Hirdetés
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Már írtam ezzel kapcsolatban az Internews levelezős listába, abból idéznék, és döntse el mindenki, hogy helyesen tettem-e vagy sem. Tehát ezt írtam:
''...egy kicsit megvédeném magam: először is, nem értem pontosan, hogy miért kerül az Internews belső levelezésbe egy prohardveres dolog.
Másodszor: vajon miért nem jelöltem meg a forrást? Mert akkor mindenki azonnal tudni fogja, hogy kamu. Nem elloptam, hanem felhasználtam. Nem tudom WiZARD, hogy olvastad-e a hozzá tartozó fórumot, ott leírtam, hogy direkt nem raktam linket. Ez azért is jó, mert ha az egészet szószerint lemásoltam volna, akkor azonnal rájönnek, ha linket teszek, akkor is. Így ''feldolgoztam a hírt'', vagyis jópáran bedőltek a prohardveren is. Tudom, az e-mail
visszajelzések alapján.
Egyébként elhiheted, hogy magamtól is tudtam volna április 1. hírt írni, de ez olyan jó anyag volt, hogy nem lehetett volna kihagyni.
Ja, és még valami: az USA-ban gyakori, hogy az egyik TV által elindított április 1. kamut a többiek is átveszik, pont azért, hogy hihetőnek tűnjön. És nem haragszanak egymásra, mert pont az a lényeg, hogy hiteles legyen a dolog. Milyen hülyén nézne ki egy szivatós hír, ha így kezdeném: Most nem írok igazat, az egészet a Terminalról vettem, tehát ne gondoljátok, hogy
valós dolgokról lesz szó...''?
Részemről ennyi, szerintem WiZARD-on kívül kevés embert zavart ez a móka.''
Ez volt a véleményem, és most it tartom, szerintem nem gáz, ha más viccét tovább terjesztjük, annál több laikus veszi be, és hitelesebb a dolog. Akinek nem tetszik, az nem biztos, hogy a tréfára koncentrál.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest