Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz juventusfan #572 üzenetére
Varázsgömb? Szoftveresen jó, frissítéseket ki tudja? Mondjuk, ha jó, akkor minek is?
[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
válasz monti0222w #598 üzenetére
Jó szórakozást hozzá, csak okosan
-
doongoo
addikt
válasz monti0222w #611 üzenetére
Full hd-ről sima hd-re menüben tudod állítani: beállítások-képernyőkímélés.
Lehet, hogy megköveztek, de szerintem egyébként alapból hasonlít a miuira a kinézet, kimondott ilyen téma alapból nincs, bár xda-n lehetséges -
doongoo
addikt
válasz monti0222w #622 üzenetére
Van olyan téma, amiben sötét
-
doongoo
addikt
Csak tisztázásként: a legutóbb említett típusok egyike sem okosóra, hanem fitnessz karperec ill. bluetooth headset. Kicsit otthon érzem magam okosóra terén, mert már egy éve pebble használó vagyok és nyomon követem a piacot. Amit a kolléga kérdezett, azt pont nem találtam a speckók közt (azaz, hogy tudjon pulzust mérni).
Lépést számolnak, alvást figyelnek, rezegnek, ha hívás van sőt talán ébresztéskor is rezegnek, a talkbandon ugye beszélni is lehet bluetooth fülesként, de pulzust egyik sem mér (legalábbis én nem találtam erre infót)[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
Majd egyszer jó lesz talán fizetésre is. Én pl. addig is vettem egy NFC gyűrűt a teló mellé (ha már a teló NFC képes) és pl. a képernyőzárat azzal oldom fel. Azaz gyűrűvel nem kell bepötyögnöm a PIN-kódot minden egyes alkalommal. Ezen kívül van pár matricám, amiket most épp profilozgatásra állítottam be. Pl. kocsiban a tartóra tettem és automatikusan bekapcsolja a drive módot, megnöveli a képernyő fényerőt és elindítja a navigációt.
-
doongoo
addikt
hátha valakit itt érdekel [link]
[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
Akik beírják a hibáikat, azok megtennék, hogy odaírják, melyik verzióval rendelkeznek? Talán könnyebb lenne következtetéseket levonni.
Nekem H60-L12-vel eddig semmi gondom sem volt
-
doongoo
addikt
válasz Black&White #747 üzenetére
Hát csak annyit, hogy a többi válasz az Edigitalos verziót sugallta és kiegészítettem az infót, hogy az biza meg nem dual sim. De hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak ("hol"): sehol.
-
doongoo
addikt
Úgy látom a H60-L04 verzióval vannak csak a gondok
-
doongoo
addikt
válasz - = Zk = - #976 üzenetére
Nálam rezeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok