- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemtom, utána kell keresni, hogy valaki valahol csinált-e már ilyet. Nulláról elég nehéz. De mint mondtam, aminek a kijelzőjén nincs RAM, az mikrokontrollerrel felejtős, eDP-sek meg csak PC szerű dolgokról mennek. De egyik sem lehetetlen, csak találjon az ember dokumentációt meg libraryt rá.
-
Igen, csak az az ILI9**** 3"-os LCD kicsit más, mint egy tablet LCD
(Pl. dokumentált - mondjuk ami nekem volt kb. ilyen touch-os 3" display, az soha nem adott képet, semmi nem volt hajlandó működni vele Arduinon, be se lehetett azonosítani... legolcsóbb kínai kamu vacak lehetett
)
Mikrokontrollerrel az megy, amin van saját RAM, vagy VGA kijelző (ez ritka, 99% a nagyobb LCD-k LVDS, vagy eDP-sek). Amin nincs, az max. Pi-vel, de az meg 5W eszik+a kijező világítása.eDP amúgy amit keresel, az DP portról csak drótozás, DP kábelt meg azért lehet szerezni, szóval nem megoldhatatlan. A homeszerver itt mondjuk pont egy T410, amin van DP kimenet, ahhoz kéne megalkotni (eDP kijelzőm van is egy, aminek az alsó 1cm-e halott, az nem lenne gond).
Illetve : olyan kijelző, ami dokumentáltan eDP-s, pl. a Samu A70 vagy A71-é.A Nokia kijelző tök jó dolog de amit én kirakok az itthonira, az nem fér ki
Amúgy tetszőleges laptop LVDS vagy eDP LCD simán használható HDMI-n vagy VGA-n a megfelelő meghajtóval, csak az meg 5***-10***Ft, annyira meg nem kell.
-
Köszi
Ez pedig mennyivel kulturáltabb cucc, mint a Linx...
Kár az 1GB RAM-ért. A SDR szerintem elmenne neked Alpine-al.
A kijelzője tuti menne mikrokontrollerrel? Ilyen infók nekem is jól jönnének, hogy minek a kijelzője működik és hogyan... Jelenleg telefont használok okos infókijelzőnek, de ha lenne olyan, ami ugyanezt megjeleníti egy Arduinoval, az még jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
lo TabletcsereVolt egy Nexus 2012 tabletem. Méretre pont a kellemes 7", de sajnos már 12 éves. Ugyan elfogadható...
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Fotók, videók mobillal
- Diablo IV
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest