Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BosX
aktív tag
Nah sok böngészés és utánajárás után sikerült vennem egy ilyet: Bővebben: link
SanDisk MobileMate SD+, tehát az sds verzió.
Tapasztalatok: nagyon jól néz ki, szvsz szebben mint ez a sharkoon csoda, eddig mindenki pendrivenak nézte, viszont az sd kátyát nem nyeli el teljesen ( a sharkoon a kép alapján igen), így az sd kártyát és az olvasót külön kell cipelni.
Két slotja van, a nagyobbikba megy SD,MMC (mobilokhoz ideális),MiniSD,RS-MMC, a kisebbikbe meg TransFlash, ez utóbbit még nem láttam Mo.n
A kisebb fajta kártyákat lehet el tudná nyelni, nem tudom mekkorák, de ezért nem fogok venni, jó a sima sd, az már úgyis megvan.
Sebessége jó, viszonyítási alapom nincsen pendrivehoz képest, de nekem bőven elég. Menet közben lehet cserélgetni a kártyákat, WinXp felismerte minden szó nélkül. Adtak hozzá mini driver CDt win98-hoz, USB hosszabító kábelt, extra védőkupakot, meg a szokásos leírás. ( magyar)
Legnagyobb negatívuma az ár, bruttó 6k volt a MediaMarkt-ban, a cikkben szereplő 10euro reálisabb ár egy ilyen kütyüért. Viszont úgy voltam vele, hogy Bécsig kell menni érte, mert 0 kínálatot találtam kishazánkban (interneten), így amikor megláttam, muszáj volt megvennem
.
Ajánlom mindenkinek, aki hasonló cuccon gondolkozik, és nem fixen akar pendriveot ''építeni''.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Hobby elektronika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.