Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toma
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Én mindig felveszem a telefont, így rendszerint belefutok ilyen mindenféle ügynökbe is.
Amit látni kell, az az, hogy a vonal másik végén ember ül, aki nem kiszúrásból telefonbetyárkodik, hanem pofátlanul kevés pénzért utasításokat teljesít, mert általában ez az utolsó előtti esélye a munkavállalásra, mert mást nem talált.
Ez a munka valami irdatlan szinten frusztráló, idegileg teljesen kikészíti az embert (a hívót), egyrészt azért, mert hatalmas mennyiségű szitokáradatot kap azoktól akiket fel kell hívnia, másrészt a kudarc-százalék, az elutasítások aránya hihetetlenül magas, ami tudat alatt az embert teljesen padlóra teszi, annyira, hogy egy gyengébb jellemű ember bele is rokkanhat.
Éppen ezért, ha csak egy mód van rá próbálok kedves lenni, és csak az első levegővételnél félbeszakítani. Akkor megmondom kedvesen, hogy köszönöm, nem érdekel, ha még van 1-2 kérdés, akkor arra olyan választ adok, ami biztos vakvágány neki, és így max. 20 másodperc alatt el is köszönünk egymástól. Neki volt egy kedves ügyfele, aki végre nem b*szta le, nekem meg nincs bűntudatom. Ha másodszorra is megtalálnak, akkor kérem (még mindig szépen) hogy legyenek szivesek törölni az adatbázisukból. Eddig harmadik hívás kétszer történt meg, elkértem a cég adatait, és megmondtam, hogy hatósághoz fogok fordulni. Azóta nem hívtak.
Aki meg nem szeretne ilyen megkereséseket kapni, az lehetőleg ne játsszon mindenféle nyereményjátékokat, főleg olyat ne, ahol sms-t kell küldeni, vagy telefonszámot megadni, mert a listák jó része innen van.
A hitelkártya meg úgy baromság ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Agresszív NEM-től a kulturált elutasításig tartó utam a kéretlen hívások terén.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest