Új hozzászólás Aktív témák

• BosX

aktív tag

Nah sok böngészés és utánajárás után sikerült vennem egy ilyet: Bővebben: link
    SanDisk MobileMate SD+, tehát az sds verzió.
    Tapasztalatok: nagyon jól néz ki, szvsz szebben mint ez a sharkoon csoda, eddig mindenki pendrivenak nézte, viszont az sd kátyát nem nyeli el teljesen ( a sharkoon a kép alapján igen), így az sd kártyát és az olvasót külön kell cipelni.
    Két slotja van, a nagyobbikba megy SD,MMC (mobilokhoz ideális),MiniSD,RS-MMC, a kisebbikbe meg TransFlash, ez utóbbit még nem láttam Mo.n
    A kisebb fajta kártyákat lehet el tudná nyelni, nem tudom mekkorák, de ezért nem fogok venni, jó a sima sd, az már úgyis megvan.
    Sebessége jó, viszonyítási alapom nincsen pendrivehoz képest, de nekem bőven elég. Menet közben lehet cserélgetni a kártyákat, WinXp felismerte minden szó nélkül. Adtak hozzá mini driver CDt win98-hoz, USB hosszabító kábelt, extra védőkupakot, meg a szokásos leírás. ( magyar)
    Legnagyobb negatívuma az ár, bruttó 6k volt a MediaMarkt-ban, a cikkben szereplő 10euro reálisabb ár egy ilyen kütyüért. Viszont úgy voltam vele, hogy Bécsig kell menni érte, mert 0 kínálatot találtam kishazánkban (interneten), így amikor megláttam, muszáj volt megvennem:D.
    Ajánlom mindenkinek, aki hasonló cuccon gondolkozik, és nem fixen akar pendriveot ''építeni''.

Új hozzászólás Aktív témák