- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Nem éppen a Quake-ről beszéltem. Hangfeldolgozó progikat használtam rajta, sokkal jobb volt az Intel. Nem tudom, mitől volt annyira jó a Cyrix, mikor az esetek 10%-ában kicsivel gyorsabb volt, a maradékban meg sokkal lassabb. Kész, ennyit akartam elmondani, a vitát rekesszük most be, egyébként sem erről szól a topik.
-
dabadab
titán
Milyen versenytarsak? A K5-nel gyorsabb volt, '96 juniusaban a Cyrix a 150 MHz-es 6x86-ot hozta ki, az AMD meg a 100 MHz-es K5-ot, az Intelnel ekkor Pentium vonalon a 166-os volt a leggyorsabb (PPro-bol volt 200-as is, de az mas kategoria), ami meg nem tul nagy kulonbseg. Raadasul clock-for-clock a 6x86 mindenkit elvert integerben.
Mindezen tul az indoklas sem vilagos, hiszen ezek kozul az osszes ugy mukodott, mint a 6x86, vagyis eloszor a CISC utasitasokat RISC-re forditotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest