Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi
Ez pedig mennyivel kulturáltabb cucc, mint a Linx... Kár az 1GB RAM-ért. A SDR szerintem elmenne neked Alpine-al.
A kijelzője tuti menne mikrokontrollerrel? Ilyen infók nekem is jól jönnének, hogy minek a kijelzője működik és hogyan... Jelenleg telefont használok okos infókijelzőnek, de ha lenne olyan, ami ugyanezt megjeleníti egy Arduinoval, az még jobb lenne.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Igen, csak az az ILI9**** 3"-os LCD kicsit más, mint egy tablet LCD (Pl. dokumentált - mondjuk ami nekem volt kb. ilyen touch-os 3" display, az soha nem adott képet, semmi nem volt hajlandó működni vele Arduinon, be se lehetett azonosítani... legolcsóbb kínai kamu vacak lehetett )
Mikrokontrollerrel az megy, amin van saját RAM, vagy VGA kijelző (ez ritka, 99% a nagyobb LCD-k LVDS, vagy eDP-sek). Amin nincs, az max. Pi-vel, de az meg 5W eszik+a kijező világítása.eDP amúgy amit keresel, az DP portról csak drótozás, DP kábelt meg azért lehet szerezni, szóval nem megoldhatatlan. A homeszerver itt mondjuk pont egy T410, amin van DP kimenet, ahhoz kéne megalkotni (eDP kijelzőm van is egy, aminek az alsó 1cm-e halott, az nem lenne gond).
Illetve : olyan kijelző, ami dokumentáltan eDP-s, pl. a Samu A70 vagy A71-é.A Nokia kijelző tök jó dolog de amit én kirakok az itthonira, az nem fér ki
Amúgy tetszőleges laptop LVDS vagy eDP LCD simán használható HDMI-n vagy VGA-n a megfelelő meghajtóval, csak az meg 5***-10***Ft, annyira meg nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Nemtom, utána kell keresni, hogy valaki valahol csinált-e már ilyet. Nulláról elég nehéz. De mint mondtam, aminek a kijelzőjén nincs RAM, az mikrokontrollerrel felejtős, eDP-sek meg csak PC szerű dolgokról mennek. De egyik sem lehetetlen, csak találjon az ember dokumentációt meg libraryt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest