- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Attól függ mit akarsz rajt. S6 Edgeről váltottam S8+ra sokkal több tartalom jelenik meg rajt. Böngészésnél, emailezésnél, gyakorlatilag bármiféle tartalomfogyasztásnál többet látok egyszerre a képernyőn és nagyobbra van állítva a betűméret, mint S6on volt. Soha többé 16:9, pedig az elején én is szkeptikus voltam.
-
-
viera
őstag
Nem ismerem az S6-ot de szerintem megéri.
Nekem az S7 Edge volt az első Samsung telóm amit S8+ -ra váltottam le amikor megjelent.
De én egyáltalán nem bántam meg,nekem jobban tetszik az S8+.
Nekem jobban bejön ez a keskeny kávás megoldás,meg a kijelző aránya is mert könnyebb átfogni a telót,biztosabb a fogása mint az S7 Edge-nek volt.
Az S9-re váltás inkább kíváncsiság meg elvileg kicsivel kisebb is lesz mint a 8-asok. -
Mr.Silkó
veterán
Pontosan. Viszont a véleményem ebből a téves megállapításból indult ki, ezt szerettem volna korrigálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest