- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egy hete nyúzom, és még marad is 1 hétig legalább. A p10em összefsta magát, kellett sos egy másik, ezt találtam. Abszolút vállalható. Gps gyenge, waze alig talál jelet. kijelző nagyon rendben, mondom ezt p10 után. Kicsit lassú, opera meg tudja akasztani, pedig az nem egy éhes fajta. Hangminőség fülesen kb 4/10. Kicsit doboz hangzás, visszafogott mélyekkel. Üzemidőben nem roszabb mint a p10 pedig két kártyával megy. Ami idegesít: számkijelzést random letiltja. Nem jöttem rá miért. Összességében: 18ért vettem, ennyit kapok majd érte ha eladom. De szerintem nem fogom. Akinek ennyije van rá az vegye, aki rá tud dobni annak inkáb egy tetszőleges redmi, pl. 4a kicsit drágább csak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EAFC 26
- Hobby elektronika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest