Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
"mellesleg ha ennyire jó lenne a rendszer ahogy azt egyesek állítják nem vitáznánk itt.."
Ha nem írnál ennyi hülyeséget, nem vitáznátok itt.
Te leginkább XP-ből következtetsz 1-2 saját rossz tapasztalatod alapján, szerinted ez reprezentatív? Másfelől, milyen idős rendszer is egy XP? Már hivatalosan nincs is hozzá support, azóta volt vista, 7, és már a 8-on dolgoznak.
Ráadásul egy osx-hez hasonlítani, ami fut egy adott hardveren, aztán annyi, teljesen más kategória, nem is értem, hogy gondoltad általánosságban összehasonlítani.
Ilyenekkel érvelni, hogy régi rossz alapokon nyugszik, meg elismertek benne hibát, meg stb. szintén hülyeség, semmi konkrétumot nem mondasz, csak dobálózol innen-onnan hallott dolgokkal.
Igazából nem is értem, mi mellett akarsz most érvelni, egyszerűen csak szidod a wint, és mondod, hogy neked bezzeg milyen jó - ennek mi értelme?
-
harry
veterán
Szerintem azért egy "szinte használhatatlanságig" lassult gép szoftveres gyorsabbá tételére elkölteni 15k-t igen nagy pénzkidobás, mi pl. 34eFt-ért vettünk lapot, procit, ramot, tápot (új, garis, AM3) egy hasonlóan lassú géphez, ami szerintem egyértelműen jobb választás. Ráadásul vannak ingyenes takarító programok is.
Ha ingyenesek lennének ezek a szoftverek, akkor persze mindenképp javasolt lenne, így én nem látom praktikusnak, már csak azért sem, mert egy reinstall meg ingyen van (jó, nem oem OS esetén). Ráadásul ezek is sok időt vettek el, még a gyorsaság sem egy jó érv mellettük - esetleg az egyszerűség.
Mindenesetre jó tudni, hogy van ilyen lehetőség is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi