- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
Új hozzászólás Aktív témák
-
BosX
aktív tag
Nah sok böngészés és utánajárás után sikerült vennem egy ilyet: Bővebben: link
SanDisk MobileMate SD+, tehát az sds verzió.
Tapasztalatok: nagyon jól néz ki, szvsz szebben mint ez a sharkoon csoda, eddig mindenki pendrivenak nézte, viszont az sd kátyát nem nyeli el teljesen ( a sharkoon a kép alapján igen), így az sd kártyát és az olvasót külön kell cipelni.
Két slotja van, a nagyobbikba megy SD,MMC (mobilokhoz ideális),MiniSD,RS-MMC, a kisebbikbe meg TransFlash, ez utóbbit még nem láttam Mo.n
A kisebb fajta kártyákat lehet el tudná nyelni, nem tudom mekkorák, de ezért nem fogok venni, jó a sima sd, az már úgyis megvan.
Sebessége jó, viszonyítási alapom nincsen pendrivehoz képest, de nekem bőven elég. Menet közben lehet cserélgetni a kártyákat, WinXp felismerte minden szó nélkül. Adtak hozzá mini driver CDt win98-hoz, USB hosszabító kábelt, extra védőkupakot, meg a szokásos leírás. ( magyar)
Legnagyobb negatívuma az ár, bruttó 6k volt a MediaMarkt-ban, a cikkben szereplő 10euro reálisabb ár egy ilyen kütyüért. Viszont úgy voltam vele, hogy Bécsig kell menni érte, mert 0 kínálatot találtam kishazánkban (interneten), így amikor megláttam, muszáj volt megvennem.
Ajánlom mindenkinek, aki hasonló cuccon gondolkozik, és nem fixen akar pendriveot ''építeni''.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest