Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thenameless
tag
Jap. Jelentem nálam van!
Kérdések jöhetnek!
Még nem elsődleges telefon, csak ha eladom a mostani meizu-t akkor költözöm át.
Ami eddig elmondható: nincs multi rom hozzá, nem miui 7-el jött. Dev verzióban érhető el még csak a miui 7, de a hivatalos oldalon 404 nagyjából a helyzet ha le akarnám tölteni. Távirányító alkalmazás nincs telepítve, de miui.hu-ról amit le lehet szedni magyarosítottat, az működik.
Ma egy xperia z3 compact mellett sokkal szebb volt a kamera képe és a kijelző egymás mellett.
Végre van egy redmi készüléken a gomboknak háttérvilágítása!
Antutuban jelenleg 43gurigát gurított. A hátlap nem csúszós vacak. Röccenést eddig nem vettem észre.
Ennyi pénz nem pénz érte!És Éljen A Teleketyere Rendelde!
[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
Akkuról nem fogok tudni nyilatkozni ameddig csak másodlagos telefon (értsd otthon van hagyva) illetve egy multi rommal szívesebben használnám, kicsit ez is vissza tart.
Hangszóró elég korrektnek hangzik, nem tudom mihez hasonlítsam, hangos és tisztán szól, van bőven hol kimásznia a zajnak. MuzikJunkie kolléga ameddig nála volt a mi3-hoz hasonlította, ha ez mond valakinek valamit.
Képeket majd lövök a hétvégén.
Zenéről: spotify-t használok, piston 3-mal próbáltam ami még nincs rendesen betörve, de jónak igérkezik. Meizu m1 note után felüdülés a hangja. -
thenameless
tag
Hardveraprós előadókat a gariztatás miatt érdemes választani, én teleketyere rendelde párti vagyok, ha valaki megbízható eladót keres a legjobb áron van.
-
thenameless
tag
Multi rom-ban elvileg van valami sms bug, van frissebb rom, ma tették fel. Valhi tapasztalt ilyet? [link]
[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
Ha valaki beleütközik az angol miui fórumon vagy bárhol, unoffical v7 multirom-ba ahol ráadásul a magyar nyelv is fel van tüntetve, az ne szedje le mert nincs benne! (forrás: SajátkÁron)
-
thenameless
tag
válasz fene_vad #674 üzenetére
Mindenkinek érdemes lecserélni egyből belakás előtt a romot amivel érkezik a telefon és wipe-olni.
Legegyszerűbb a miui.hu-ról letölthető heti update-es v7-et feltenni, így senki nem találkozhat meglepetésekkel.. illetve nyugodt szívvel frissítheti minden héten, ameddig nem lesz stable v7. -
thenameless
tag
Igényes vagyok a hangminőségre, szépen dinamikusan szól, nincs túlnyomott tolakodó basszus ami jellemző az agybadugós vonalra, tiszta a hang, kivehetőek a részletek. Minőségi fém darabok csatlakozónál, mikrofonnál stb. 120cm kábel, ami a tipikus 110-nél jobb. Ennyi... Ha nem jön be átveszem beszer áron!
-
thenameless
tag
válasz eladogeppc #730 üzenetére
MoreLangs vagy a MoreLocale 2-vel megoldható, hogy a lokalizáció magyar legyen. Így minden program ami tudja a magyar nyelvet, úgy fog megjelenni. Nekem a naptárban is a napok magyarok, nem tudom emiatt e vagy sem.
-
thenameless
tag
Amúgy valaki gondolt már rá, hogy pl. állványról készüljenek a teszt képek? Alapjáraton mindenki nyújtott kézzel fotóz, vagy a könyöke érinti az oldalát? Ezeket ne vegyük elhanyagolható dolognak.
Vagy nem elvárás, hogy egy kicsit is tudjunk fotózni? Mert akkor már nem átlag user fejjel gondolkodunk? -
thenameless
tag
Mindig nézem, hogy hűha mi ez a sok kommentár, erre meg nyitom és mindig csak a rohadt shoppingról szól minden...
-
thenameless
tag
válasz thenameless #954 üzenetére
Na kicsúsztam. Pádon.
Szóval minket elég sok dolog érint a frissítést dobja fel mindenki. Én a 3. hibát említettem. De a fényerő villogós témánk is orvosolva lett. Elvileg..
Optimization - Reduced WiFi power consumption (09-17) (Redmi Note 2)
Fix - In some situations the screen might flicker (09-17) (Redmi Note 2)
Fix - Sometimes switching WiFi caused the system to get stuck (09-17) (Redmi Note 2)
Fix - There were noises when playing some games after turning media volume off (09-17) (Redmi Note 2)
Fix - Sometimes bluetooth car kit could not be connected (09-17) (Redmi Note 2)Tomsolo: A meizu hangminősége és hangszorója gyengébb. Minőség, Hangerő.
[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
Haligali, van egy új fejtörnivaló feladványom sajnos.. Vettem egy Xiaomi BT Headsetet. [link] Ez mind nagyon szép, kényelmes, pici meg akármi, de telefonálásnál elég halk, csak csendes környezetben elég a hangerő, vezetésnél lópikula.
Az érdekes az, hogy YT videóknál vagy waze navinál elég a hangerő... sőt még volt, hogy halkítottam is rajta kicsit. A play store-os mindenféle volume boosterek meg persze nem érnek semmit... 5.10.8 és 16 között nincs változás.
Szóval... Tipp, hogy mit van e megoldás? -
thenameless
tag
én eustock ból ajánlanék neki egy a topic-al megegyező készüléket ha siet.. ha nem siet és nem gari parás akkor meg valami egyéb olcsóbb webshop. Volt meizu-m és van ismerősnek redmi 2 pro. Ezekhez képest minimális árkülönbözet egy nagyságrendekkel komolyabb gép, ami tovább lesz naprakész és később fog elfogyni az ereje.
-
thenameless
tag
válasz Atomgeszi #3876 üzenetére
Ízlések és pofonok. Igényes vagyok a hangzásra de szeretem nem túllépni a megfizethető kategóriát és azon belül megtalálni a tutit. Piston 2 és 3 között nincs egetrengető különbség. Mindkettőt hallgattam már mással. Meizu m1 note-nak a hangchipje szerintem nem hajtotta meg eléggé, redmi note 2 elég korrektül. Macbook Pro nagyon szépen tudja kihajtani, de asus xonar u1-el is hallgattam már.
Lényeg a lényeg. Klassz és jó vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest