- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
A FIST trailert feltöltötték jó minőségben. Így azért már mindjárt máshogy néz ki.
-
huskydog17
addikt
Épp ez az, hogy ez már alapból előre elkészített és feltöltött vágott videó, tehát már alapból 4K-ban kellett volna feltölteni, de olyan, mintha az egész show-t és minden gameplay-t 1080p-ben vettek volna fel, ami számomra érthetetlen. A premier YT-on ugye 1080p-re van korlátozva, de most, 5 órával később is csak 1080p, mert úgy töltötték fel. 1-2 nagyon rövid gameplay-t felraktak 4K-ban is, de van, amit csak 30 fps-el. Na mindegy, ez nem worlds first problem, csak nekem nagyon fura. Én egy ilyen jellegű, technológiára kihegyezett előadásnál elvárnám a 4K60fps-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest