- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mahatma
aktív tag
A nagy kérdés nem is ez. Mi lesz a januártól induló havi bevallásokkal? Készen áll a rendszer a fogadásra?
Én amikor APEH-os fejtágítón voltam, augusztus elején, akkor a nő bevallotta, hogy még mindig nem tudják feldolgozni, az áprilisban beküldött bevallásokat...na, azóta sikerült, de még a mai napig elég döcögve dolgozzák föl, de tény, hogy most már egyre gyorsabban jelenik meg a folyószámlán a bevallás, a befizetés meg már 2 nap múlva látszik. Szerintem fejlődik a rendszer, bár még mindig vannak érdekes dolgok. -
Drótszamár
őstag
Sajna ilyen is van.
Egy haverom bt-jénél a könyvelő szólt a haveromnak, hogy regelje magát ügyfélkapun, aztán kérte volna el az acc felhasználóját, jelszavát. Szerencsére még időben felvilágosítottam, hogy nem kéne ilyet tenni. Adja fel a könyvelő a sajátjáról.
Nagyon sok ember nincsen tisztában az ügyfélkapus felhasználó, jelszó jelentőségével.
Majd ha már sok embernek eladták a házát a feje felől akkor esetleg észbekap a többi. -
mahatma
aktív tag
Nem fanyalogni kell, hanem tenni valamit, mert nyakunkon a minden vállalkozást érintő havi bevallási kötelezettség.
2005. júniusa óta mindent elektronikusan adok be (könyvelőiroda), ismerem a rendszert. Tény, a mostani ÜK a legszarabb az eddigiek közül, 78 kattintás után jutok el oda, hogy egy nyomtatványt feltöltsek. Ha jó könyvelő iroda kell, jöhet a privi (ez a reklám helye)ha tilos, úgyis kimoderálják
Egyébként a régi rendszer szerint, a legnagyobb adózóknak, chipkártyás rendszer volt, amit most leépítettek
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest