Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
Egyébként ki kell tapasztalni, mert mind más és más. Én Hong Kongból decemberben rendeltem 12W 60 SMD LED-es ([link]) izzót is próbának. Egyrészt meglepően kicsi, kb mint egy 8W-os, egyenes energiatakarékos izzó (rendeltem már olyat is, amin ugyan több (normál) LED van, de kb. olyan vastag mint egy kukoricacsutka, ergo nem minden lámpába jó - azok az olcsóbbak). Simán használható fényereje van (annyit nem tud azért mint az Osramok), de jelenleg a kamrát simán erőlködés nélkül bevilágítja.
Hall/nappali világításra esetleg a nagyobb, 240 LED-es kivitelek jobbak.
Aki már járt Egyiptomban, vagy Törökben ott is egyik másik bazári üzletet (egyre többet) full ilyenekkel világítják ki, és bődületes fényerőt produkálnak. Igaz az arabok fel is nyomnak belőlük min. 50-et (egyszer megszámolom) a plafonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest