Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KisBundi blogja
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Átgondolva igazat adok. Szerintem azt hallhattam kiemelésnek, hogy a mély hangok terhétől megszabadulva az említett középtartományban nem volt "ellopva" az erő. Élénkebbnek tűnt. (A membránon ébredő parciális rezgések kioltásait nem taglalnám, de lényegében az az ok)
Én csak kb. 10 házimozit üzemeltem be. Inkább a felvételi oldalon van jártasságom. Főként sztereó.
A Nordost demóján ott voltam a Mariottban. Van igazság a kábelekben is. Nem tagadhatom, mert hallottam.
A kérésem, hogy a sztereó rendszer egyik felét ne változtassák, viszont süket fülekre talált...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M3 16" + ajándék Magic Mouse
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Jogtiszta Microsoft Windows és Office licencek Azonnali automatikus kézbesítés, kedvező ár, teljes
- Nintendo Switch Oled
Üzleti előfizetők hirdetései
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest