- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Jah, tényleg, és ha majd lehet a holdra utazni, akkor már úgytekinthetek arra az 1 holdra, mint a sajátomra, ahova nem kell senkit beengednem stb? Mindenesetre érdekes lenne látni, ahogy felparcellázáák a Holdat

-
macilaci78
nagyúr
Egy hétvége James Bondként. Ebben minden benne van: Monaco, volt Forma-1-es sofőr oktat autóvezetésre, jachtutazás, vacsora Moszkvában, katonai repülőgép stb
A stb-ben benne van a hét végét záró csinos hölggyel való entyem-pentyem is?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúg hány hold a Hold felszíne? Nehogy többet adjanak el, mint amennyi van...
-
ragazzo
őstag
Ahogy megnéztem a listát, vannak rajta marhaságok is (hold birtok), meg persze értelmesek is. Persze a nagyon gazdagok nem biztos hogy racionálisan gondolják végig mit is vesznek meg.
-
tkazmer
addikt
Vannak hát! Pl a multkor találtam egy olyan BT-s telefont, aminek az volt a neve, h ''luxusqrva olaszból''

Amúgymeg nem tom, de a bond-hétvége egnem sem vonz igazán....sokkal jobb inkább, ha veszek saját repülőt, fomra1-es autót stb, ráadásul nem hiszem, h a yachtutazással bárkit is lehet csábítgatni a fogyasztóközönségükből. -
REDeath
őstag
hát márpedig vannal luxusk*rvák

Viszont én akármilyen gazdag lennék, nem lennék bond, legalábbis égőnek érezném magam a katonák közt, mert tudom hogy a hátam mögött úgyis majd megszakadnak a röhögéstől stb... Persze forma1-es autó elmegy meg ilyenek de azé. na mind 1 ők tudják, engem nem fenyeget ez a bond 7vége
-
sanyixXx
senior tag
hiányolom a k*rvákat...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple AirPods Max 2 USB-C Bontatlan Fekete & Csillagfény / 27% áfás ár
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)