Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
rog
addikt
van olyan tulajdonság ami valakinek hátrány, másvalakinek meg előny.
számomra pl előny. hogy egy ilyen cucc (úgy mint némelyik barebone is) nyugodtan lehet része bármelyik nappalinak. nem úgy mint egy asztali gép, ami 5-6m3-at bizots kisajátiít a szobából. a hagyományos megoldásokkal szemben még az is előny, hogy egy ilyen gépet kb fél perc alatt lehet elpakolni a szekrénybe, fiókba, vagy épp a hordtáskába. tehát nagyon nem is muszály neki fix helyet kialakítani a lakásban. ha szükség van rá, az ember előkapja, ráteszi a az író/dohányzó/étkező asztalra vagy ahová éppen jól esik.
vagy akkor is jól jön ha ugye másik lakásokban is kell használni ugyanazt a gépet.(az enyém ilyen) akkor is behozhatatlan előnyt jelent, hogy nincs kábelrengeteg, meg 8kg-s monitor. azt meg én nem tartom hátránynak hogy nem bővíthető a gép. én az utóbbi 15 évben még sose bővítettem gépet. mert amire elkerülhetetlenné vált a bővítés, addigra annyira megváltozott a világ hogy az utolsó csavarig ki kellett cserélni a gépet. úgyhogy valszeg így lenne ez ha laptop helyett barebone-t vagy újból miditornyba épített gépet vennék.
viszont egy hátrány ami nagyon zavar van... 2-3x annyiba kerül egy ilyen laptop mint a vele egyenértékű masinákhoz képest..
dehát mondom: van olyan tulajdonság ami valakinek előny, másvalakinek meg hátrány...
:)
Aktív témák
- Crypto Trade
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- EAFC 26
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Búvárkodás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X395 13.3" Ryzen 5 PRO 3500U 16 GB RAM 512 SSD AMD Radeon Vega 8 Graphics
- Asus TUF F15 Gamer Laptop 15.6" i5-11400H 16 GB RAM RTX 3050Ti 512 SSD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Shure Podcast mikrofon
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest