Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Applenek nem aza célja ,hogy minél olcsobb legyen a mini ,vagy akármi más szériája!
Intel proicval csak jobban elterjedni akar, és ezért valamit fel kell mutatnija,hogy ne tünjön sima pc-nek a gépei! És ha mégis a minibe celeront raknak be , meg ilyen puto dolgokat ,akkor se lesz olcsobb sokkal ahogy várod ,mert lesz egy luxus márka státusz ár akkor is! Ez nem via epia..
Egyébként szerintem minibe nem valo 250 giga!
Ez nem dc++ hardocre letöltö embereknek van kitalálva
100 giga böven elég egy átlag irodai , multimédiás felhasználásra!
Mondjuk nekem se lenne megfelelö a mini! Nekem is kell nagy vinyo stb,de erre ott van az imac, power stb ha valakinek ilyen nagy igényei vannak!
Bár én intel szériák után se fogok szerintem macet venni!( kellenek a gamek
)
Mondjuk ha rá lehet tenni majd windowst akkor elgondolkodok rola( imac az nagyon tutko lenne
), bár nemtudom ,hogy oldják meg ezt ,mert vga-áknál nincs directx ott?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 96GB DDR5/ RTX4080/ Ryzen7 8700F alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest