Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Black&White #14001 üzenetére
Megvárom a telefonon akkor az update-et, nem sietős, a kínait láttam, de ahogy nézem nagy változás a hétköznapi dolgok terén nem lesz.
-
kewin81
csendes tag
Sziasztok,ma a frissítő(sima,nem a hi-care)felajánlotta a B860-at,l04 em van B820-al.Csak 359mb,ez azért lehet,mert csak 'javítás'? Képet nem tudok vmiért belinkelni róla.
-
Nagyfejű
aktív tag
2nap használat után,fasza stabil a b860 tetszik....de pl ha valakinek nem jön be akkor milyen rolback kell hozzá?
-
bullw
tag
Na lehet rászánom magam a developerre. L02 B535, erről hogy lehet egyből developerre menni? Sima 3 gombossal? Gondolom unroot, gyári recoveri...
-
Ricardo
titán
Amit a telefon feldob a témák menüben azok gondolom jók a telefonra. Gondolom a nem kompatibilis témákat nem ajánlja fel. Azért kérdezem mert egy kettő alatt a 4.0.1 felirat szerepel, nekem meg ugye 4.0-s az EMUI-m
Nem tudom mekkora az eltérés a két emui között, de a számozás alapján arra következtetek hogy nem sok.[ Szerkesztve ]
-
Kovaratis
senior tag
Sziasztok!
Nem vettem újra Honort, csak gondoltam szólok hogy a Flosmall EU raktárában kamu 50%-os leértékelés van, érdemes venni ezt-azt. Én tőlük régebben 15 dodóért hoztam a Touchplust, szal azért nem rosszak az árak.
https://flosmall.com/collections/eu-warehouse?page=1 -
kalman1
csendes tag
Lesz valaha a Honor 6 L04-hez MM OTA-n vagyis online letöltéssel. Nem csináltam még frissitést csak ugy hogy online jött de mostanában nem jön semmi ,pedig a szervizben meg kellett volna csinálni mert alaplap csere volt. nem rakták föl rá a MM-t pedig már kijött.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Kálmán
-
Nundee K.
tag
Szia!
2 napja én is felraktam a B860-at a B521-re, mindenféle wipe nélkül, viszont pld. a Waze-nek nem tudok adni hozzáférést a tartózkodási helyhez, mert felugrik egy ablak, miszerint "képernyőfedvény észlelve" és azt kapcsoljam ki az Alkalmazások-Beállítások között.
Te, vagy bárki találkozott hasonlóval? (Azért kérdem, mert a felugró alkalmazásoknál kikapcsolom, amit kér és mégsem oldódik meg a probléma.)
-
Nundee K.
tag
válasz Nundee K. #14014 üzenetére
Szerk.:
Azóta újra raktam a telót, de a probléma nem oldódott meg, sőt. Semmilyen alkalmazáshoz nem tudok engedélyt adni hozzáféréshez, mert felugrik a "képernyőfedvény észlelve" figyelmeztetés.OFF G4 topic-ban olvastam hasonlót, ott egy app (Lux Lite) okozta a fenti hibát egy usernél, detto Android 6.0 frissítést követően, mely az auto. fényerőt szabályozza.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz Black&White #14001 üzenetére
Most jott OTA-n a 6.7.16.
-
ADAM1337
nagyúr
Hogy kell rollback-elni B535-re normális leírást nem találok.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Black&White #14019 üzenetére
Ezt hol találom ennek a részletes leírását ?
Bár igazából ha újra flashelhetném az MM-et úgy hogy nem fagy bele az is megoldás lenne.Igazából egy root miatt szívok egy órája ezzel a ....-al.
[ Szerkesztve ]
-
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Black&White #14021 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz ADAM1337 #14022 üzenetére
Csak nem akarja az igazságot.
TWRP-vel eltudom indítani a telefont, viszont mindig bootloop-ba futok.
MM-et(6.7.1) akartam root-olni és azóta jelentkezik ez a jelenség.
Amiket próbáltam, twrp cache ürítések, stock recovery vissza, 3 gombossal lollit(ez ugye nem ment), illetve az unbrick-et recovery és boot img flashelése, de ezek nem oldották meg.
Kérdés merre tovább ?
Most van egy olyan jó bootloop-om, hogy csak na.[ Szerkesztve ]
-
Jolly87
tag
Kérnék egy kedves hozzáértőt, hogy írjon rám privátban L02 rootolása+kínai karakterek törlése ügyében.
Olvastam az összefoglalót, de nem jön össze.. Meghálálom!
KösziTibor
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Black&White #14024 üzenetére
Köszönöm.
-
Black&White
addikt
válasz ADAM1337 #14026 üzenetére
H60-L02/L12 6.7.16 Developer OTA Full: LINK
Ahogy észrevettétek MM alatt, a Frissítés.app-ben megjelent egy új menüpont: Teljes csomag letöltése.
Az gondolom nem meglepő, hogy ezeket a csomagokat is fel lehet lelni a neten és bár újabban (szintén MM feature) alapból nincs lehetőség helyi frissítésre, ezeket is gond nélkül lehet telepíteni.
Egyelőre csak egy módszert néztem meg, ez kipróbálva, működik.Szóval, le kell tölteni a fent linkelt full OTA csomagot, ami egy update.zip file.
Itt egy kicsit más irányt vesz a történet, mint eddig.
Kicsomagolod valahova, lesz egy META-INF mappa és egy UPDATE.APP file.
Fogod a mappát (META-INF) és frissítő file-t (UPDATE.APP) és bemásoltam a külső sd-n létrehozott dload mappába.
Következő lépésben a tárcsázóba megyünk, bepötyögjük:*#*#2846579#*#*
4. pont: Software Upgrade
1.pont SDCard Upgrade
Megkérdezi, hogy valóban szeretnéd e, itt nyomj egy OK-t.
Lefut a frissítő és a legújabb Developeren találod magad.
Minden adat megmarad, de mint minden ilyen beavatkozás előtt: ha van fontos adatod, ments!
Ha lesz időm megnézem mit szól a 3 gombos mókához is, de az most egy kicsit macerás sztori.Szerk: ez a leírás L02 és L12 modellekhez és azon belül is csak az MM Developer ág frissítéséhez készült!
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Black&White #14027 üzenetére
Köszi, lehet ezt rakom fel, a twrp-s megoldás egy orosz rom-ot hozott vissza, de legalább már müködik a telefon.
Szóval ezt feltelepítem aztán meglátjuk milyen.
Kijelzőt, honnan érdemes rendelni.
#1 zavar engem a foltosodás, főleg, a minden menű hófehérbe ragyog.
#2 eladni se lehet így, szóval maradni fog ha már új kijelző kerül bele, igazából nincs okom leváltani és eladni G4 melett ideális telefon, azt a kamerája és a kijelzője miatt szeretem, de ennek a rendszere jobban bejön.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Black&White #14030 üzenetére
Felraktam vele, viszont kevesebb nyelv van ebben a betaban vagy 7db. Magyar nincs benne.
Egyelore ez tunt fel. Ost toltore raktam este es holnap befejezen a telepiteset.Kijelzo temaban tudtok biztos veszerzesi forrast?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Black&White #14032 üzenetére
De időközben feltelepítettem, emlékeztem én is rá, csak meglepő, hogy nem 52 nyelv volt benne csak pár db.
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Nálam a B860 nagyon jó gyors,nemakad nem fagy 4:50perckijelző idővel,!Barátomnak nem jön be a b860 vissza szeretné menni B521re mivel nincs helyi frissítés így ogy megyek vissza neki?
-
Meghivott
addikt
Tudja valaki a pontos színkódokat, amit az értesítő led meg tud jeleníteni?
Köszi -
ADAM1337
nagyúr
Ma kiléptem a klubbol, köszönöm a segítséget, honor 8 tulajokkal úgyis találkozni fogok, valószinűleg a G4 mellé az lesz a 2. telefonom.
-
nickedez89
senior tag
válasz Nagyfejű #14034 üzenetére
Hátha tudok segíteni és a többek nem érnek rá..
Elvileg ez a rollback fájl kell neked!
Gondolom service menüből tudod feltenni:
Tárcsázóba beütöd: *#*#2846579#*#* -> Software Upgrade -> SDCard Upgrade.
Ha így esetleg nem megy, akkor gondolom 3gombossal is mehet!
Ha felment, utána mehet fel a B521 rom ugyanígy.
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz nickedez89 #14037 üzenetére
Rolback még a b521 kicsomagolom dload mappaba belső tarhelyről?
-
nickedez89
senior tag
válasz Nagyfejű #14038 üzenetére
Benne van a zipben a leírás, ott azt írja 3gombossal tedd fel, akkor csináld inkább úgy, az a biztos!
Simán SD kártya "dload" mappába tedd bele az "UPDATE.APP" -ot és mehet a 3 gombos!
Utána ellenőrizd hogy felment-e, ez a B800 -as transfer rom! (Simán a menüben!)
Ha felment, mehet ugyanígy a B521 lolli rom!
Ja és ugye gyári recovery és rom van a telón? Mert ha bármi modolt akkor előtte vissza kell állítani gyárira!
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Nagyfejű
aktív tag
Full gyári a teloja nem mokolt.Már csak az a kérdés hogy csak sd röl mehet?
-
nickedez89
senior tag
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz nickedez89 #14041 üzenetére
Köszönöm,nem sokára jön is a cimbim....érdekes nála 3kijelző idővel vége a telonak,illetve készenlétbe is szar,meg a navija brutalul szopja az aksit,b521 nem volt ilyen neki....ezért megy neki vissza...
-
nickedez89
senior tag
-
Nagyfejű
aktív tag
Azt szeretné legyen olyan mint volt ezért lesz lolli,remelhetőleg jó is lesz
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Black&White #14045 üzenetére
Kaptam egy jó iphone csere ajánlatot és barátnőmnek úgyis néztünk telefont, így elcseréltem.
Nekem meg van egy cégesem, amit kaptam bár az elég szegényes de átírányítást bekapcsolva hagyom így igazából cégesnek mindegy mi van. Pazarlás is a honor 6 arra a célra, hogy átírányítás és hotspot, meg napi 10 telefon kb 50 email, de úgy bírta 2-3 napig.Honor 8-as topikba úgyis lakó leszek szerintem a kezdetektől.
[ Szerkesztve ]
-
Szeeet
csendes újonc
válasz nickedez89 #14037 üzenetére
Szia! Ez működne nekem is B807re? Előre nem enged menni mert valami hibát ír, így marad a rollback.
-
nickedez89
senior tag
válasz Szeeet #14048 üzenetére
Ennyire nem vagyok képbe a számozásokkal.
Amit linkeltem rollback, az L04-es telókhoz való és elméletileg az összes 6.0 MM gyári rom-ról használható Lolli downgrade -re!Neked milyen verzió a telód és hányas droid a B807?
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
válasz Szeeet #14048 üzenetére
Egyelőre annyit találtam, hogy ez a B807 valami beta test rom..?!
Viszont ha gyári a recovery -d és Android 6.0 Emui 4 a verzió, akkor ehhez is jónak kell lennie a rollback-nek![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest