- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aus77
csendes tag
1997 óta dolgozom különböző cégeknél, többségében multiknál. Máshol, ha ígéretet tesznek valamire, azt igyekeznek betartani. Többször írtam azt is, hogy nem csak felém nem tartottak be ígéretet, hanem sokunk felé. Ezek között vannak olyanok is, akik több éve ott vannak(voltak) már. Számos sztorit tudnák leírni még, hogy kivel milyen módon szúrtak ki, de a történetekből be lehetne azonosítani az embereket és ezt nem akarom.
Hogy Te ezek alól kivétel vagy azt jelenti, hogy jobban csinálod a dolgokat, mint mi. De, egy ígéretet betartani alanyi jogon illik. Azért ígéret. Mivel régi motoros vagy, sokkal több ilyen sztorit tudsz mint én, de ennek ellenére megértem, hogy véded a mundér becsületét. Sőt, ha ez Téged előnyhöz juttat a cégen belül, nekem már az is megérte. Nekem semmi bajom sem veled, sem a volt Manageremmel, a cég hozzáállása az, ami nem fair.
Így van, engem(is) betanított a cég és megteremtette az alapjait annak, hogy most ott dolgozhassak, ahol dolgozom. Ez nem lett volna az IBM nélkül. Ezért írtam az első levelemben, hogy pályakezdőnek ajánlom, de fenntartásokkal kezeljen minden ígéretet.
Nem oltásnak és nem bosszúnak szántam az írásaimat, csak aki elolvassa a hirdetést azt hiheti, hogy a menyország2 –be hirdetnek felvételt. Majd belép és találkozik a valósággal. Úgy gondolom, a reális helyzet ismeretében menjen oda valaki és ne egy rózsaszín álmot kergetve, mert akkor nagyot fog csalódni. Ha ez egy normál álláshirdetés lett volna, nem is szóltam volna hozzá, de a „juttatásokat és igényes, kihívásokkal teli karrierlehetőséget kínál” résznél úgy éreztem, meg kell mutatnom az érem másik oldalát is. Ezt azóta többen megerősítették mind itt, mind privátban.
A visszajövőkről meg annyit : Azokra gondolsz, akik elmentek, majd 2 év múlva visszamentek az ott maradt kollegáik fizetésének többszöröséért ? Róluk is írtam az első levélben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jelszókezelők
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magisk
- Honda topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest