Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gal3
csendes tag
Nem biztos, hogy nincs benne RDS. Lehet, hogy a chip tudja, csak a program nem.
Volt nem is olyan rég egy MTK chipset-es telefonom, ami elviekben tudta az RDS-t. Gyakorlatilag is, csak valahogy az egyik ROM frissítéssel eltűnt belőle ez a lehetőség. Viszont volt egy progi, ami kifejezetten MTK procik extra funkcióinak a baszkurálására szolgált és abban pl. (ha jól emlékszem a teszt résznél) simán jöttek az RDS infók.
Szóval lehet, hogy csak szólni kéne a Huawei-nek, hogy ezt valahogy kifelejtették. Csak gőzöm sincs, hol lehetne ezt hivatalosan bejelenteni. Meg a kínaim sem az igazi. ;-)
Sok gyártó ezt nem veszi túl komolyan, de nekem speciel fontos a rádió funkció a telefonban. Kövezzetek meg, de anno nálam ez volt az egyik érv a OnePlus One ellen. :-)
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
Én local-ból telepítettem, úgy volt biztonsági mentés is.
A Gmail és a beépített email kliens frissítési problémájára ott a leírás ezen fórum tetején a "Honor 6 összefoglaló" linken.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Mezso
tag
Köszönöm a kedves fogadtatást, bár már írtam 1-2-szer a fórumra. Kb. 2 hónapja vásároltam eme "csodát". Tegnap frissített 310-ről 313-ra a telefon és csak wifi kapcsolattal késik az email, mobilneten egyből megjön. Hát igen, ez nem volt a 310-nél.
Üdv. Zsolt http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mezso
-
gulyasa
őstag
Még jó hogy nem vettem meg, elsőre csak kipróbálásra letöltöttem egy "virágbolti" verziót...
Szép, meg minden, de pont az értesítés problémát ez sem oldja meg teljesen.
Konkrétan csak akkor jelzi, hogy új levelek vannak, ha éppen futtatom az appot ÉS rányomok a menüben a Sync-re.
Szóval így pont azt nem tudja, amit szeretnék.
Érthetőbben: ne nekem kelljen ránéznem, amikor épp eszembe jut, hogy ugyan jött-e új levél, hanem önállóan, automatikusan jelezzen - mint azt a gmail teljesen hibátlanul meg is teszi -, ha épp egy új levél érkezett.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
fant0mi
őstag
Amit igy egy ora hasznalat utan eszrevettem (L02):
A tererossegjelzo nem irja ki hogy 3G vagy 4G a halozat. Nem fagy a sebessegkijelzotol nekem.
A frissitestol szamitva a tarcsazoban mar nem csirkelabakkal irja az orszagot.
A beepitett levelezojet nem hasznalom, igy nem tudom hogy ott is eltuntek e a kinai karakterek. -
bogabi
senior tag
Hát elkiabáltam a dolgot... Egy darabig ok volt a Gmail (kb. fél napig), aztán estétől reggel 5-ig semmi, amikor ránéztem, akkor esett be 2-3 levél, amiknek korábban kellett volna érkezniük. A Nine (Exchange ActiveSync) az jól működik. Azért ez elég gáz így - lehet persze 100 emberből csak egyet érint, de eddig semmilyen más Androidos telón nem tapasztaltam ezt. Ami még hátravan: root és valami heartbeat okosság állítása, esetleg valamelyik developer ROM felrakása.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Black&White
addikt
Kezdésnek nézd meg, hogy a telefon fenntartja e a 4 percre beállított Heartbeat intervallumot:
Tárcsázóba üsd be: * # * # 426 # * # *
Számodra a Heartbeat sor az érdekes!
Ha a WiFi alarm mögötti zárójeles érték egy pozitív szám (pl. ahogy a képen 01:31), akkor itt minden rendben.
Viszont, ha negatív értéket látsz, pl 00:-1200, akkor gond van, dobta a kapcsolatot a szerverrel, nem kapod meg a push üzeneteket.Több megoldás létezik a dologra, de csak root jog mellett.
1.PNF Root, Play-ről.
Ebben manuálisan tudod változtatni a WiFi és mobilkapcsolat heartbeat értékét.
2.Egy filemanager segítségével keresd meg a / data / cust / xml / mappát és töröld a gms_app_list. xml fájlt, majd indítsd újra a telót.Ha visszamész a szervizmenübe, láthatod, hogy innentől simán tartja a 4 perces intervallumot a push notik pedig szépen megérkeznek.
[ Szerkesztve ]
-
bogabi
senior tag
Most a fenti ablakot végig figyelve, megvártam mi történik 5 perc után: a WiFi alarmértéke szépen átmegy negatívba. Ha nyomok egy Ping-et, akkor rögtön újraindul az 5 perc (connect-re nem csinál semmit). Az XML fájlt akartam még törölni, de nem találom...
-
bogabi
senior tag
Visszaraktam 3 gombossal a 3-as B313-as EMUI-t, és gyakorlatilag az első boot-tól számítva 30 perc múlva már leszakadt a Google szerveréről (negatív cell/wifi alarm) - de legalább most van hívás alatt hangja. HiCare-en keresztül megírtam tapasztalataimat a Huawei-nek - bár egyáltalán nem fűzök hozzá sok reményt, inkább csak a magam megnyugtatására írtam. Kár ezért a malőrért, mert egyébként egy nagyon jó teló lenne - de ezzel a "hibával" nálam gyakorlatilag leírta magát, még akkor is, ha ez egy olyan hiba, ami 100-ból 1-2 embert érint csak. Persze van még opció (pl. B310-es ROM), csak attól tartok, hogy egyszer sikerül téglásítani...
-
jeni
félisten
Honor 3C telonkból 2 is van. Az időponttal gondban vannak mindig. Egyiket sem tartották be. Az lehetséges, hogy a 6-s megkapja az 5.1-t de ennél kérdés,hogy a afelett lesz-e? A honor 3C az nagyon kérdéses. Még a 4.4.4-t sem kaptuk meg. Ami van az a Kínai belpiacos telora van. A honorok egy palettán vannak.
-
Szultino
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a WiFi-s bíztatást és tanácsokat. A router TP-LINK WR741N (v1/v2 hardware verzió). Nem mai csirke már.
Én is úgy gondolom, hogy normál beállításokkal is mennie kellene.Szerintem holnap ki tudom próbálni másik routerrel. Illetve megpróbálom kiresetelni a telefont stb. Winsharkot is kipróbálom ha sikerül.
Szóval a szervíz a végső megoldás, nekem munkaeszközöm ez, és nem véletlen váltottam le az előző telefont. De bizakodó vagyok
Üdv,
Zoli -
Black&White
addikt
válasz bogabi #12266 üzenetére
Ha 3 gombossal dobod fel, akkor nem kellenek az eredeti prop file-ok, ha helyivel rakod fel, akkor az összefoglalóban találsz leírást a ROM-ból való kiszedéshez.
Este lehet át tudom dobni őket, ha nem sürgős.
Szerk: ha nem tudod pontosan miket változtatál meg, a 3 gombos kellene inkább...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest