- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Nagyon sokat nyomtam régen a carma 2-t haverral, igaz sosem vittük végig, de imádtuk.
Talán van az már 10 éve.Ma este valaki bf3? damavand rush, helicopterrel. Javítanii kéne ha kilőnek.
Általában ha egyedül nyomom és megmenekülök, addig zuhanópályára teszem a helikoptert és megjavítom magamnak, majd a föld felett visszaveszem az irányítást és megyek tovább, nem mindig jön be.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
westcoastog #51 üzenetére
Igen sajnos. Én még leárazásban vettem, akkor jó áron volt. Viszont visszaadja a régi carmageddon feelinget. Persze ez csak annak számít, aki játszott az előző részekkel.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #47 üzenetére
11/10 would bang to death
-
Hasek
Közösségépítő
Ja meg az új carmageddon. Erre vevő lennék. Elvileg lehet ebben is multizni
-
Hasek
Közösségépítő
Nemrég találtam egy játékot, ami igazából csak egy egyestés szórakozást tudna nyújtani, de szerintem azt nagyon adná. Sajnos jelenleg csak local multi érhető el, ezért még várni kell, hogy hátha kijön a következő frissítésben az online lehetőség. A játék nem más, mint a Gang Beast
Meg nemrég kezdtem játszani a Saints row 4-gyel, azt is lehetne coopban játszani. Bár egyelőre nem tudom elképzelni, hogy úgy milyen, de egy próbát megérhet.
-
törölt tag
kecske
-
westcoastog
veterán
Nem tartott sokáig a topik.
-
Goe
csendes tag
válasz
westcoastog #42 üzenetére
Na zsír, akkor jövök én is!
-
törölt tag
válasz
westcoastog #42 üzenetére
JÁÁÁÁÁÁJ há mondtam hogy az alejnádró meg fog házasodni a katikával.
-
westcoastog
veterán
Na 8 környékétől payday, gyertek gyertek.
-
törölt tag
Aggyá sztímet hogy a buksi rágja meg a heréid.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #36 üzenetére
okéj tessókáom, leheta vilzon is gyün hogy rágjam meg nekije
-
törölt tag
válasz
westcoastog #34 üzenetére
Mennyün bankot rabóni alejándró a teleprő már kéri vissza a uzsorakamatot
-
westcoastog
veterán
Tezsvírek, ma egy payday?
Este, 7-8? -
Hasek
Közösségépítő
Valaki egy Payday ma este?
-
törölt tag
válasz
westcoastog #28 üzenetére
vasárnap ráérek
-
westcoastog
veterán
Paydaybe szerintem én is beszállok vasárnap.
Beszéltük Hasek-al hogy lehetne összeírni egy játéklistát, aztán ha találunk egyet amit sokan tolnánk akkor lehetne egy össznépi összezördülést is csinálni. -
Hasek
Közösségépítő
Látom beindulnak lassan a kockulások. Nagyon helyes.
westcoastog kolléga éppen Battlefield3 kurzust tart nekem.
Ha valakinek van kedve csatlakozni, akkor ide is lehet jönni
-
törölt tag
paydayezni mehetnénk innen páran.
-
Goe
csendes tag
Jaja, Payday: The Heist ingyé lesz: [link]
A lényeg: be kell lépni a Payday 2 steam csoportba, október 18-án le kell tölteni a cuccot és tiéd lesz amíg világ a világ.
Nekem már megvan egy ideje, csak nincs kivel játszani, úgyhogy én baromira örülnék neki, ha csapatnánk páran. -
Akmak
tag
Sziasztok!
Én is jelentkezek
cs:go-t szívesen megyek bárkivel. na most az ,hogy hogy játszok az más kérdés
legyen elég annyi ,hogy úgy játszok ahogy egy olyan ember játszik aki 6 évig cod2-n élt
és a kedvenc mapom inferno.
Nem tudom mikor indult de most Steamen a Payday:The Heist ingyenes, ha be claimeled 24 órán belül akkor megmarad, olyan mint originen az on the house vagy mi csak kicsit kevesebb időd van megszerezni, esetleg azzal is mehetünk.
-
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
westcoastog #9 üzenetére
Öhm, ha igaz küldtem requestet. Buksious néven játszom.
Egyelőre alap játékom van + engineer pack.
-
Buci21
addikt
válasz
#56230144 #10 üzenetére
Mi a rangod? Szeretek en is versengozni, csak amikor valakinek a rangja az elete, az gaz
sorceban van 1000 oram, most kezdtem go-zni
competitivet is szivesen jatszanek akar veled is
csak ne hallgassam 20 percig, h mi a kurvaanyamert nem lottem el valakit .DD
Szerk: mast ertettunk a "ranghajhasz" alatt, szerintem a te ertelmezesedben en is az vagyok
-
törölt tag
Valaki játszik CS 1.6-tal?
-
Goe
csendes tag
Ez tetszik, én is szívesen csatlakozom! Igaz már az idejét se tudom mikor játszottam utoljára online, de ha összejön egy jó kis csapat akkor valahogy megoldom
PC és PS3 fronton tudok beszállni a buliba, az előbbin főleg SC 2-t, TF2-t esetleg BF3-at tolok (meg még biztos van egy csomó amivel szívesen játszanék csak most nem jut eszembe), PS-en csak GTA V, TLoU és GT6 van meg. Mondjuk PS-en gondot fog okozni a headset, ami nincs. -
Hasek
Közösségépítő
Alakul a molekula. Természetesen más platformokon játszó kollegák is csatlakozhatnak, ha van kedvük. Nyilván nekik kicsit nehezebb lesz játékostársat találni így a kezdeti időszakban, de reméljük lesz még jelentkező ezekre a gépekre is, és akkor később Ők is tudnak játékokat szervezni.
westcoastog: BF3-ban még nincs sok tapasztalatom. Összesen ha másfél órát játszottam vele. Egy korábbi bejegyzésben írtam, hogy elment tőle a kedvem, de adtam neki még egy esélyt. Rájöttem, hogy ha a szerverkeresőbe beírom hogy "noob", akkor már egész jó eséllyel látom is, hogy ki lőtt le...
Bevallom férfiasan, hogy headsetnek híján vagyok egyelőre, de majd beszerzek egyet a játék kedvéért.
-
P.e.t.ya.
senior tag
BF3 Prémium és BF4 -ben esténként benne vagyok, van egy jó noob server és mindig siege of shanghai map-on megy a trollkodás
-
westcoastog
veterán
Noob vagyok én is, bf3-at tolom, van amikor istencsászárul érzem magam olyan jó, aztán jön egy hét és olyan szarul játszok mintha be se lenne dugva az egér, na ilyenkor kilépek a francba és nem játszok.
Bf topikba is szoktam írni de ide is írom, aki akarja nyomni csak szóljon, headsetes pofázás előny.
Engem minden nap lehet zaklatni emiatt. -
escape
aktív tag
Én pedig az Xbox360-at preferálnám. Csak hogy nel egyen olyan egyszerű.
-
HuMarc
veterán
Hmm..., csatlakoznék, mert teljesen egyetértek a klub céljaival, csak sajnos nem játszom PC-n.
Mondjuk PS3-on igen, szóval ha esetleg a klubnak alakulna olyan részlege, ahol PS3-on noobkodhatunk együtt, akkor majd szívesen részt veszek én is.
Addig meg biztosítalak benneteket a szolidaritásomról.
-
törölt tag
Csatlakozom, annak ellenére, hogy elég tryhard tudok lenni, "könnyed" (casual) matchmakinget szivesen megyek bárkivel csgo-ban, de a versengő az maradjon versengő
(versengő=competetive)
-
Hasek
Közösségépítő
Nyílj ki.
Nem találtam jobb címet/nevet hirtelen, de majd átírom, ha lesz jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest