Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Bundi^
őstag
szvsz 40 rugo nem 1 olyan mérhetetlen összeg 1 cégnek amiért cserébe garantáltan jo szakembert fog találni
szerintetek mennyibe kerülne 1 pályázat és vagy 500 mérnök megvizsgálása meghallgatása..
nem ennyibe az tuti, de nem is biztos, hogy megkapják amit keresnek..
ez hozzávetőleg 8 misi ami kinti mérével mondjuk fél évi fizetése( és akkor még nincs agyonfizetve hanem átlagos...)
de ugye ha azt nézzük, hogy nem netto hanem utána fizeti a cég a sok faszságot akkor máris csak a harmada marad mondjuk legyen 2-3 havi fizetés(mert amit a cég kifizet 1 alkalmazott után az kb 3* annyi mint amit az alkalmazott kézhez kap...)
ez sok?
-
nap
addikt
Nos, kockazat nelkul nincs nyereseg.
1. Ez a 40 rugo eleg nagy osszeg, hogy meg a vilag vegen levo informatikai/hirportalok is beszamoljanak rola. -> reklam
2. Ha a legjobb embereket akarjak megtalalni, mi a legjobb modja? Csak nem egy verseny?
3. Lehet, hogy ugy gondoltak, hogy a tavalyi 4 rugo nem volt eleg osztonzo, hogy elobujjanak a nagyobb kaliberu figurak. -
csabika25
aktív tag
Szerintem a rendszert bebootolják valami DVD-re, ami ugye csak olvasható, írni még véletlenül sem tudsz rá, tehát törölni sem lehet. Én legalábbis csak így kockáztatnék 40000 dollárt...
-
dajkopali
addikt
válasz
Uncool Ben
üzenetére
válogatott cigánylegények...
ez egy régi magyar szólás, sok változatban ismert, mondjuk királyok, hercegek, grófok és más válogatott cigánylegények. A kiválóságra, a különlegességre használták, sztem szellemesen és viccesen.
Tessék több népmesét olvasni!
-
Ez mind szép és jó, de hoy jönnek ide a ''cigánylegények''

szvsz a cigányleglények lesznek az utolsók, akik ennek a közelébe is jutnak.. sz.tem... persze kivételek mindíg vannak, de az eddigi tapasztalatok alapján h is mondjam... szóval az eszükért nem szokták exportálni őket, nah
-
REDeath
őstag
Hát szerintem meg fog lepődni a cég mikor a 40000$-t ki kell fizetnie

-
Daneey
tag
Kíváncsi vagyok, hogyan mérték fel, hogy az idei versenyre kitüntetett biztonsági szoftverpakk 10x biztonságosabb, mint az előző...

-
Uncool Ben
tag
''és más válogatott cigánylegényeket''

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Formula-1
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Watch 6 Classic 47mm
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

így már mindjárt más a leányzó fekvése