Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacimacika
csendes tag
Üdv. Nekem képformátummal RGB YCbCr- van egy kis gondom. Megpróbálom tömören érthetően leírni ha mégsem sikerülne elnézést
.Adott egy HD5450 videókártya Catalyst driver13.1 Win7 32bites HDMI kábel 1.3b (régebbi driverral is megvan ez a gond) . Onkyo TX SR608-as erősítő+ projektor (Emachines v700) . Na most 720p-ben nem engedi hogy RGB-ről átváltsak YCbCr-re. 1080p-ben viszont gond nélkül engedi. YCbCr 4:2:2 vagy 4:4:4 mindet engedi. Már néztem minden beállítást erősítőnél is, de ha el lenne állítva valami akkor szerintem 1080p-ben sem engedné beállítani. Régebben engedte 720p alatt is az átállítást. Nekem a szemem azt szokta (YCbCr) meg, és most eléggé zavar ez a kép főleg 3D-nél
.Semmit nem cseréltem csak egyik napról a másikra megváltozott a kép láthatóan, RGB-re váltott. Azóta nem tudom visszaállítani YCbCr-re. A catalystban is alapértelmezettre nyomok azt adja be YCbCr-t. Átváltani viszont csak korlátoztott RGB-re vált. Valaki esetleg tudna segíteni köszönöm, vagy bármi ötletete lenne
Új hozzászólás Aktív témák
lo Minden, amit megkérdezhetnél a HDMI kábelekrõl: mítoszok, legendák és unalmas technikai részletek.
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest