- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Aktív témák
-
polika
senior tag
szerintem egyáltalán nem habókosak, igazából én is nagyon szeretnék egy ilyen jó kis EPIA-s rendszert összeállítani ami mikro faktor, passzív hűtés zajtalan, kiváló lenne otthonra mint tv néző, internet böngésző, wordben irogatni stb nem hallanád hogy akármiféle venti is megy, persze az ember egy idő után hozzászokik hogy zúg de ISZONYÚAN más érzés az amikor semmi hangja nincs a cuccnak, egy baj van csak hogy nem tudom mi a szarért kerül 20 rugóba egy EPIA-hoz a picike kis ház :(((
ha nem kerülne ennyibe már rég vettem volna egy ilyen komplett összeintegrált cuccost ami 34eft-ért!!! tartalmaz mindent ami kell hálókaresz, 64megás videokaresz, integrált 5.1 hang és 1 vagy 2 pci slot (amibe bedughatnám a kábeltvs modemet és aztán az albiba ez lehetne a csöndes kis fogyasztású rúter gép)
de remélem hogy a trend változni fog és ha már van elég számolási teljesítmény egy ilyen rendszerben akkor egyre több igényes ember akar majd ilyet (akár előre összeállított formában is TV szobába multimédia centerként) és talán még több választék lesz ebből is és elterjedtebben lehet majd kapni.
Aktív témák
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest