- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- borg25: Kórházi beszámoló
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
Aktív témák
-
kisfurko
senior tag
''de előfordulhat az, hogy egy teljesen normális rutin gonosz paraméterekkel meghívva gonosz dolgot csinál. A verem átírásával (a verembe írást semmi nem akadályozza meg) ilyen módon továbbra is támadható marad a gép.''
Persze ez nem az architektúra hibája, hanem a szubrutiné. Illetve a rendszeré, ha nem azonos jogú dolgok egy vermet használnak. -
rog
addikt
ja azt tudom, hogy a stackon hogy kell túlcsordultatni, de azt nem értem hogy aktiválja az ártó részeket.
mert ugye ennek az lenne értelme, hogy védelmi szintet lép a program vagy ilyesmi.
van egy programom aminek egy függvénye úgy van megírva, hogy direkte verem túlcsordulást okoz, és ezáltal a verem mutató körbeér, és a programrész hívása elötti állapotra vonatkozó verem adatokat felülírja. és így a függvény végi return, a vezérlést nem a hívóra adja, hanem oda ahova én szeretném.
mit érek el ezzel? az op-rendszer az hiszi, hogy már a saját kódja fut, holott nem?
vagy ezt most így hogy?
Aktív témák
- Dell notebook topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest