- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlala
csendes tag
Üdv! Csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem egyik sem bírta 1 évnél tovább, igaz én csak teremben nyomtam, de volt hogy heti 5*2,5 órát. Nekem is volt Adidas, Umbro, meg néhány noname ( pl. Decathlonos Kipsta ). Kényelemben az Adidas elég jó volt, de az sem bírta a strapát. Főleg a bal ( támaszkodó ) lábon a belső felén vált el a talptól, mondjuk ez logikus is az erőhatások miatt. Úgyhogy az utobbi pár évben max. 10e Ft-ot vagyok hajlandó kiadni egy cipőért, vagy ha van akciós cipő 5-6e körül és ismerem, vagy volt más olyanom, veszek belőle 2-3 párt. Kb. két évig tuti elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Üdvözlök minden kedves Fórumozót! Írásommal próbálok segíteni azoknak akik nem kevés pénzt szeretnének...
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest