- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
spammer:
A wine-nal nem működött a windowsos kliens, igaz nem is próbálkoztam vele sokat.Mr. Y:
Én a google chrome böngészőt használom nem a chromiumot. Van linux alá mind a kettő.Hogy windows alatt működik e ez a megoldás azt nem tudom, mert nem teszteltem. Lehet hogy megy, mivel ha jól tudom a bővítmények nem OS specifikusak. Persze aztán lehet hogy itt mégis kell neki a linux kernel.
Ki kell próbálni. -
-
spammer
veterán
Én tudom, hogy nem mindegy megy wine-nal, a kérdés az volt, hogy ez megy-e vagy sem (próbálta-e). DOS-ról meg szó sem volt, arra különben is ott a DOSBox.
szerk: ja és Google Chromium nincs, csak simán Chromium, és megy a Google Chrome is linux alatt, ahogy közben már utánam is írták.
-
Nem minden windows kliens megy el wine-al, a konkrét rendszert igénylők és a DOS-ok nem mennek. Illetve a DOS elindul, csak azután van szhopóka, mert instant gépreset.
De egyébként a rendszerkiemelést (ezt az írónak) azért nem kéne, mert bármilyen rendszer alatti Chrome használattal lehet futtatni az apk-t, bár abból sem mindegyiket. Csak mások a parancsok, az illesztők, stb...Szerk.; Szintén az írónak; Ne vedd beszólásnak, inkább csak kis figyelmesség; Mint, Ubuntu, Kaily, stb nem futtat Google Chrome-ot. Ezek a rendszerek Google Chromium-ot futtatnak
-
spammer
veterán
Windowsos kliens Wine alatt nem megy?
-
BoB
veterán
Ez nem natív futtatás, akkor nem kellene hozzá pl. chrome, meg más sem...
Ez android app futtatása chrome-on az ARChon runtime segítségével. Bármilyen OS-en működik amin fut a chrome.
-
válasz
DrojDtroll #2 üzenetére
Nem rossz, de pendrive-ról bootolt Remix OS-al egyszerűbb ezt végrehajtani és az esetleges fájlokat rendszerindításnál csak kimásolod.
-
Honkydoo
őstag
Topiknyitó hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged