- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha tényleg sok pénzem lenne, biztosan valami ultrakönnyű szubot vennék, mellé egy dokkolót, asztalra 21'' TFT-t, külső billentyűt, ilyesmit. Miért nehéz megérteni, hogy vannak, akik ezt megtehetik. Ráadásul ez olyan, mint egy cégvezetőnek a business classon utazni a repülőgépen: lehet, hogy néhány ezerrel (...) drágább a gép, viszont ha rendszeresen ezen spórolna, a repülőn pl. nem tudna olyan hatékonysággal dolgozni, és többet vesztene a cég, mint amit megspórol a repjeggyel. Hülye meg erőltetett példa, tudom, de talán lehet extrapolálni a notebookok közöttt 500 gramm értékére.
Nekem elég esélytelen lett volna kezdetben egy olyan, fullos, dokkolós és külső monitoros konfigot összedobni, amiben legalább 1 G ram, firewire és wlan leledzik, és mindezt 4-4.5 órás akkus üzemidővel tudja. Így lett egy háromkilós gépem, ami mindezen paramétereket tudja, csak épp 15''/1600x1200 kijelzővel (meg R9600, meg 7200rpm vinyó - de ezek nem lettek volna fontosak). (múltkor ezért is lehülyéztek, hogy miért nem vettem majd' 100k-val olcsóbban egy sima 1024x768-as tft-vel ellátott gépet, minek UXGA 15''-ra, meg hogy hülyeség. Oké, nekik az, de nem véletlenül jártam annyit utána - nekem ez kellett.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- További aktív témák...
- 27% számla! ThinkPad X13s 1,06 kg Notebook! 13.3" / 16GB 4266MHz / Snapdragon 8cx! BeszámítOK
- Asus TUF A15 FA507 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- Vector GP77 13VG 17.3" QHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 15 G3 - R5 5500U - 15,6 FHD IPS - 8GB / 512GB SSD - Ujjlenyomat - SK bill
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest