná és milyen gyakran?
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
@Pystyke
Azt remélni mertem, hogy egy dual core után megváltás lesz. Csak félek, hogy lekapcsolt magokkal gyengus lesz a 4x1,3GHz... Főleg, ha most 105k-t kiad érte az ember és laggol, akkor kiugrom az ablakon...
A Z3C nálam is nagyon esélyes versenyző, igazából nehéz dönteni a két telefon között...
Elsősorban ez tűnt befutónak, csak főnök Nexus 5-jét kézbe véve rájöttem, hogy ekkora méret is szimpatikus nekem... Csak N5 kifutó, akárcsak a "mása" a G2... viszont előbbire rengeteg frissítés jön még...@Skynet258
Az biztos, hogy egy Snapi 800-al lenne szerelve, már nem gondolkoznék rajta. Csak olvastam, hogy a beígért frissítés csak akadozva jön... emiatt félek a kínai Soc és Support párostól, noha a H6 nagyon jónak tűnik... főleg ennyi pénzért... -
-
juventusfan
tag
válasz Pystyke #1044 üzenetére
Másik topic is fut ettől függetlenűl, azért....így nem is tudom, hogy hol kérdezzek.
A honor 6 rendelkezik azzal a megoldással, hogy a kijelzőt mind zárni és mind nyitni is lehet 2 koppintással, vagy valami hasonló? A másik pedig, hogy ez is 1 napos telefon az akkumulátor szempontjából? Érdekelne, hogy mennyit bír átlagos használat mellett. Mhl csatlakozó van rajta és dual aktív(dual)? Szegeden nem rendelkezik vele valaki, amit meglehetne tapizni?Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
-
svgyula
addikt
válasz Pystyke #1414 üzenetére
Szia! A "fényképész gomb"
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
dptrsk
addikt
válasz Pystyke #1511 üzenetére
Emuiban tudtommal nem különbözik, csak a 04es típus később kapja meg a frissítéseket, de hardveresen(nfc és dupla simslot) kivételével azonosak.
sárgásodási hajlamról akkor lehetne nyilatkozni, ha gyártás után kb ugyanannyi idő telne el míg hozzájutsz egy AS vagy EU modellhez. De ez ugye nincs így, mivel az AS modell többet áll mire EUs tulajhoz kerül.
-
Pickit3
aktív tag
válasz Pystyke #1511 üzenetére
Régen a p6ból 3fajta volt, mégis simán megfértünk egymást mellett. Ráadásul a kínai és az eu-s p6 tulajok támogatták egymást. Emellett egy összefoglaló is gyérítené a hozzászólásokat, mivel ott már a sok újoncka megkapja a választ a kérdésére.
Más:
Mivel én is reklamáltam hogy egy fórumot kéne csinálni ezért csináltam egy összefoglalót. Szeretném ha valamelyik nagykutya megkeresne(vagy akárki) és én elküldeném neki bár kibővítésre szorul. Vagy inkább prototípus, de legalább van valami kiindulási alap. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest